Uitstekende voorlichting, informatie en service, kortom prima product. Wel even wennen met de easy flow, zoals het niet meer hoeven afstappen. Het automatische systeem van schakelen is geweldig! De... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Helaas geen onderdelen meer te krijgen voor een gazelle innergy. Waarom maak je dan goede fietsen? Fietsen die duurzaam zijn om vervolgens geen onderdelen meer te maken ??? Oo is dat marketing. D... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Onze liefde voor fietsen begon meer dan 130 jaar geleden en sindsdien zijn we nooit gestopt met het maken van comfortabele fietsen die jarenlang meegaan. We blijven innoveren en zoeken steeds naar slimme manieren om onze e-bikes nog beter te maken. Dit doen wij vol passie en overgave!
Gratis verzending naar een winkel bij jou in de buurt.
Wilhelminaweg 8, 6951 BP, Dieren, Hollanti
Wat een super goede fietswinkel is Neptunus Tweewielers in Cadzand-Bad. Een zeer ruime keus aan Gazelle fietsen en professioneel advies over rijhoudingen en technische aspecten van de diverse fietsen; in ons geval de Gazelle Avignon ( top model) in vergelijking met andere modellen/ merken.

Vastaus yritykseltä Koninklijke Gazelle
Uitstekende voorlichting, informatie en service, kortom prima product.
De brede banden voelen goed. Kortom een fijne stabiele fiets, die er ook nog eens goed uitziet!

Vastaus yritykseltä Koninklijke Gazelle
Ik kocht een Gazelle Ultimate C5+ in Feb 2025.
Direct bleek de voorvork enorm te tikken (metaal op metaal geluid) als ik over scherpe hobbels fietste. Ik ging terug naar de fietsenwinkel en zij namen contact op met Gazelle. Ze hebben er toen een nieuwe vering in gezet, maar het probleem was exact hetzelfde. Ook de fietsenwinkel zei dat direct na reparatie. Ze hebben toen contact opgenomen met Gazelle, maar Gazelle zei dat dit een product eigenschap is. Ik nam hiermee geen genoegen en nam contact op met de klantenservice. Ze beloofden de fiets op te halen en na te kijken. Na 2 weken kreeg ik de fiets terug, met exact hetzelfde probleem. Gazelle zei dat "de voorvork binnen de toleranties functioneert". Oftewel de klant moet met zijn fiets van 4500,- euro accepteren dat deze bij elke bobbel klinkt als een oude kapotte fiets. Schandalig dat een probleem wordt afgedaan als een producteigenschap!
Op de site van Gazelle staat overigens voor hetzelfde type fiets 1 review, deze heeft exact dezelfde klacht. Waarschijnlijk is dit een probleem met dit type fiets?
Ik verwacht nog steeds een oplossing en niet dat men zich verschuilt achter "product eigenschap" en "binnen de toleranties", want het is gewoon een product wat niet voldoet aan de verwachtingen.
Met deze service is mijn advies: Koop geen Gazelle

Vastaus yritykseltä Koninklijke Gazelle
Fijne fietswinkel waar we Gazelle hebben gezien / uitgelegd en gekocht hebben

Vastaus yritykseltä Koninklijke Gazelle
ik heb eerst een Batavia fiets ge had door een familie ben ik gazelle fiets gaan rijde wat zeer goed bevalt

Vastaus yritykseltä Koninklijke Gazelle
Vanaf het eerste contactmoment met Gazelle in het testcentrum in H'laken, of erna het telefonisch contact met Gazelle Dieren i.v.m. een paar vragen die ik had, de service was geweldig. Echt PON-waardig. Een fantastische fiets (Cayo C310) gekocht, erg blij mee.

Vastaus yritykseltä Koninklijke Gazelle
Bij de fietsen van Ambacht in Hendrik Ido Ambacht heeft men nog de sfeer van een echte fietsenwinkel! Niet dat massale gedoe van tegenwoordig. De medewerkers weten gewoon alles van een fiets. Ze geven je de tijd en goed advies . Ook laten ze jezelf de keuze maken.
Ik ben helemaal blij met mijn Gazelle Bloom. Geweldige fiets, mooie en goede materialen en vooral een praktische fiets.

Vastaus yritykseltä Koninklijke Gazelle
Super Experience Center, kundig en vriendelijk personeel. Prima parkeren en audio tour zeer informatief

E-bike paris cr7
Op zich een prima fiets maar hebben nu al bij 2 fietsen dat de spaken uit de velg komen, reactie van fietswinkel; ”ze zullen wel vaak stoepranden op en af rijden”, wat echt onzin is.
Had dit niet verwacht van een gerenommeerd merk als Gazelle.
Mvg Bertjan

Vastaus yritykseltä Koninklijke Gazelle
Mijn vragen zijn snel opgepakt. De uitleg was duidelijk.

Vastaus yritykseltä Koninklijke Gazelle
Helaas geen onderdelen meer te krijgen voor een gazelle innergy.
Waarom maak je dan goede fietsen?
Fietsen die duurzaam zijn om vervolgens geen onderdelen meer te maken ??? Oo is dat marketing. Dan worden er tenminste nieuwe fietsen verkocht. Lekker duurzaam.
Een onderdeel van ongeveer 30 euro niet meer te krijgen dus verplicht om een andere fiets te kopen.

Vastaus yritykseltä Koninklijke Gazelle
De hulp door Bike Totaal Breed & Meester in Zwaag bij het uitzoeken van een nieuwe fiets was uitstekend, er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik kon meerdere modellen en merken uitproberen.

Vastaus yritykseltä Koninklijke Gazelle
wij als koppel hebben 2 gazelle fietsen onlangs gekocht met diefstalverzekering van Laka, hierbij hoort ook extra abonnement van Gazelle 39 enzoveel euro connect bovenop Laka bij. Mijn partner regelde dit alles totdat de 2de fiets voor hem erbij kwam. hij kon wel 2 fietsen registeren maat niet het diefstal-abonnement regelen voor beide fietsen. Na contact met klantenservice Gazelle krijg je als antwoord: regelen via de app, anders niet mogelijk. Indien geen aparte app voor elke fiets is geen verzekering mogelijk. Visa betaling werkt ook niet en op aanvraag betaling via bank kan niet.
Mooie klantenservice die niet werkt zo, dus maar geen verzekering meer via Gazelle, er zijn betere alternatieven....

Vastaus yritykseltä Koninklijke Gazelle
Een ontzettende goede service en gelijk actie ondernemen bij pech onderweg.

Vastaus yritykseltä Koninklijke Gazelle
Super fijn geholpen in het het experience centre in Haarlem! Duidelijk advies, fijne afhandeling en vervolgens een fijne afhandeling met het ophalen van de fietsen.

Vastaus yritykseltä Koninklijke Gazelle
Goedemorgen Gazelle, moet iets teveel gegevens invullen in deze bijzondere tijd, daar moeten we voorzichtig ⚠️ mee zijn

Vastaus yritykseltä Koninklijke Gazelle
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.