Ik heb een super goede ervaring met radiatorkopen.nl! Ik kwam een reclame van hun tegen en ben online gelijk gaan kijken. Mega ruime keuze, overzichtelijke website & daarnaast een afhaalkorting van 2... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Radiatorkopen.nl is dé specialist in radiatoren voor elke ruimte in huis. In onze webshop vind je een ruim assortiment paneelradiatoren, designradiatoren en elektrische radiatoren in diverse maten, kleuren en stijlen. We leveren direct uit voorraad en bieden snelle verzending en scherpe prijzen. Heb je hulp nodig bij je keuze? Ons team staat klaar met eerlijk advies en helpt je graag de juiste radiator te vinden. Radiatorkopen.nl staat voor kwaliteit, service en comfort – eenvoudig online besteld, snel in huis.
Belder 44, 4704RK, Roosendaal, Hollanti
- +31 (0) 85 130 16 50
- info@radiatorkopen.nl
- radiatorkopen.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Nette levering
Nette levering
Duurde wel iets langer dan dat op de site stond maar voor ons geen probleem
Goede prijs
Zeer goed
Zeer goede kwaliteit radiatoren, snelle en betrouwbare dienstverlening
Alles perfect geleverd alles naar…
Alles perfect geleverd alles naar binnen getild goede service
Commande de radiateurs
Produit tout à fait conforme à mes attentes. Livraison rapide et très bon suivi!
Super aardig geholpen door de dames en…
Super aardig geholpen door de dames en heer!
Goed afspraken zoals gecommuniceerd
Goed afspraken zoals gecommuniceerd. Bezorging perfect.
Snel en vriendelijk. Vroegen wel om een review, hou ik niet van
Erg snel, vriendelijk, hielpen ook met tillen. Vroegen wel om een review, hou ik niet van
Uitstekende service
Wij hebben onze radiatoren gekocht bij radiatorkopen.nl en zijn heel tevreden over de dienst tijdens de verkoop alsook voor de levering, er werd op voorhand goed gecommuniceerd wanneer de levering ging plaatsvinden en een half uur voor de levering kregen we telefoon dat de chauffeur bijna bij ons was. De chauffeur controleerde samen met ons of de bestelling correct was. Wij kunnen deze webshop alleen maar aanraden
Nette producten voor een scherpe prijs
Nette producten voor een scherpe prijs, en snelle bezorging aan huis.
Prijs/kwaliteit een aanrader
Ik heb hier een handdoekradiator kunnen kopen aan een mooie prijs. Levertijd was zoals vermeld stond bij de radiator. Er waren geen problemen dus heb geen ervaring met de helpdesk ofzo. Dat er showroom is waar je terecht kon (indien nodig), gaf mij een goed gevoel.
Super goeie service
Great delivery service and good…
Great delivery service and good components
Delivered on time!
Very fast delivery and handling!
Een goede service en schappelijke prijzen
Een goede service en houden zich aan hun woord qau levering
Top producten en service
Hele prettige ervaringen met deze partij! Hebben een breed assortiment aan kwalitatieve producten en snelle levertijd. Tijdens onze verbouwing ontdekte ik dat ik een verkeerde maat radiator had besteld. Na contact met de vriendelijke klantenservice kon ik de juiste maat bestellen en de chauffeur nam de verkeerd bestelde radiator mee retour. Top service!
Vriendelijke man en goede levering.
Vriendelijke man en goede levering.
Super snelle levering
Onlangs een radiator besteld bij Radiatorkopen.nl nadat we in de knel kwamen met onze planning; een bestelling bij een concurrent was na drie maanden namelijk nog steeds niet binnen. Bij Radiatorkopen.nl vonden we een vergelijkbaar model dat al binnen drie dagen werd geleverd! De volgende keer weten we direct waar we moeten zijn.
Fijne ervaring
Fijne website, goed product en een hele fijne levering
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.