De afgeleverde nieuwe auto was conform de gemaakte keuze en de afhandeling van een extra diefstalbeveiliging is prima verlopen. Er werd volop tijd gestoken in de aflevering om het e.e.a. uit te leggen... Näytä lisää

Vandaag onze Audi Quattro a5 cabriolet occasion opgehaald. Tot nu toe erg tevreden ermee. Super geholpen door Stijn van Gils. Voor ons een super verkoper en de auto keurig afgeleverd! Kunnen ve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We zijn al tientallen jaren klant bij van Mossel Audi Tilburg en zijn altijd tot volle tevredenheid behandeld zowel bij de aanschaf van een auto als bij onderhoud en reparaties. Reden voor ons om ook... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Al enige tijd top zoek naar een demo of andere jonge aangeklede Audi A1 Sportback. Bij Van Mossel Valkenswaard telefonisch geholpen door Sjors Beeks die zijn uiterste best heeft gedaan om tot een leuk... Näytä lisää
- Audi-kauppias
- Autokorjaamo
- Autoliike
- Auton korjaus ja huolto
- Moottoriajoneuvot
- Vaihtoautot ja käytettyjen autojen myynti
Tietoja yrityksestä Van Mossel Audi
Yrityksen kirjoittama
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Hollanti
- vanmossel.nl/audi

Profiteer nu van topdeals!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Alles goed geregeld
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Complimenten voor Bart en Stijn!
Vorige week mijn nieuwe Audi opgehaald. Het aankooptraject is zeer vlot gelopen. Bart communiceert snel, duidelijk en denkt prima met je mee. Van het ophalen van mijn nieuwe auto werd een mooi feestelijk moment gemaakt door Bart en Stijn. Na overhandiging van de sleutels en papieren door Bart, kregen we een uitgebreide uitleg door Stijn. Veel dank mannen!

Enorme inzet verkoper
Verkoper heeft zich maximaal ingezet om een auto passend aan te bieden
Bijzonder is zijn bevlogenheid en kennis van toch complexe auto’s
Om tekortkomingen van de Audi recht te praten, jammer dat het nodig is
Tot drie maal toe met Valkenswaard…
Tot drie maal toe met Valkenswaard gebeld. Gaven aan dat ze binnen 5 minuten zouden terugbellen hetgeen dus tot 3 maal toe niet is gebeurd! Dit kan echt niet! Na aflevering geen telefoon meer ontvangen hoe de ervaringen zijn ondanks de afspraken met Ties Jimenez. Helaas! En vervolgens drie keer naar Van Mossel in Weert moeten rijden om uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat de InCar Office in mijn auto niet is geactiveerd ondanks dat de app op de display wordt vertoond. Dus helaas niet tevreden over de service die van Mossel mij heeft geboden bij een aankoop van een auto van € 70k!
Audi van a t/m z
Zaterdag mijn nieuwe Audi opgehaald!
Vanaf het oriënteren tot aan de aflevering super fijn geholpen!
Verkoper Gert had de tijd en hielp ons echt geweldig vanaf samenstelling tot afleveren !!
Voor ons een een dikke 10 !!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Audi
Fantastische auto en top aflevering
Uitstekende dienstverlening en tot in de puntjes verzorgde aflevering van onze nieuwe Audi A6 e-tron Sportback. Fantastische auto en aflevering door Gert Schriek.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Audi
Conform afspraak werd ik keurig geholpen
Stijn van Gils
Stijn van Gils heeft ons goed geholpen tijdens het uitleggen van de auto. Hij nam lang de tijd en vertelde vol passie!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Audi
Wij hebben afgelopen week de nieuwe…
Wij hebben afgelopen week de nieuwe Audi opgehaald bij Van Mossel in Tilburg. Heel goed contact met Bart van der Ven in de showroom, maar ook via mail en telefoon gehad. Bij de aflevering hebben Bart en Stijn de tijd genomen en alles goed uitgelegd! Complimenten voor deze perfecte afhandeling!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Audi
Snelle en goede communicatie.
Snelle en goede communicatie.
Tegenwoordig al snel speciaal.

Netjes en vriendelijk geholpen
Bij de aankoop van mijn auto fijn geholpen door Diego en bij het ophalen van de auto vriendelijk ontvangen door Stijn en Sem. Verder bij het ophalen ook een nette en duidelijke uitleg gekregen over de auto.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Audi
Erg moeilijk om een afspraak te maken
Erg moeilijk om een afspraak te maken. Online afspraak was bevestigd via e-mail maar een paar dagen voor de afspraak nog maar eens gebeld voor de zekerheid. Werd toen van het ene naar het andere telefoonnummer doorverwezen want er stond niets vermeld. Toen maar telefonisch een nieuwe afspraak gemaakt. Twee dagen later, 2 dagen voor de 1e afspraak, kreeg ik een telefoontje dat ik voor de 1e afspraak om 8:00 🕗 daar moest zijn. Verder goed geholpen daar en reparatie correct uitgevoerd
Uitstekende ervaring bij Van Mossel in Tilburg
Vanmorgen de nieuwe auto opgehaald bij Van Mossel in Tilburg. Goed contact met Bart via de mail en telefoon gehad. Alles is Uitstekend verlopen en bij de aflevering heeft Bart de tijd genomen om alles even uit te leggen.

Netjes en correct behandeld
Netjes en correct behandeld. Gewoon de service was goed

Goed ontvangen op locatie
Goed ontvangen op locatie, goed aftersales contact. Fijne uitgebreide uitleg over de auto op de dag van ophalen.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Audi
Zeer correct en professioneel geholpen.
De auto had een lekke band
De auto had een lekke band. Werd direct snel gerepareerd
Nieuwe A6 e-tron Sportback geleverd…
Nieuwe A6 e-tron Sportback geleverd gekregen door Gert Schriek. Top aflevering, waar enorm veel tijd en aandacht aan de levering is besteed.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Audi
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.