zamawiałem krzesła ze szczególną uwagą by nogi były z drewna kauczukowego ,bo już takie posiadam ,ale przyszły z bukowymi ,(w innych oferowanych zestawach w opisie były wspomniane dwa rodzaje drewna ,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zamówiony mebel jest słabej jakości i załączona informacja o ręcznym wykonaniu tego nie usprawiedliwia, jeśli to praca ręczna to wyjątkowo niestaranna. Wady- drzwi szafki na zdjęciach mają rozmieszczo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
vidaXL to międzynarodowy sklep internetowy w którym znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz do domu, ogrodu, garażu i majsterkowania. Nasza konc epcja opiera się na oferowaniu szerokiej gamy produktów, które pozwalają ludziom „cieszyć się życiem za mniej”. Stosując proste rozwiązania obniżające koszty, które nie wpływają negatywnie na jakość sprawiamy, że nasze produkty są dostępne dla jak największej liczby osób. Od rozwoju produktu i zakupów, przez marketing i sprzedaż, po logistykę i obsługę klienta, wszystkie procesy są obsługiwane przez nas, dzięki czemu mamy pełną kontrolę nad funkcjonalnością, jakością i ceną naszych produktów.
Hollanti
On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Zamówiłam metalową ramę łóżka 90x200cm, przyszła bardzo szybko i nie było problemu ze złożeniem jej 😀 Jeszcze przed dostawą zaczęłam czytać opinie i trochę się przestraszyłam, ale wszystko jest w porządku. Nie wiem co prawda jakby było z drewnianym meblem, natomiast metalowe łóżka polecam.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Dobra strona internetowa, chociaż nie udało mi się dostrzec formularza z NIP - do faktury VAT dla przedsiębiorstwa - dostępny był chyba tylko formularz faktury dla osoby prywatnej (klienta indywidualnego). Sprawna komunikacja e-mail podczas realizacji zamówienia. Szybka dostawa. Bardzo solidne opakowanie. Lustro wysokiej jakości. Funkcjonalne, klasyczne wzornictwo. Duży wybór rozmiarów. Łatwy montaż na ścianie.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, serdecznie polecam produkty tej firmy , zakupiony towar jest po prostu suuuuper taki jak oczekiwałam

Vastaus yritykseltä vidaXL
Szybka dostawa i przystępna cena. Kolejny dobry zakup w Vida XL. Stolik solidny i dobrze pełni swoje zadania. Polecam🤗

Vastaus yritykseltä vidaXL
Dobry produkt i szybka dostawa. Jedyny minus to ze link do śledzenia przesyłki nie dzialal

Vastaus yritykseltä vidaXL
Niestety zakup oceniam zdecydowanie negatywnie. Produkt odbiega kolorem od prezentowanego na zdjęciu. Jakość również jest niezadowalająca. Kontakt z firmą był dobry do czasu, kiedy chciałam odstąpić od zawartej umowy i poprosiłam o wygenerowanie etykiety wysyłkowej. Wtedy kontakt się urwał. Przestrzegam przed tą firmą, z uwagi na niską jakość produktu, jak również z tego względu, że przy zwrocie, towar należy odesłać do Holandii, co wiąże się z wysokimi kosztami wysyłki.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Niestety ale grządka bardzo słabej jakości blacha bardzo miękka. Konstrukcja źle przemyślana. Krótkie odcinki blachy duże otwory na wkręty powodują że grządka jest bardzo nie stabilna, po napełnieniu ziemia mocno się wygina. Nie polecam tego modelu

Vastaus yritykseltä vidaXL
Półki nie posklejane, szyba do witryny źle zabezpieczone, jedna z nich rozbita, najgorszy sklep, w jakim robiłem zakupy

Vastaus yritykseltä vidaXL
Jestem usatysfakcjonowana podejściem firmy do sprawy - mojej opinii o produkcie: szafka tv. Produkt nie spełniał moich oczekiwań w 100%
Firma zaproponowała rekompensatę w postaci zwrotu części kwoty należnej za produkt. Dziękuję 😊

Vastaus yritykseltä vidaXL
Mało czytelna instrukcja,brak wszystkich desek pasujących..Za tą cenę porażka!!!! Raczej już nie zrobię zakupów u Was

Vastaus yritykseltä vidaXL
Sama wysyłka bardzo szybka, jednak produkt i instrukcja tragedia.
Samo zrywanie folii ochronnej z blaszanych paneli trwało 4 godziny.
Jeśli chodzi o instrukcje, to nieczytelna, ciężko się domyślić z której strony element.
Profile, które miały być na wkręty były tak przewiercone, że się kompletnie nie trzymały.
Jeśli nie musisz to nie kupuj tej szopy.
Samemu nie da się złożyć, potrzeba 2 osób.
Edit:
Firma zachowała się bardzo odpowiedzialnie i zaproponowała z własnej woli rekompensatę.
Naprawdę szacun za podejście do klienta

Vastaus yritykseltä vidaXL
Zamowiona szafka spełniła.moje oczekiwania. Samo zamówienie przebiegło sprawnie, dostawa była szybka, produkt dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Kupiłem u nich łóżko, na którym nie dało się spać. 3 miesiące trwała "reklamacja". Zamiast przyjąć zwrot wadliwego produktu kilkukrotnie proponowali obniżkę ceny. Jakby 100 zł miało magicznie sprawić, że łóżko się naprawi. Jak już przyjęli zwrot, to teraz od miesiąca czekam na pieniądze. Już 3 razy wyznaczali termin zwrotu pieniędzy. Żadnego nie dotrzymali. Za każdym razem tłumacząc się "nieoczekiwanymi trudnościami". GORĄCO NIE POLECAM.
Edit: w odpowiedzi do mojego komentarza, napisali, że się ze mną skontaktowali🫣😂 KLAMSTWO!!!!!

Vastaus yritykseltä vidaXL
Serdecznie polecam ❤️ Trzeba być cierpliwym, ale firma się wywiązuje z należytą starannością🤗😊❤️

Vastaus yritykseltä vidaXL
Tu w ogóle nie powinno być żadnych gwiazdek, przestrzegam wszystkich przed zakupem w tej firmie,chcę zwrócić produkty,i od kilku dni zapewniają mnie,ze kurier DPD paczkę odbierze. Z przykrością muszę stwierdzić,ze maluję raczej z botem, bo nic nie rusza od tygodnia....Zgłosiłam moją sprawę Rzecznikowi Praw Konsumenta,bo nie zamierzam odpuścić. Chcę oddać jedynie towar nie spełniający oczekiwań i odzyskać moje pieniążki.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Lepsza jakość produktów. Za delikatne. Przy skręcaniu plyta meblowa pęka. Przy wbijaniu kołków meblowych też płyta pęka.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Bardzo szybka dostawa a sam towar był tożsamy z oczekiwanym.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Firma od 6 miesięcy nie potrafi wystawić korekty faktury i zwrócić VAT mimo wielu zgłoszeń.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.