Van Til Interieur Arvostelua 1 406

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 1/5 tähteä

GEEN SERVICE, in de afgelopen jaren meer dan 20K aan woon- en eetkamer meubels, lampen e.d. uitgegeven bij van til, na de aanschaf van een timeout fauteuil van het merk Conform waarbij het leer al ze... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ook bij de laatste aankoop de service gehad welke men bij van Til kan verwachten. Omdat wij vanuit Rotterdam niet naar showroom in Alkmaar konden komen werden foto's van fauteuil aan ons gestuurd zoda... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Van een Bergstoel uit 1992 was een veer gebroken. Door de geweldige service van Van Til (Rick Bot) hebben wij een nieuwe veer ontvangen en hopen weer jaren te kunnen genieten van deze fijne stoel. Een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij werden goed geadviseerd over er alle mogelijkheden van de bank die we wilden aanschaffen. Over zithoogte, bekleding etc. Ook de levering ging geheel volgens afspraak. De bank moest op een lastig... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kodintarvikeliike
  2. Huonekalutarvikkeet
  3. Huonekaluliike
  4. Valaisinliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Van Til Interieur is de meest inspirerende woonwinkel van Nederland met vrijwel alleen maar internationale topmerken in huis. Bezoek onze royale showroom (ruim 15.000 m2) voor het grootste aanbod designmeubelen van Nederland. Laat u verrassen door de sc...

4,5

1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Top!

We zijn geholpen door Ylja. Zij was deskundig, vriendelijk en had veel inlevingsvermogen. We zijn benieuwd naar het totale plaatje in ons nieuwe appartement. Ron en Thea.

26. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Het bezorgen van 1 stoel was uiteraard…

Het bezorgen van 1 stoel was uiteraard niet erg moeilijk. Maar een tijdje daarvoor was er een bankstel van van Til bezorgd. Zeer geroutineerde mannen die het heel netjes hebben gedaan. We hebben het wel eens anders meegemaakt met een andere meubelwinkel..

24. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben 2 stoelen besteld en nu 2…

Wij hebben 2 stoelen besteld en nu 2 maanden later kunnen wij nog steeds zeggen dat het een goede aankoop was.
Plezierig geholpen in de winkel. Levering van de meubels was uitstekend geregeld. 👌

24. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Klantgericht werken!

De medewerkster heeft contact opgenomen met de leverancier in België om te informeren of het door ons gewenste artikel nog leverbaar was. Dat is klantgericht werken en goede service.

22. helmikuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Alles duurt heel erg lang

Alles duurt heel erg lang en het initiatief moet steeds van de klant komen. Als je er zelf niet achteraan gaat duurt alles nòg langer.

6. helmikuuta 2025

Beste meneer Van Vuuren,

Inmiddels is er telefonisch contact met u geweest en hebben wij uitgelegd waarom uw kwestie wat meer tijd in beslag neemt dan gebruikelijk. Wij hopen op uw begrip.
Nogmaals excuses dat dit wat langer duurt dan gebruikelijk.

Saanut 2/5 tähteä

Belachelijk dat Van Til bezorgkosten…

Belachelijk dat Van Til bezorgkosten rekent als je serieus dure stoelen koopt.

18. joulukuuta 2024

Beste familie Schat,

Bedankt voor uw reactie.
Wij vinden het jammer dat u anders over de bezorging denkt maar alle kosten zijn vooraf bekend en staan ook duidelijk op onze site vermeld.
Overigens zien wij dat in uw order van de stoelen geen bezorgkosten zijn berekend.
Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop.

Kwaliteit hoog

Kwaliteit hoog, prijs redelijk, service uitstekend, vlotte levering!

2. joulukuuta 2024

Beste familie Borsboom,

Bedankt voor uw leuke reactie en wensen u nog veel plezier van uw meubels.

Saanut 1/5 tähteä

Slechte service, komen afspraken niet na

Slechte service, niet bereikbaar, komen afspraken niet na. Levering 3x verplaatst. Gordijnen verkeerd ingemeten, nu 3 maanden later wacht ik nog steeds op iemand die contact met mij gaat opnemen om de gordijnen aan te passen. Verkoopproces verliep vloeiend, maar after sales is echt beschamend.

11. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

De koop van een eettafel

Van de keuze maken tot levering werden wij uitstekend geholpen door de medewerkers. De bestelde tafel werd zelfs eerder dan gepland geleverd. De tafel voldoet ruim aan ons verwachting.

31. tammikuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin