Banner for Van Mossel Audi

Van Mossel Audi Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De afgeleverde nieuwe auto was conform de gemaakte keuze en de afhandeling van een extra diefstalbeveiliging is prima verlopen. Er werd volop tijd gestoken in de aflevering om het e.e.a. uit te leggen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag onze Audi Quattro a5 cabriolet occasion opgehaald. Tot nu toe erg tevreden ermee. Super geholpen door Stijn van Gils. Voor ons een super verkoper en de auto keurig afgeleverd! Kunnen ve... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

We zijn al tientallen jaren klant bij van Mossel Audi Tilburg en zijn altijd tot volle tevredenheid behandeld zowel bij de aanschaf van een auto als bij onderhoud en reparaties. Reden voor ons om ook... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Al enige tijd top zoek naar een demo of andere jonge aangeklede Audi A1 Sportback. Bij Van Mossel Valkenswaard telefonisch geholpen door Sjors Beeks die zijn uiterste best heeft gedaan om tot een leuk... Näytä lisää

1. Audi-kauppias

Tietoja yrityksestä Van Mossel Audi

Yrityksen kirjoittama

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Audi:
Van Mossel is officieel Audi-dealer en heeft vestigingen in Hapert, Tilburg, Valkenswaard en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Audi

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

297 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Complimenten voor Bart en Stijn!

Vorige week mijn nieuwe Audi opgehaald. Het aankooptraject is zeer vlot gelopen. Bart communiceert snel, duidelijk en denkt prima met je mee. Van het ophalen van mijn nieuwe auto werd een mooi feestelijk moment gemaakt door Bart en Stijn. Na overhandiging van de sleutels en papieren door Bart, kregen we een uitgebreide uitleg door Stijn. Veel dank mannen!

20. marraskuuta 2025

Beste,

Dank voor de sterren en complimenten graag tot een volgende keer.

snelle en accurate service

snelle en accurate service

26. marraskuuta 2025

Beste Stefan,

Dank je wel voor de sterren en compliment, die breng ik over aan de after sales collega's

Saanut 4/5 tähteä

Enorme inzet verkoper

Verkoper heeft zich maximaal ingezet om een auto passend aan te bieden
Bijzonder is zijn bevlogenheid en kennis van toch complexe auto’s
Om tekortkomingen van de Audi recht te praten, jammer dat het nodig is

Saanut 1/5 tähteä

Tot drie maal toe met Valkenswaard…

Tot drie maal toe met Valkenswaard gebeld. Gaven aan dat ze binnen 5 minuten zouden terugbellen hetgeen dus tot 3 maal toe niet is gebeurd! Dit kan echt niet! Na aflevering geen telefoon meer ontvangen hoe de ervaringen zijn ondanks de afspraken met Ties Jimenez. Helaas! En vervolgens drie keer naar Van Mossel in Weert moeten rijden om uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat de InCar Office in mijn auto niet is geactiveerd ondanks dat de app op de display wordt vertoond. Dus helaas niet tevreden over de service die van Mossel mij heeft geboden bij een aankoop van een auto van € 70k!

24. marraskuuta 2025

Audi van a t/m z

Zaterdag mijn nieuwe Audi opgehaald!
Vanaf het oriënteren tot aan de aflevering super fijn geholpen!
Verkoper Gert had de tijd en hielp ons echt geweldig vanaf samenstelling tot afleveren !!
Voor ons een een dikke 10 !!

22. marraskuuta 2025

Beste Alex,

Wat een mooi compliment voor Gert die deze overigens al had gezien. Mooie veilige en goede kilometers toegewenst.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastische auto en top aflevering

Uitstekende dienstverlening en tot in de puntjes verzorgde aflevering van onze nieuwe Audi A6 e-tron Sportback. Fantastische auto en aflevering door Gert Schriek.

Beste Johan,

Dank voor de sterren en mooie tekst. Geniet van deze fantastische auto.

Stijn van Gils

Stijn van Gils heeft ons goed geholpen tijdens het uitleggen van de auto. Hij nam lang de tijd en vertelde vol passie!

20. marraskuuta 2025

Geachte heer Houden,

dank voor de 5 sterren en compliment aan onze nieuwe Audi Pro Stijn! Ik geef het door fijne kilometers

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben afgelopen week de nieuwe…

Wij hebben afgelopen week de nieuwe Audi opgehaald bij Van Mossel in Tilburg. Heel goed contact met Bart van der Ven in de showroom, maar ook via mail en telefoon gehad. Bij de aflevering hebben Bart en Stijn de tijd genomen en alles goed uitgelegd! Complimenten voor deze perfecte afhandeling!

Beste Michael

dank voor de mooie tekst en vele fijne veilige kilometers toegewenst.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en goede communicatie.

Snelle en goede communicatie.
Tegenwoordig al snel speciaal.

16. marraskuuta 2025

Geachte heer Brouwer,

dank voor compliment en de sterren ik geef het foor aan de afdeling after sales

Netjes en vriendelijk geholpen

Bij de aankoop van mijn auto fijn geholpen door Diego en bij het ophalen van de auto vriendelijk ontvangen door Stijn en Sem. Verder bij het ophalen ook een nette en duidelijke uitleg gekregen over de auto.

Beste

dank voor de review en de sterren graag tot een volgende keer

Saanut 2/5 tähteä

Erg moeilijk om een afspraak te maken

Erg moeilijk om een afspraak te maken. Online afspraak was bevestigd via e-mail maar een paar dagen voor de afspraak nog maar eens gebeld voor de zekerheid. Werd toen van het ene naar het andere telefoonnummer doorverwezen want er stond niets vermeld. Toen maar telefonisch een nieuwe afspraak gemaakt. Twee dagen later, 2 dagen voor de 1e afspraak, kreeg ik een telefoontje dat ik voor de 1e afspraak om 8:00 🕗 daar moest zijn. Verder goed geholpen daar en reparatie correct uitgevoerd

Goed geregeld!

14. marraskuuta 2025

Beste Jurri-Jan

Dank voor de sterren en mooie compliment. Graag tot de volgende!

Uitstekende ervaring bij Van Mossel in Tilburg

Vanmorgen de nieuwe auto opgehaald bij Van Mossel in Tilburg. Goed contact met Bart via de mail en telefoon gehad. Alles is Uitstekend verlopen en bij de aflevering heeft Bart de tijd genomen om alles even uit te leggen.

15. marraskuuta 2025

Beste Alex,

Mooi en goed om te lezen heel veel plezier met de auto en fijne kilometers

Netjes en correct behandeld

Netjes en correct behandeld. Gewoon de service was goed

15. marraskuuta 2025

Geachte heer en mevrouw Van de Gender

dank voor uw feedback en de 5 sterren. graag tot ziens.

Saanut 4/5 tähteä

Goed ontvangen op locatie

Goed ontvangen op locatie, goed aftersales contact. Fijne uitgebreide uitleg over de auto op de dag van ophalen.

Beste heer/mevrouw Van Oorsch

Dank voor de sterren en de feedback graag tot een volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Nieuwe A6 e-tron Sportback geleverd…

Nieuwe A6 e-tron Sportback geleverd gekregen door Gert Schriek. Top aflevering, waar enorm veel tijd en aandacht aan de levering is besteed.

10. marraskuuta 2025

Beste John,

Dank voor compliment en sterren, breng ik over aan Gert. Vele fijne veilige en mooie kilometers toegewenst.

rob.leenders@vanmossel.nl

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin