Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 2/5 tähteä

zamawiałem krzesła ze szczególną uwagą by nogi były z drewna kauczukowego ,bo już takie posiadam ,ale przyszły z bukowymi ,(w innych oferowanych zestawach w opisie były wspomniane dwa rodzaje drewna ,... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Zamówiony mebel jest słabej jakości i załączona informacja o ręcznym wykonaniu tego nie usprawiedliwia, jeśli to praca ręczna to wyjątkowo niestaranna. Wady- drzwi szafki na zdjęciach mają rozmieszczo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dobra strona internetowa, chociaż nie udało mi się dostrzec formularza z NIP - do faktury VAT dla przedsiębiorstwa - dostępny był chyba tylko formularz faktury dla osoby prywatnej (klienta indywidualn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zamówiłam metalową ramę łóżka 90x200cm, przyszła bardzo szybko i nie było problemu ze złożeniem jej 😀 Jeszcze przed dostawą zaczęłam czytać opinie i trochę się przestraszyłam, ale wszystko jest w por... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Sekatavaramyymälä

Yrityksen kirjoittama

vidaXL to międzynarodowy sklep internetowy w którym znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz do domu, ogrodu, garażu i majsterkowania. Nasza konc epcja opiera się na oferowaniu szerokiej gamy produktów, które pozwalają ludziom „cieszyć się życiem za mniej”. Stosując proste rozwiązania obniżające koszty, które nie wpływają negatywnie na jakość sprawiamy, że nasze produkty są dostępne dla jak największej liczby osób. Od rozwoju produktu i zakupów, przez marketing i sprzedaż, po logistykę i obsługę klienta, wszystkie procesy są obsługiwane przez nas, dzięki czemu mamy pełną kontrolę nad funkcjonalnością, jakością i ceną naszych produktów.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Przesyłka w miarę szybka

Przesyłka w miarę szybka. Złożenie i instrukcja to kosmos ale mąż i syn poradzili sobie. Blacha niezbyt gruba ale narazie wszytko się trzyma. Zobaczymy jak będzie wyglądać po zimie

15. maaliskuuta 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, że przesyłka dotarła w odpowiednim czasie i że montaż został pomyślnie wykonany. Rozumiemy Państwa uwagi dotyczące instrukcji i grubości blachy, i zachęcamy do kontaktu pod adresem: feedback@vidaxl.pl, jeśli pojawią się jakiekolwiek problemy w przyszłości.

Tanya

Saanut 1/5 tähteä

Przeżyłam szok w beznadziejnej jakości…

Przeżyłam szok w beznadziejnej jakości zakupionego parawanu, do wyrzucenia i parawan i zainwestowane pieniadze

24. helmikuuta 2026

Szanowni EG,

aby móc w pełni przeanalizować i dalej rozpatrywać Państwa zgłoszenie, potrzebujemy od Państwa kilku dodatkowych informacji.

Ponieważ nie otrzymaliśmy odpowiedzi na naszą wcześniejszą prośbę, niestety nie mogliśmy kontynuować analizy sprawy.
Oczywiście pozostajemy do Państwa dyspozycji, jeśli potrzebują Państwo wsparcia lub chcieliby przekazać brakujące informacje.
Mogą się Państwo z nami skontaktować w każdej chwili pod adresem e‑mail: feedback@vidaxl.pl.

Z przyjemnością udzielimy dalszej pomocy.
Życzymy Państwu miłego dnia.
Zespół Webcare

Półka wisząca

Zamówiłam półkę wisząca. Dopiero po jej zakupie zobaczyłam mnóstwo negatywnych opinii. Trochę się przestraszyłam - ale nie potrzebnie 🙂 paczka przyszła w idealnym stanie. Półka świetna łatwa w montażu. Trochę zabawy przy powieszeniu ale kształt półki był moim wymysłem 🙂

2. maaliskuuta 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, że półka dotarła w idealnym stanie, jest łatwa w montażu i spełnia Państwa oczekiwania.

Tanya

Szybka dostawa

Szybka dostawa, ale drążka przyjechała mega wygięta a miała służyć na połke. Wyrzucone pieniądze w błoto. Szkodzą bo mam duży stół i jest mega.

2. helmikuuta 2026

Szanowna Pani Rychert,

abyśmy mogli w pełni zweryfikować i dalej rozpatrywać Pani zgłoszenie, potrzebujemy od Pani kilku dodatkowych informacji.
Ponieważ nie otrzymaliśmy odpowiedzi na naszą wcześniejszą prośbę, nie mogliśmy niestety kontynuować dalszego postępowania w tej sprawie.

Oczywiście pozostajemy do Pani dyspozycji w każdej chwili — jeśli potrzebuje Pani pomocy lub chciałaby przekazać nam brakujące informacje, prosimy o kontakt.
Może się Pani z nami skontaktować w dowolnym momencie pod adresem: feedback@vidaxl.pl.
Chętnie pomożemy w każdej sprawie.
Życzymy Pani miłego dnia.

Webcare‑Team

Towar dobrze zabezpieczony

Towar dobrze zabezpieczony. Przesyłka na czas. Wszystko jak w opisie. Polecam

22. helmikuuta 2026

Szanowny Kliencie,

dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła na czas, a produkt spełnił oczekiwania.

Ogółem nie polecam

Ogółem zakupione komody miały być koloru białego jednak nie jest to czysto biały kolor. Mało tego brzegi płyt jakby nie były wykończone do końca i niektóre są poszarpane. Ogólnie nie polecam

6. maaliskuuta 2026

Szanowny Panie AK,
dziękujemy, że zwrócił Pan naszą uwagę na tę sprawę.

Doskonale rozumiemy, że sytuacja mogła być dla Pana frustrująca, i chcielibyśmy ponownie przeprosić za wszelkie niedogodności.
Cieszymy się, że wspólnie udało nam się już znaleźć odpowiednie rozwiązanie i mamy nadzieję, że wszystko zostało wyjaśnione zgodnie z Pana oczekiwaniami.

Jeśli jednak miałby Pan dodatkowe pytania lub potrzebował dalszego wsparcia, prosimy o kontakt w dowolnym momencie pod adresem: feedback@vidaxl.pl
Oczywiście pozostajemy zawsze do Pana dyspozycji.

Dziękujemy za zaufanie i zrozumienie.
Webcare Team

Szybka dostawa

Szybka dostawa, o wszystkim byłam informowana na bieżąco, produkt w 100% zgodny z opisem

3. maaliskuuta 2026

Szanowny Kliencie,

dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że dostawa była szybka, a produkt w pełni zgodny z opisem.

Bardzo ciekawa oferta

Bardzo ciekawa oferta. Dobre ceny. Szybka obsługa zamówienia i dostawa. Niestety zakupiony produkt- drewniane osłony na płytę indukcyjną, pękły po kilku dniach użytkowania. Produktu nie polecam.

30. tammikuuta 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że zakupiony produkt nie spełnił oczekiwań. Chętnie pomożemy w tej sprawie, prosimy o kontakt pod adresem: feedback@vidaxl.pl.

Z wyrazami szacunku,

Jakość tragiczna

Jakość tragiczna, szafka cała poszarpana na rogach, widac wręcz sklejke co 5cm, w srodku paczki masa opiłków drewna. Dosłownie tragedia. Ikea dla ubogich, jedno z najgorszych doświadczeń w historii zakupów "mebli". Masakra

Szanowny Panie Lichocki,

aby móc w pełni przeanalizować i dalej rozpatrywać Pańską sprawę, potrzebujemy od Pana kilku dodatkowych informacji.

Ponieważ nie otrzymaliśmy odpowiedzi na naszą wcześniejszą prośbę, niestety nie mogliśmy kontynuować analizy zgłoszenia.
Oczywiście pozostajemy do Pańskiej dyspozycji, jeśli potrzebuje Pan pomocy lub chciałby przekazać brakujące informacje.

Może się Pan z nami skontaktować w każdej chwili pod adresem e‑mail: feedback@vidaxl.pl.
Z przyjemnością służymy pomocą.

Życzymy Panu miłego dnia.
Zespół Webcare

Rzetelna informacja dotycząca…

Rzetelna informacja dotycząca oferowanych produktów.

24. helmikuuta 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Cieszymy się, że informacje dotyczące naszych produktów spełniły Państwa oczekiwania. Państwa satysfakcja jest dla nas bardzo ważna.

wykonanie jakość opakowanie polecam

2. maaliskuuta 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z wykonania, jakości i opakowania, oraz że polecasz nasze produkty.

Maskownica na kaloryfer rewelacja

Maskownica na kaloryfer rewelacja ! Jestem mega zadowolona i polecam znajomym! Ale firma kurierska która dostarcza przesyłkę , to jakieś nieporozumienie totalne! Owszem mogła bym mieć w domu przesyłkę w ciągu 3 dni ale kurier dostarczył przesyłkę po 6 dniach , 6 dni woził przesyłkę na samochodzie! I to jest skandal!

23. helmikuuta 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że maskownica na kaloryfer spełniła Pani oczekiwania i że poleca Pani nasz produkt znajomym. Jednocześnie przepraszamy za problemy z dostawą i doceniamy Pani cierpliwość. Zachęcamy do kontaktu pod adresem: feedback@vidaxl.pl, abyśmy mogli lepiej wesprzeć Pani sytuację.

Saanut 1/5 tähteä

Nieczytelna oferta - blat biurka ze szczeliną na środku

Meble tanie i jakość ich jest adekwatna do ceny, natomiast tym, co bardzo obniżyło moją ocenę jest fakt, że najważniejsze części składowe mebli takie jak półki czy blat biurka były podzielone na dwie płyty, przez co na samym środku mebla jest widoczna i nieestetyczna szczelina. Nie było w ogóle o tym mowy w ogłoszeniu i fakt, że blat składa się z dwóch części nie był nigdzie zaznaczony - gdyby tak było, nie zdecydowałabym się na skorzystanie z tej oferty. Nie mówiąc już o tym, że przez podzielenie innych składowych części mebla na kilka różnych kawałków cały jest pokryty śrubami, które są widoczne, a naklejki, które w założeniu mają ukrywać śruby bardzo słabo się kleją i mają inny kolor niż płyta meblowa.

Dziękujemy za opinię.

Przykro nam z powodu opisanej sytuacji dotyczącej jakości mebla i braku informacji o jego konstrukcji.

Skontaktowaliśmy się z Panią bezpośrednio, aby omówić rozwiązanie i czekamy na odpowiedź.

EDIT: Cieszymy się, że wspólnie udało nam się znaleźć rozwiązanie.

Super toaletka, ale…

Super toaletka. Instrukacja trochę przekłamuje co do wymiarów wywiercenia dziur pod uchwyty do lustra. Jak zrobi się lustro pionowo to nie pasuje do uchwytów, jak poziomo to pasuje ale za to ledy nachodzą na lustro xd. Poza tym super polecam

Drogi Kliencie,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że ogólnie jesteś zadowolony z toaletki i polecasz ją, a jednocześnie doceniamy Twoje uwagi dotyczące instrukcji montażu. Jeśli potrzebujesz dodatkowej pomocy, prosimy o kontakt pod adresem: feedback@vidaxl.pl.

Saanut 3/5 tähteä

Otrzymałem zamówiony przedmiot zwinięty…

Otrzymałem zamówiony przedmiot zwinięty i zgnieciony jak szmatę

17. helmikuuta 2026

Dziękuję za opinię.

Jest nam bardzo przykro słyszeć, że opakowanie Pana rozczarowało. Większość tego typu produktów jest zwijana, aby ułatwić transport.

Jednak jeśli w trakcie tego procesu przedmiot uległ uszkodzeniu, chętnie pomożemy w każdy możliwy sposób.

Poprosiliśmy Pana o dodatkowe informacje, aby móc skontaktować się bezpośrednio i dowiedzieć się więcej o sytuacji.
Czekamy na Pana odpowiedź; z góry dziękujemy.

EDIT: Nie otrzymaliśmy odpowiedzi, dlatego prosimy o bezpośredni kontakt pod adresem feedback@vidaXL.pl w celu znalezienia rozwiązania.

Spoko jakość produktu

Spoko jakość produktu, bardzo ładne, zgodne z opisem, ale ilość kawałków z którego składało się łóżko (niskie bez nóżek) była absurdalna. Poza tym zero informacji kiedy przyjedzie kurier aż do momentu gdy zadzwonił do drzwi.

13. helmikuuta 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Doceniamy Państwa uwagi dotyczące ilości elementów łóżka oraz informacji o dostawie. Jeśli mają Państwo dodatkowe uwagi lub potrzebują wsparcia, prosimy o kontakt pod adresem: feedback@vidaxl.pl.

Saanut 4/5 tähteä

instrukcja jest niejasna i zawiera błędy

instrukcja jest niejasna i zawiera błędy. rysunki są często mylące. duże pole do poprawy. mebel bardzo fajny

25. helmikuuta 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, że mebel spełnia oczekiwania, a jednocześnie doceniamy uwagi dotyczące instrukcji – są one dla nas bardzo cenne. W razie potrzeby zachęcamy do kontaktu pod adresem: feedback@vidaxl.pl.

Saanut 4/5 tähteä

W tej cenie nic lepszego nie znajdziesz.

Przyszło trochę obdrapane ale w tej cenie nic lepszego nie znalazłem. Składnie w jedną osobę zajęło zdecydowanie za dużo ale poza tym wszystko pięknie. Jedyne co bym zmienił, to korytko, frez pod ledy. Poza tym wszystko w porządku.

13. helmikuuta 2026

Drogi Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że produkt spełnia Pana oczekiwania w tej cenie. Doceniamy również Pana uwagi dotyczące przesyłki i montażu. W razie potrzeby prosimy o kontakt pod adresem feedback@vidaxl.pl, abyśmy mogli pomóc w razie jakichkolwiek pytań.

Saanut 1/5 tähteä

Minął kolejny dzień i mimo zapewnien że…

Minął kolejny dzień i mimo zapewnien że koleżanka zajmuje się moja sprawa nadal nie odpowiada nikt na moje wiadomosci,nadal nie wiem na czym stoję. NIE mam zamowienia,nie mam pieniędzy i nie mam odpowiedzi na wiadomosci.Az się prosi żeby nazwać rzecz po imieniu.Zero profesjonalizmu,zero szacunku dla klienta.Absolutnie nie zasługujecie na bycie na rynku

23. helmikuuta 2026

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że minął kolejny dzień bez odpowiedzi i nadal nie ma Pani informacji o zamówieniu ani zwrocie; nie powinno tak być.

Widzę, że moja koleżanka już się z Panią skontaktowała i zapewniam, że Pani sprawa jest w dobrych rękach. Dziękujemy za cierpliwość.

Saanut 5/5 tähteä

Jestem zadowolona z zakupu żadnej…

Jestem zadowolona z zakupu żadnej części nie brakowało łóżko proste w montażu.

14. helmikuuta 2026

Szanowna Klientko,

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupu i że montaż łóżka był prosty, a żadnych części nie brakowało.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin