Ventilatieland Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

J'ai passer commande sur leur site web comme des milliers de personne durant cette période pour du matériel de climatisation ! je penser être livré le lendemain car noté matériel en stock, mais e... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

De bezorger hielp om het pakket van 60 kg binnen te dragen. Zo kon regen geen schade aanrichten. Het was heel stevig verpakt met dikke piepschuim beschutting. In Duitsland is de portasplit 20% goed... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Toen bleek dat mijn bestelling een maand vertraging zou oplopen, heb ik vanwege de urgentie zelf een alternatief voorgesteld. Ondanks dat dit product iets duurder was, ging de klantenservice direct ak... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik bestelde een product dat volgens de webshop op voorraad was , en s'anderendaags bezorgd zou zijn , maar kreeg een mail dat er een probleem met de levering was en de levering twee dagen vertragin... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Tuuletuslaitteiden valmistaja

Yrityksen kirjoittama

Ventilatieland, de grootste en ventilatiewebshop van België. Ventilatie is onze passie en met ruim 20 jaar ervaring in de ventilatie branche zijn wij een betrouwbare leverancier voor u als consument, maar leveren wij ook al jaren aan professionals. Dagelijks werken wij met al onze medewerkers om u van dienst te zijn en de ervaring te bieden die u wenst. Van tevreden klanten worden wij blij, maar van een uitdaging enthousiast! Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team van ventilatie specialisten om net dat stapje extra advies aan u te geven.

Hyvä

57 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Délais non respectés

Commande passée le 24 septembre 2023.
Le site Internet indique que mes produits seront expédiés le 26 septembre.
Finalement, les articles sont arrivés le 10 octobre, soit presque 2 semaines et demi après.

C'est agaçant de voir un fournisseur utiliser ses délais courts comme argument de vente (c'est placardé partout sur leur site) et finalement ne pas tenir ses engagements.

Je me suis donc retrouvée coincée avec une grosse somme d'argent encaissée par l'enseigne, pas de produits et plusieurs semaines de retard sur mes travaux, avec pertes financières et artisans à reprogrammer.

Je mets une étoile supplémentaire car les produits commandés sont de qualité.

24. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Ventilatieland

Nous vous présentons nos sincères excuses pour ce désagrément. Malheureusement, nous étions également dépendants de notre société de transport. Nous vous en informerons à l'avance et veillerons à ce que cela se produise le moins souvent possible et, le cas échéant, le client sera informé correctement afin qu'il n'y ait pas de malentendu.

Nous vous remercions pour votre commentaire honnête et sommes heureux que les articles vous aient plu. Nous espérons pouvoir vous satisfaire à l'avenir.

Une fois de plus, nous vous présentons nos excuses pour ce que vous avez vécu.

Bad signage

Only snag was the inadequacy of the signage of the building. I couldn’t find it easily. It has the logo of the parent company not ventilatieland. Good product otherwise

12. syyskuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

CO2 meter besteld

CO2 meter besteld. Levertijd werd telkens uitgesteld dus besloot ik te annuleren.
Na 1 jaar (!!!!) nog steeds geen terugbetaling van mijn geld ontvangen; ondanks loze beloftes.

Update: geld ondertussen ontvangen en vlot afgehandeld. Maar blijft desondanks te lang voor een simpele terugbetaling.

10. syyskuuta 2023

Beste Yves,

Dank u voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Excuses voor het ongemak hierdoor.

Zojuist hebben wij extra informatie ontvangen, bedankt hiervoor. Hierdoor hebben wij kunnen achterhalen om welke betaling dit precies gaat.

U heeft in februari informatie toegestuurd voor de terugbetaling, helaas is er bij de verwerking hiervan een fout gemaakt waardoor dit inderdaad nog niet aan u is terugbetaald.

Hierover heeft u ons net voor het plaatsen van deze review een e-mail gestuurd waarin aangeeft het bedrag nog niet te hebben ontvangen. Wij hebben direct voor u nagekeken en actie ondernomen en onze financiële afdeling is dit nu voor u aan het oplossen.

U gaat dit zo snel mogelijk terug op uw rekening verwachten, excuses voor het ongemak nogmaals. Dit is geen onwil vanuit ons geweest.

Namens het Ventilatieland klantenservice team,
Demi

Saanut 1/5 tähteä

Commande jamais reçue et réexpédiée au…

Commande jamais reçue et réexpédiée au centre logistique.
1 semaine de retard alors que livraison J+1 annoncée.
Plutôt que de me réexpédier la marchandise qui est en stock, il m'est demandé d'attendre 14 jour spour le rembouyrsement et de passer une nouvelle commande !
Inadmissible, 0 sens du commerce

25. elokuuta 2023

Bonjour,

Nous vous remercions d'avoir pris la peine de remplir le questionnaire.

Nous vous avons contacté à ce sujet, le produit ne vous a jamais été livré car il y a eu une erreur dans la saisie de l'adresse lors de la commande. Le nom de l'État a saisi votre prénom et votre nom de famille. L'adresse étant erronée, la commande a été renvoyée par PostNL après un certain temps.

Nous avons résolu le problème avec vous et créé une nouvelle commande en introduisant l'adresse correcte.

Nous espérons que la solution proposée est satisfaisante.

Nous vous présentons à nouveau nos excuses pour la tournure des événements, car ce n'était pas notre intention.

Saanut 4/5 tähteä

Op voorraad product na 10 dagen nog niet geleverd niettegenstaande : indien op voorraad, vóór 16:30 uur besteld, morgen in huis.

Order besteld en betaald op 12/10/2022 op de website stond dat het bestelde artikel voorradig was en : indien op voorraad, vóór 16:30 uur besteld, morgen in huis.
Ondertussen zijn wij 10 dagen verder en is hetgeen besteld en betaald werd nog steeds niet geleverd.

Ondertussen kreeg ik een mail met een verontschuldiging dat men mij niet op de hoogte had gesteld dat de ventilator niet voorradig was maar ondertussen werd de ventilator geleverd met andere woorden eind goed al goed.

12. lokakuuta 2022

Een aanrader !

Dit professioneel ogend toestel helpt ons de luchtkwaliteit te verbeteren en alert te blijven voor het geregeld verluchten. In coronatijden is/was dit zeer belangrijk, maar ook hierbuiten is elkeen gebaat met een gezonde werk- en leefomgeving. Alle nodige informatie is in 1 blik zichtbaar, duidelijk en helder. Voor de medewerkers is het ondertussen een gewoon gebruik geworden om regelmatig de meter te bekijken en indien nodig voor verluchting te zorgen. Een aanrader !

24. maaliskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Goede prijs en goede service!

In onze zoektocht naar een c-systeem voor ventilatie kwamen we bij Ventilatieland terecht die toch echt wel makkelijk 100 € goedkoper was dan andere winkels en ook betere sets aanboodt.

Ik heb dan even wat reviews geraadpleegd en het viel me op dat er toch wat minder goede reviews te vinden zijn ivm de klantenservice. Gezien het prijsverschil, hebben we het 'risico' toch genomen.

Product werd snel en vlot geleverd, een extra onderdeel dat we bijbesteld hadden bleek toch niet het juiste dus vreesde ik problemen met de retour (vanwege sommige reviews). Echter niets van aan, vlotte retour, vlotte communcatie. Niet supersnel maar dat hoeft ook niet. Retourbedrag teruggekregen en blij met ons ventilatiesysteem.

Hier geen problemen, goede service, ruim assortiment en goede prijzen.

Bedankt!

20. maaliskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin