Bestelling gedaan en via de email bevestiging gekregen dat het was verzonden en de volgende dag bezorgd zou worden. Dus niet want ze maken aleen een verzendlabel aan om het vervolgens als brievenbusp... Näytä lisää
Mijn vragen werden goed beantwoord. Er was een probleempje en dit werd goed en accuraat opgepakt. Werd zelfs overdadig gecompenseerd, wat zeker niet hoefde. Aangezien ik meerdere soorten zalven heb a... Näytä lisää
Het werkt heel goed al is het na gebruik zoals het product wordt aanbevolen voor mij 45 minuten. Ik heb voor 1derde van mijn rug derde graads verbranding en kan door dit product mij laten tatoeëren en... Näytä lisää
Desondanks het fout lopen van de eerste bestelling. Is dit meteen rechtgezet en is er snel gereageerd op mijn reactie. Met resultaat: zeer snelle levering, goed tegenvoorstel en een aantal zeer fij... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Het merk TKTX is al meer dan 20 jaar op de markt en helpt tattoo enthousiastelingen een wereld van pijnloos tatoeëren en de beste verdovingszalf (verdovende crème) te ontdekken.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Perfecte levering
Net als de vorige keer perfecte levering.
Nette communicatie via de mail.
Zeer tevreden
Snelle levering maar geen track en…
Snelle levering maar geen track en trace ontvangen.
Top !
Très contente de l'envoi rapide et des petits cadeaux. J'ai hâte d'essayer les produits !!!
Commande jamais reçue
J'ai commandé le 6 août. On est le 20 août et je n'ai toujours rien reçu. J'ai envoyé un mail pour savoir où en était ma commande et aucun retour de leur part et aucun remboursement. J'ai perdu 25 euros. C'est honteux!!
Werkt goed,snel geleverd…
Deze zalf heeft mij goed geholpen voor…
Deze zalf heeft mij goed geholpen voor mijn tattoo in mijn hals.
Een echte aanrader.
Harstikke bedankt
Ik heb het pakket niet ontvangen
Mega slecht
Mega slecht. Heb me bestelling nog niet binnen. En heb op 9 juli me bestelling geplaatst.
Als je mail stuurt krijg je niet eens antwoord!! Bah
Complications pour l'annulation
J'ai passé une deuxième commande par erreur, car je pensais que la première commande n'avait pas été reçue par l'entreprise. Je demande l'annulation par e-mail, qui est l'un des moyens de contact que Vendovende doit contacter, j'ai déjà renvoyé le produit par courrier, et jusqu'à présent je n'ai reçu aucune réponse et les frais n'ont pas été annulés. commande déjà retournée.
Werkt uitstekend voor behandeling ingegroeide nagels
Goed ontvangen.
Werkt goed voor ingegroeide nagels in mijn pedicure praktijk.
Werkt top voel niks en mooi resultaat