Van Til Interieur Arvostelua 1 406

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 1/5 tähteä

GEEN SERVICE, in de afgelopen jaren meer dan 20K aan woon- en eetkamer meubels, lampen e.d. uitgegeven bij van til, na de aanschaf van een timeout fauteuil van het merk Conform waarbij het leer al ze... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ook bij de laatste aankoop de service gehad welke men bij van Til kan verwachten. Omdat wij vanuit Rotterdam niet naar showroom in Alkmaar konden komen werden foto's van fauteuil aan ons gestuurd zoda... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Van een Bergstoel uit 1992 was een veer gebroken. Door de geweldige service van Van Til (Rick Bot) hebben wij een nieuwe veer ontvangen en hopen weer jaren te kunnen genieten van deze fijne stoel. Een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij werden goed geadviseerd over er alle mogelijkheden van de bank die we wilden aanschaffen. Over zithoogte, bekleding etc. Ook de levering ging geheel volgens afspraak. De bank moest op een lastig... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kodintarvikeliike
  2. Huonekalutarvikkeet
  3. Huonekaluliike
  4. Valaisinliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Van Til Interieur is de meest inspirerende woonwinkel van Nederland met vrijwel alleen maar internationale topmerken in huis. Bezoek onze royale showroom (ruim 15.000 m2) voor het grootste aanbod designmeubelen van Nederland. Laat u verrassen door de sc...

4,5

1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Eetkamer stoelen niet te verplaatsen op tapijt.

6,5 jaar geleden dure eetkamerstoelen gekocht. Het frame ging al na enkele jaren verbuigen totdat na 6 jaar een kennis gewoon door de stoel zakte en bijna zijn nek brak. Het was duidelijk een constructie fout maar VanTil gaf duidelijk niet thuis. Men bood alleen een coulance korting aan op nieuwe stoelen. Bij de verkoop duidelijk aangegeven dat de eetkamerstoelen op een laagpolig tapijt zouden komen te staan. (en dus verschuifbaar moesten zijn). De redelijk zware dure stoelen werden afgeleverd met vilten glijders absoluut niet geschikt voor tapijt. We kregen later vervangende kunststof. Maar daar kon je de stoelen helemaal niet mee verplaatsen. We konden wel een nieuw frame voor onder de stoel krijgen voor 500 per stuk. Terwijl een beetje deskundige verkoper ons daarbij de aanschaf op had kunnen attenderen. Kortom voor deskundig advies over meubels etc niet naar Van Til gaan. Hautaine zaak.

1. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
Van Til Interieur-logo

Vastaus yritykseltä Van Til Interieur

Beste meneer Laporte,

Bedankt voor uw review. Jammer om te vernemen dat u zich niet kunt vinden in ons aanbod om u tegemoet te komen op de stoelen die u in 2017 bij ons gekocht. We mogen aannemen dat een echte constructiefout op kortere termijn naar voren komt en niet na een aantal jaren gebruik.
Een verkoper kan u advies geven in de winkel maar de klant neemt de eindbeslissing. De klant weet ook het beste de thuissituatie. Dat geldt ook voor het vilt. Dit is bij aankoop met u besproken en daar staat ook een aantekening over op uw aankoopbon. Dit is dus in overleg met u gedaan.
Wij begrijpen dat u teleurgesteld kunt zijn omdat de stoelen niet aan uw verwachting voldoen maar wij gaan er ook vanuit dat u ons begrijpt na nogmaals deze uitleg.

Joost - Van Til Interieur

Saanut 1/5 tähteä

Klacht slecht advies en slechte nazorg…

Wat een slecht advies en slechte nazorg hebben we van Van Til gekregen!
De aangekochte stoel (ipv een L-uitvoering een XL uitvoering die volgens de verkoper ook goed van maatvoering zou zijn) blijkt te groot. Terug bij Van Til is ruil voor een L-uitvoering niet mogelijk. Inruil zou 40% kosten (meer dan duizend euro !), dus vervanging van de stoelas voor een kortere is de beste oplossing volgens dezelfde verkoper. Kosten € 249, geheel door ons te voldoen. Datum van levering nog onduidelijk volgens de verstrekte informatie, maar bij nadere bestudering van de koopovereenkomst blijkt dit pas over vier maanden (!) te zijn.
We zijn daarom zeer ontevreden over het verkeerde verkoop advies, het feit dat de extra kosten geheel op ons worden afgeschoven en de waanzinnig lange tijd die het vervangen van een stoel-as kost.
Onze laatste aankoop bij Van Til !!

20. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Van Til Interieur-logo

Vastaus yritykseltä Van Til Interieur

Geachte heer Franse,
Bedankt voor uw review, wij vinden het jammer dat u de aankoop op deze manier heeft beleefd.
In onze winkel heeft u voor uw fauteuil de keuze uit M, L en XL, deze staan ook op rij in onze showroom.
Dat u nu achteraf toch een verkeerde keuze heeft gemaakt kan niet aan onze verkoopadviseur liggen daar hij enkel advies geeft en u de keuze maakt.
De mogelijkheid is in deze dan ook om de hoogte buis te vervangen. Wij hebben deze fauteuils niet op voorraad en bestellen speciaal voor de klant de gekozen maat en stoffering, dit is dan ook de reden dat wij niet zomaar een fauteuil kunnen omruilen.
De levertijd is slechts een indicatie.
Wij gaan uit van uw begrip.

Joost
Van Til interieur

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin