Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een Balance fiets aangeschaft in oktober vorig jaar. Heb nog geen beperkingen maar ben 75 en wilde een veilige fiets waar ik met de voeten aan de grond kon ook met het oog op de toekomst. Het i... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wir- ein älteres Ehepaar, benötigen, um beweglich zu bleiben, einen Fahrradträger für das Easy Rider 3. Dieser Träger wurde pünktlich auf Termin von einem sehr kompetenten und hilfsbereiten Polen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Die Einweisung in den verschiedenen Dreiräder war sehr interessant und wurde intensiv unternommen. Der Parcour, auf dem Gelände war sehr wichtig, um das Gefühl für ein Dreirad zu bekommen. Die Firma h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Die Servicehotline hat innerhalb kürzester Zeit auf meine Anfrage geantwortet. Ein Problem, dass der in meinen Augen eigentlich zuständige Händler für mich längere Zeit nicht lösen wollte, hat der Her... Näytä lisää

1. Valmistaja
  2. Vammaisapuvälineiden toimittaja
  3. Terveydenhuollon laitteiden valmistaja
  4. Metallien jalostusyritys

Yrityksen kirjoittama

Van Raam is a manufacturer of special needs bicycles for people with disabilities or who no longer want to or can cycle on a standard two-wheel bike. We specialise in the production of tricycles, the mobility scooter, low entry bicycles, the walking aid, duo bikes, tandems, wheelchair bikes and transport bikes. We want to contribute to the integration of people with disabilities in society. That is the reason for our existence. We are proud of what we achieve together and the sustainable impact we have on customers. Let's all cycle!

4,3

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Super vriendelijk en oog voor detail

Super vriendelijk en oog voor detail, voor houding en gezichtsuitdrukking
Heel goed advies gegeven

28. elokuuta 2025

Dank u wel.
Wij hebben onze adviseur die u begeleidt heeft uw mooie waardering doorgegeven.

Prettige gesprekken.

Prettige gesprekken.
Altijd goed geholpen.

26. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä vanRaam

Dank u wel voor uw mooie review . Wij bedanken u nogmaals voor uw betrokkenheid.

Saanut 3/5 tähteä

Beoordeling van Raam easy rider compact

Van Raam easy rider compact is een mooi (maar prijzig) product. Ik heb na een kleine 80 km rijden 2 minpunten. De vering en het gebrek aan opbergmogelijkheden. Ik heb al een slechte rug vanwege artrose maar als ik over hobbels fiets wordt er een flinke aanslag op mijn rug gepleegd. Het lijkt wel of er totaal geen vering is.
Behalve de mogelijkheid van een speciale tas voor aan de rugleuning, kan je verder niets meenemen. Dat begint al met een door de verzekering vereist zwaar kettingslot. Waar moet je die laten? Dat geldt ook voor een handtas, een flesje water een regenjas etc.

20. elokuuta 2025

Goedemiddag Mevrouw Platerink,

Bedankt voor uw eerlijke review en het delen van uw ervaringen na de eerste kilometers met de Easy Rider Compact. Fijn om te lezen dat u het product mooi vindt en dat het compacte ontwerp u aanspreekt. We begrijpen ook goed uw opmerkingen over de vering en de opbergmogelijkheden. De Easy Rider Compact is bewust licht en wendbaar ontworpen, waardoor er minder ruimte is voor extra opbergruimte.
De vering kan aangepast worden naar gewicht van de persoon die erop fiets waardoor het naar alle waarschijnlijkheid meer comfort kan gaan brengen. U kunt dit bespreken met uw dealer.

Uw suggesties nemen we zeker mee, want we vinden het belangrijk dat iedereen comfortabel gebruik kan maken van onze fietsen.

We wensen u nog veel veilige en plezierige kilometers toe met uw Easy Rider Compact!

Expérience 100% positive

Super Valentin de Banzaï Cycles qui nous a orienté vers le bon matériel c.a.d. un tricycle Easy rider compact lors de notre venue à Nantes en juin. Livraison ce jour à domicile à Sarzeau. Mon épouse amputée transfémorale a pu essayer son joujou avec tous les
accessoires et a bénéficié de toutes les explications données par Valentin. Maintenant, il n'y a plus qu'à !!!
Merci pour le sérieux de cette jeune entreprise à qui nous souhaitons le meilleur pour l'avenir. Ils le méritent.
Visité en août 2025

13. elokuuta 2025

Bonjour mr. Rothan

Merci pour votre excellent avis sur notre revendeur Banzai Cycles et notre vélo, l'Easy Rider Compact.
Nous transmettrons votre avis à Valentin.
Nous vous souhaitons de belles balades à vélo.
CustomerCare vanRaam

Saanut 5/5 tähteä

Een van Raam helpt je verder!

Ik ben bezig een van Raam driewielfiets aan te schaffen en had een vraag over het verschil van zithouding tussen de easy rider en easy rider compact. Door vlot en adequaat antwoord ben ik snel dichter bij de aanschaf van de compactversie.
Zeer vriendelijk contact. Blij mee!

11. elokuuta 2025

Beste Mevrouw Spruijt,

Dank u wel voor uw interesse in een vanRaam Easy Rider 3/ EasyRider Compact. U kunt ons in een mail uw telefoonnummer doorgeven. Wij zullen dan snel met u contact opnemen en samen de verschillen van Model fiets bespreken.
Graag zien wij uw mail met telefoonnummer tegemoet op cc@vanraam.com
CustomerCare vanRaam

Snelle reactie!

Snelle reactie op mijn vraag betr. de Maxi driewieler met trapondersteuning.

22. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä vanRaam

Dank u wel voor uw mooie review.
Customer Care vanRaam.

Saanut 3/5 tähteä

Es hat leider nicht geklappt

Es hat leider nicht geklappt
Ich wollte gerne eine Halterung bestellen, auf die der Sitz meines Easy Riders 3 montiert war. Auf dieser 2. Halterung möchte ich als Alternative zum Originalsitz einen Fahrradsattel montieren lassen.
Dann wurde ich zu Händlern verwiesen, denn nur die dürfen bei van Raam bestellen, was ich übersehen hatte
Auch wusste der Schreiber meiner Antwortmail, dass meine Idee nicht klappt, obwohl er gar nicht wusste, was ich genau meinte.

21. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä vanRaam

Vielen Dank für Ihre Review.

Leider ist es technisch nicht möglich, einen Normale Fahrradsattel auf dem Easy Rider 3 zu montieren. Der Originalsitz dieses Modells ist nicht wie ein normaler Sattel mit einer Sattelstütze befestigt, sondern über eine spezielle Schlittenkonstruktion am Rahmen angebracht. Aus diesem Grund lässt sich ein Standardsattel nicht montieren.

Wir verstehen Ihren Wunsch nach einer alternativen Sitzlösung, jedoch ist die Konstruktion des Easy Rider 3 speziell auf Komfort, Sicherheit und Stabilität ausgelegt, sodass Anpassungen nur sehr eingeschränkt möglich sind.

Für weitere Fragen stehen wir Ihnen selbstverständlich gerne zur Verfügung.

Top.

Op mijn leeftijd is fietsen geen vanzelfsprekend heid meer. Na overleg het van Raam assortiment bekeken en zeer uitgebreid en plezierig geholpen. Inmiddels vele duizenden kilometers gereden en altijd zonder grote problemen.

24. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä vanRaam

Geweldig dat u zoveel kilometers heeft kunnen maken met plezier en zonder grote problemen. Wat fijn om te horen! Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Perfect

Ik ben ontzettend goed geholpen en voelde me vanaf het eerste moment welkom. De medewerkers zijn vriendelijk, nemen echt de tijd voor je en weten duidelijk waar ze het over hebben. De sfeer is ontspannen en professioneel tegelijk. Je merkt dat hier met plezier en passie gewerkt wordt. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en een fijne beleving! Ga zo door!

23. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä vanRaam

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je je vanaf het eerste moment zo welkom hebt gevoeld! We doen ons best om iedereen met aandacht, deskundigheid en oprechte betrokkenheid te helpen. Jouw review waarderen we enorm en is een groot compliment voor ons hele team.

Fijne sfeer

Fijne sfeer, aardige mensen!

24. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä vanRaam

Dank je wel voor mooie waardering

Saanut 5/5 tähteä

Hart voor de zaak, veel kennis

Supervriendelijke ontvangst, je krijgt advies van mensen met hart voor de zaak en hart voor mensen, ze hebben veel kennis over de producten en het gebruik, complete showroom en indrukwekkende fabriek waar je ook mag kijken. Een bezoek waard, ik zou haast zeggen "ook voor een indrukwekkend uitje".

16. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä vanRaam

"Wat een mooie woorden, dank u wel! We doen alles met hart en passie, dus het is fantastisch om te horen dat het ook zo wordt ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn fantastisch geholpen door…

Wij zijn fantastisch geholpen door Peter en hebben inmiddels de balance fiets ontvangen. Heel erg bedankt voor alle hulp en geduld. Rietje en Wim Eggenkamp

7. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä vanRaam

Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u hele mooie fietstochten toe.

Saanut 4/5 tähteä

Schnelle Hilfe

Schnelle Hilfe, wie von Van Raam gewohnt.

10. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä vanRaam

Vielen Dank für die nette Wertschätzung, wir geben diese gerne auch an unsere Kollegen im AfterSales weiter.
Kundendienst

Saanut 1/5 tähteä

I bought an easy go three wheeler for…

I bought an easy go three wheeler for 8500 euro and month ago and now the electronics stopped working rendering it useless. I contacted Vanraam and they said that I must talk to the dealer, Mango Mobility, but they are impossible to deal with. I am now stuck with an 8500 euro bike that doesn't work at all. Terrible customer service for an inferior product.

30. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä vanRaam

Thank you for sharing your experience.
As we contacted Mango Mobility for more information and to offer our assistance we heard that your problem was resolved to your satisfaction by them last Friday.

Kind regards
Customer Service vanRaam

Saanut 2/5 tähteä

Balance Eletrisch.Wat een zware fiets

Balance Eletrisch.Wat een zware fiets. Mijn vrouw heeft via WMO deze fiets gekregen, omdat de oude elektrische fiets problemen gaf. Deze woog 17 kg. De Balance weegt echter 27 kg, welke voor iemand met een beperking moeilijk te hanteren is. M.i. zou door gebruik lichter materiaal deze wel beter te gebruiken is.

22. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä vanRaam

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. We begrijpen dat het verschil in gewicht tussen de eerdere fiets van uw vrouw en de Van Raam Balance even wennen is.
Bij Van Raam kiezen we er bewust voor om onze fietsen te voorzien van een sterk en degelijk frame. De veiligheid, stabiliteit en duurzaamheid van onze aangepaste fietsen staan bij ons voorop, en dat vraagt om robuuste materialen die tegen een stootje kunnen en jarenlang meegaan. We begrijpen dat dit de fiets zwaarder maakt dan een standaard elektrische fiets, maar deze stevigheid is juist belangrijk voor mensen die extra ondersteuning of stabiliteit nodig hebben tijdens het fietsen.

We blijven continu werken aan het optimaliseren van onze fietsen en kijken altijd naar nieuwe technieken en materialen, maar veiligheid en betrouwbaarheid blijven voor ons het belangrijkste uitgangspunt.

Met vriendelijke groeten,
Customer Service Van Raam

Saanut 5/5 tähteä

Lara neemt prima de tijd om alles…

Lara neemt prima de tijd om alles perfect uit te leggen. En ze heeft mijn moeder uitstekend begeleid bij de keuze van haar nieuwe fiets!

15. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä vanRaam

Fijn om te lezen dat jullie goed geholpen zijn. Dank je wel voor je mooie waardering, wij wensen uw moeder je heel veel fietsplezier toe. Met vriendelijke groet
Customer Support Van Raam

Saanut 5/5 tähteä

Kmunilation und Informationen, sollten noch besser werden.

Vanraam app, verbindung klappte nicht. Ich hätte mich gefreut, wenn ich schon im Winter darüber Info bekommen hätte. Das die neue App erstellt wurde und es damit Probleme gibt. Dann hätte der Händler beim Service (Inspektion) schon darauf reagieren können. Die Information von Kunden, könnte in Zukunft noch besser sein. Ich bin jedoch recht froh darüber, dass man schlussendlich zu einer mir zufriedenstellend Lösung kam. Da scheint es nicht anders zu sein, wie bei den Autohersteller. Trotzdem kann ich Produkte von Vanraam nur weiterempfehlen. Für uns gibt es nichts besseres als ein Therapie Tandem. Wir haben schon 3735km damit zurück gelegt. Wir sind beide schon über 70 Jahre alt, darum ist es für uns sehr wichtig das die app funktioniert. Umstellen der Unterstützungs-Programme, ist ein muss!!! Es war bis jetzt unsere Beste Kaufentscheidung seit 2022. Für das Therapie-Tandem gibt es 5🌟von uns.

7. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä vanRaam

Wie schön zu lesen, dass Sie schon so viele Kilometer mit dem Fahrrad zurückgelegt haben und Danke für Ihre nette Bewertung. Wir wünschen Ihnen noch viele schöne Radtouren.
Mit freundlichen Grüßen
Van Raam Kundenservice

Saanut 5/5 tähteä

Zeer fijne en prettige klantenservice

Ben erg fijn, snel en prettig geholpen door een medewerker van de klantenservice. Probleem was snel opgelost en ik kon inloggen met mijn juiste e-mail account.

Een dikke 10+ voor de medewerker die mij geholpen heeft en zeer klantvriendelijk was en is!

7. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä vanRaam

Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent, Pip. Dank je wel voor je mooie waardering, wij wensen je heel veel fietsplezier toe. Met vriendelijke groet
Customer Support Van Raam

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin