Yritys on vastannut
We zijn vriendelijk, maar vooral professioneel geholpen door de heer Joey Hoving of zijn vervangster A Ghoudan. Zeer behulpzaam bij hoe we documenten moesten aanleveren als we er niet uitkwamen. Top.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Be very careful if you try to finance your car with them. I got rejected just because my 30% rulling was expiring. Do not waste your precios time with them
Yritys on vastannut
Tijdens het aanvragen van een lening ( wat super makkelijk en snel ging) werd ik heel goed geadviseerd door Joey. Ik wilde in eerste instantie een lening oversluiten voor lagere rente en maandbedrag,... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij verstrekken de financieringen voor o.a. Kia Finance, Volvo Car Finance, Mazda Finance, Tesla maar ook vele merkloze dealers.
Wij zijn gevestigd in Nederland. U kunt bij ons geen spaarrekening openen. Plaats reviews over Santander Consumer Bank of over onze vestigingen in België en de UK, bij de betreffende profielen op Trustpilot zodat zij u kunnen helpen. Dank u wel!
Vliegend Hertlaan 77, 3526 KT, Utrecht, Hollanti

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
Onterecht dreigen met huisbezoeken. Bij deze de waarschuwing dat als Santander dit bij mij overweegt dat de betrokken persoon direct zal worden opgepakt door de politie wegens huisvredebreuk!!!!

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
Ik heb twee verzekeringen bij Santander afgesloten. De vriend uit de vorige reactie beloofde de zaak te regelen, maar ik ben nog steeds werkloos, al meerdere jaren zonder inkomen. Elke poging om contact op te nemen met Santander loopt op niets uit; ze zeggen dat ik nooit klant bij hen ben geweest. Hun agent, Arjan, een privédetective van DEKRA, heeft contracten en andere documenten van het UWV, de belastingdienst en vele anderen van me gestolen. Toen hij betrapt werd op het verstoppen van documenten in zijn tas, zei hij alleen dat hij ze zou kopiëren en kwam nooit meer terug. Geen enkel telefoontje of bericht werd beantwoord en hij reageerde nooit. Hij probeerde de beslissing tot sluiting van de procedure af te leveren op mijn vorige adres, waar hij werd gearresteerd omdat hij enveloppen in de tuin gooide, enveloppen met een zogenaamde medische verklaring van een arts die ik nooit had gezien.

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
I have just joined Santander in kilmarnock from tsb in kilmarnock. The lady who dealt with my business in Santander is called Denise. Very pateint, very mannerly and answered all my questions. Tomorrow I will be a customer and will remain so for my banking years. If all the staff at kilmarnock branch are as professional as Denise it will be a pleasure to go in as required.

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
Ik wil anderen waarschuwen om geen lening af te sluiten bij Santander.
In 2018 heb ik een doorlopend krediet van € 7.000 afgesloten in een heel kwetsbare periode. Ik was net uit een scheiding, mijn auto was total loss geraakt door een ongeluk en ik had dringend vervoer nodig om mijn werk te kunnen blijven doen. Als alleenstaande moeder stond ik er volledig alleen voor. Tijdens het telefoongesprek waarin de lening werd afgesloten, is mij nooit duidelijk uitgelegd wat de totale kosten zouden worden of wat ik uiteindelijk zou betalen.
De kosten van deze lening bleken achteraf zeer hoog, waardoor ik jarenlang vooral rente betaalde en nauwelijks aflossing. Inmiddels heb ik meer dan € 10.000 afbetaald, maar staat er nog steeds € 4.949,59 open. Door deze situatie moet ik nu zelfs het traject richting schuldhulpverlening ingaan.
Ik voel me totaal niet beschermd als klant. De zorgplicht die een kredietverstrekker hoort te hebben, heb ik hier niet ervaren. Ik hoop dat niemand anders in dezelfde situatie terechtkomt als ik.

1 ster – Waarschuwing: blijf hier ver vandaan
Ik wil mensen waarschuwen voor kredietleningen bij Santander.
Een hele goede vriendin van mij heeft hier 8 jaar geleden €7.000 geleend.
In die 8 jaar is er meer dan €10.000 betaald aan maandlasten van €105 per maand — en tóch staat er nu nog bijna €5.000 open.
Dit is geen lening, dit is een eindeloze renteval. Het grootste deel van het maandbedrag gaat naar rente en nauwelijks naar aflossing. Het gevolg: mensen denken dat ze netjes betalen, maar komen nooit van hun schuld af.
Door deze constructie is mijn vriendin inmiddels genoodzaakt om richting schuldsanering te gaan, ondanks jarenlange betalingen. Dat zegt genoeg.
Formeel zal het misschien “binnen de regels” vallen, maar moreel is dit onacceptabel. Dit soort producten verergeren financiële problemen in plaats van ze op te lossen.
Mijn dringende advies:
Sluit hier geen krediet of doorlopend krediet af. Denk heel goed na voordat je met Santander in zee gaat.

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
Amber heeft me heel snel en prettig geholpen. Ze dacht mee, kwam met goede oplossingen en zorgde dat alles soepel verliep. Echt een fijne ervaring – zeker aan te raden.

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
Aanschafproces leaseauto verliep vlekkeloos. Aanpassing model na insturen papieren was geen probleem, telefonisch contact vriendelijk en professioneel. Auto werd eerder geleverd dan aangekondigd.

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
Wij zijn geholpen door Amber! Wat een aardige meid luistert goed krijg goed advies en is duidelijk en snel geregeld heel fijn! Bedankt Amber. We merkte dat je een echte mensen mens bent.

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
Ik had kontakt met dh Groeneveld en na een contact met hem hoor ik niks meer. Heb hem verschillende mails gestuurd en niks. Weet niet of ze er nog mee bezig zijn of dat ze gestopt zijn hellemaal niks. Erg fijn als je zo wordt behandeld.

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
Na het aanmaken van een account wordt het nieuw aangemaakte wachtwoord niet geaccepteerd.
Na meerdere pogingen, heb ik een nieuw wachtwoord aangemaakt via de 'Wachtwoord vergeten' optie. Bij het gebruik van dit wachtwoord wordt onmiddellijk de account geblokkeerd.
Geweldige wijze om nieuwe klanten te behandelen.

⭐⭐⭐⭐⭐
Tayfun is a highly professional specialist, and working with him is truly a pleasure. He is able to organize everything very quickly and efficiently, explaining every step with absolute clarity. Even for someone who has never dealt with loans before, the entire process feels simple and easy to understand thanks to the way he explains everything so clearly and patiently.
Taifun is very kind, extremely helpful, and genuinely dedicated to his clients. He always takes the time to make sure everything is clear and that the client feels comfortable and confident. There is no stress, no pressure, and no unnecessary worries — even in situations that are usually quite stressful by nature.
He creates a calm, professional, and friendly atmosphere, making the whole process smooth and straightforward. On top of that, he is a true expert in what he does.
I highly recommend — truly and wholeheartedly — working with Tayfun and Santander.
Best regards Darius.

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
Ik heb gewoon een goed inkomen , geen enkele andere leningen of schulden. Maar mijn aanvraag wordt gewoon afgewezen. Ik snap niks .

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
Very swift support with friendly tone and advisory

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
Ik heb een beste medewerker getroffen,.die mij goed heeft geholpen.

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
Mijn aanvraag werd snel afgehandeld en mevrouw Ghoudan was zeer vriendelijk en behulpzaam

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
Super geholpen door dhr. Tanyildiz. Vriendelijk, behulpzaam, hield ons goed op de hoogte en heeft alles ontzettend snel in gang gezet en geregeld.

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
Ik heb contact opgenomen met Santander naar aanleiding van een afgewezen leningaanvraag, en ik kan eerlijk gezegd niet geloven wat mij is verteld.
Toen ik belde om de reden te vragen, kreeg ik te horen dat zij op basis van mijn bankafschriften hadden gezien dat ik aankopen voor een kind had gedaan, en dat dit is meegenomen in hun beslissing.
Ik heb duidelijk aangegeven dat mijn privé-uitgaven mijn persoonlijke zaak zijn. Een lening zou beoordeeld moeten worden op basis van inkomen, financiële stabiliteit en draagkracht, niet op basis van wat iemand koopt.
Het meest schokkende was dat mij werd verteld dat de aanvraag is afgewezen omdat “u binnenkort niet meer met z’n tweeën bent, maar dat er een kind zal komen.”
Dit is een aanname. Het kind is nog niet eens geboren, en het vooraf kopen van enkele spullen mag geen reden zijn om een lening te weigeren.
Ik vind deze manier van beoordelen onprofessioneel, te opdringerig en onacceptabel. Kredietbeslissingen zouden gebaseerd moeten zijn op feitelijke financiële gegevens, niet op speculatie over iemands privéleven.
Zeer teleurstellende ervaring met Santander Nederland.

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
Update 14 januari: wederom weken verder en nog steeds is het rekeningnummer niet gewijzigd. We kregen WEDEROM een invulformulier met de post. WEDEROM ingevuld en teruggestuurd. Vervolgens WEER mailen met Santander. Weer verzoek om extra document die ze die iniddels al drie keer minimaal hebben. Weer mandaat. Alles hebben we nu al meerdere keren doorlopen. Dus Sandra van klantenservice; je collega’s kunnen van alles zeggen. ZIJ doen hun werk niet. Jullie hebben alle documenten, stortingen, machtigingen nu meerdere keren ontvangen. Leg de schuld nu niet bij ons neer. Jullie doen je werk niet. Los het maar op! Onze oude rekening is niet meer toegankelijk voor jullie. Het is te belachelijk voor woorden in deze tijd dat je via briefpost en fysieke kopietjes iets moet wijzigen. Een bank kan simpelweg een link sturen en daarmee je identiteit vaststellen en vervolgens een nieuw rekeningnummer koppelen. Zo moeilijk is het niet. Echt volledig waardeloos jullie processen en disfunctioneren.
Update 2: nog steeds is er geen contact gelegd. Noch dat er post of een link is gestuurd om rekeningnummer aan te passen. We zitten inmiddels op 30 december.
Update 1: Santander vroeg om meer informatie zodat ze contact konden leggen. Contact is echter niet gekomen. Wel belde ze om te zeuren over een zogenaamde achterstand. Dat heeft Santander aan zichzelf te danken. De beller in kwestie kon ons vertellen dat er wederom een formulier naar ons onderweg is wat wij moeten invullen, aanvullen met verschillende documenten en terugsturen. Hetzelfde liedje als wat wij al maanden terug hebben gedaan. Plus dat het ook al een keer online allemaal is aangeleverd. Nog even voor de goede orde. Het gaat enkel om een rekeningnummer wijzigen. Dit voelt niet als “we gaan dit oplossen”. Dit voelt als we blijven dit doen. Dus Santander jullie kunnen nu iedere maand gaan bellen over achterstand die niet bestaat behalve in jullie hoofden totdat jullie inzien dat je zelf werk hebt te verrichten. Nogmaals de rekening is opgezegd. Ik heb genoeg extra kosten gemaakt omdat jullie vertikken je werk te doen.
Origineel bericht:
We zijn nu meerdere maanden bezig om een nieuw rekeningnummer bij Santander in de systemen te krijgen. Een zeer omslachtige procedure met papieren die ingevuld en opgestuurd moeten ipv een link waarmee je verifieert dat jij het bent. Wat normaal is in deze tijd. We hebben alles gedaan. Alles aangeleverd en Santander verandert het rekeningnummer niet. Keer op keer op keer zegt een medewerker dat ze ermee bezig zijn. Iedere keer wordt er een mail gestuurd naar de betreffende afdeling. Er gebeurt niks. Ondertussen maken wij nu al maanden extra kosten (door het aanhouden van een rekening waar we niks mee doen) omdat Santander vanuit daar incasseert dus ja dat gaan we niet zomaar stoppen. Maar nu is de maat vol. Vanaf deze maand kunnen ze niet incasseren en wordt er handmatig betaald. Hoe moeilijk kan het zijn dat je rekeningnummer wordt gewijzigd…

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
Ik wil graag mijn grote waardering uitspreken voor de manier waarop Tayfun Tanyildiz mij heeft geholpen tijdens mijn aanvraag.
Mijn situatie was allesbehalve standaard, maar ondanks dat heeft hij continu meegedacht, helder gecommuniceerd en echt moeite gedaan om naar oplossingen te zoeken binnen de mogelijkheden. Ik had gedurende het hele proces het gevoel dat mijn dossier serieus werd genomen en dat er oprecht werd gekeken naar wat wél kon.
Dankzij zijn betrokkenheid, geduld en professionele aanpak is de aanvraag uiteindelijk succesvol afgerond. Dat is volledig te danken aan zijn inzet.
Ik hoop dan ook oprecht dat deze inzet wordt gezien en beloond, want medewerkers zoals hij maken écht het verschil. Wat mij betreft verdient hij een dikke loonsverhoging.

Vastaus yritykseltä Santander Consumer Finance - Nederland
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.