VerfBestelSite.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

In de avond besteld volgende ochtend binnen top ! Afinol Bruinoleum 2.5 liter op kleur gebracht met Afinol Houtcoat Teerlook Glans Zwart 750ml twee jaar geleden op tuinhuisje gezet en ziet er nog keu... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Zeer snel geleverd. Goed verpakt. Een minpunt is de onterechte bestelbevestiging nog voor de bestelling helemaal is afgerond. Zeer verwarrend en kan ertoe leiden dat de klant eindeloos op zijn bestel... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende verf voor een scherpe prijs. Al verschillende producenten gekocht. Van muur tot buitenverf. Het doet niet onder voor bekende a-merken. Zeer snelle bezorging

Saanut 5/5 tähteä

Klasse website werd me aanbevolen voor binnenhuis en nu gelijk voor banken en schutting buiten voor leuke prijs lak gekocht. Snelle levering nu nog wachten op de lente......

1. Maalikauppa

Yrityksen kirjoittama

Kwaliteitsverf voor de laagste prijs! Voor 21:30 uur besteld = volgende dag in huis. GRATIS deskundig advies. Vanaf € 70 gratis verzending.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

32 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prima service

Eerst goed advies gekregen toen ik daarvoor belde. Ik bestelde en een dag later had ik de verf al in huis. Prima service hier

21. helmikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Goede verf

Goede verf. Ik bestel bijna €600 aan verf dan mag je verwachten dat er roerstaven bij geleverd wordt. Vooral omdat het om 2k verf gaat. Daarom 2 sterren. Ik heb 2 bestellingen geplaatst en 2x niets mee geleverd

23. elokuuta 2025
VerfBestelSite.nl-logo

Vastaus yritykseltä VerfBestelSite.nl

Hartelijk dank voor uw review en bestelling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de verf. Wij leveren bij onze 2-componenten coatings standaard geen roerstaven mee, omdat deze producten goed gemengd moeten worden met een verfmixer. Een verfmixer kunt u eenvoudig meebestellen via onze webshop. Op die manier bent u verzekerd van het beste resultaat.

Team VerfBestelSIte.nl

Saanut 2/5 tähteä

op 21 juli besteld en geadverteerd dat…

op 21 juli besteld en geadverteerd dat ik daarop volgende dag product zou ontvangen. 3 dagen later nog steeds niet ontvangen en krijg ik een bericht van hoe ik de levering vond

24. heinäkuuta 2025
VerfBestelSite.nl-logo

Vastaus yritykseltä VerfBestelSite.nl

Beste Pascal,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u het pakket niet op de verwachte dag heeft ontvangen – dat is uiteraard niet de ervaring die wij u willen bieden.

Ik heb even voor u nagekeken en zie dat PostNL de volgende dag inderdaad heeft geprobeerd om het pakket bij u te bezorgen, maar dat dit helaas niet is gelukt. Het pakket is toen naar een PostNL-afhaalpunt gebracht, waar u het inmiddels kunt ophalen.

Onze excuses voor de verwarring en het ongemak. Wij begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn, zeker als u op een snelle levering rekent.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het ophalen, laat het ons vooral weten.

Team VerfBestelSite.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin