Banner for Van Mossel Audi

Van Mossel Audi Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De afgeleverde nieuwe auto was conform de gemaakte keuze en de afhandeling van een extra diefstalbeveiliging is prima verlopen. Er werd volop tijd gestoken in de aflevering om het e.e.a. uit te leggen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag onze Audi Quattro a5 cabriolet occasion opgehaald. Tot nu toe erg tevreden ermee. Super geholpen door Stijn van Gils. Voor ons een super verkoper en de auto keurig afgeleverd! Kunnen ve... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

We zijn al tientallen jaren klant bij van Mossel Audi Tilburg en zijn altijd tot volle tevredenheid behandeld zowel bij de aanschaf van een auto als bij onderhoud en reparaties. Reden voor ons om ook... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Al enige tijd top zoek naar een demo of andere jonge aangeklede Audi A1 Sportback. Bij Van Mossel Valkenswaard telefonisch geholpen door Sjors Beeks die zijn uiterste best heeft gedaan om tot een leuk... Näytä lisää

1. Audi-kauppias

Tietoja yrityksestä Van Mossel Audi

Yrityksen kirjoittama

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Audi:
Van Mossel is officieel Audi-dealer en heeft vestigingen in Hapert, Tilburg, Valkenswaard en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Audi

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

297 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

zeer klantvriendelijk

Hier wordt je nog echt als klant ontvangen!

18. joulukuuta 2025

Heer Suijker,

Dank u wel voor de 5 sterren en het compliment. We gaan onverminderd door!

Saanut 5/5 tähteä

Top service bij Van Mossel in Tilburg!

16. joulukuuta 2025

Beste Bianca,

Dank voor de sterren en compliment graag tot een volgende keer en ik geef het compliment door aan de collega's!

Complimenten voor Gert van Audi Tilburg

Prettig contact gehad met Gert tijdens het configureren van de auto.
Wat leuk is dat Gert zijn passie voor auto’s en het merk Audi mooi kan overbrengen en ik daarmee vandaag de trotse nieuw berijder ben geworden van een Audi a6 etron avant.
Bedankt Gert voor de fijne service en aftersales.

17. joulukuuta 2025

Beste Mike,

Dank je wel en graag tot ziend in de toekomst. Ik attendeerde Gert hierop maar die had m al gelezen :-)! mooie veilige en goede kilometers toegewenst.

Uitstekende klantenservice en…

Uitstekende klantenservice en aftersales!

17. joulukuuta 2025

Beste heer Awad,

Wederom dank voor uw 5 sterren en compliment. Max en Gert hadden deze al gezien, graag tot een volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

We zijn uitermate tevreden over de…

We zijn uitermate tevreden over de aflevering van de Q4. Gert nam alle tijd, was zeer deskundig en heeft direct een aantal handige opties ingesteld. Trots verlieten we de showroom. 5 sterren dik verdient!

25. lokakuuta 2025

Beste Ilse,

Fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan en dank voor feedback en de 5 sterren! Mooie veilige en goede kilometers toegewenst.

Saanut 5/5 tähteä

Gert heeft van A tot Z ons perfect…

Gert heeft van A tot Z ons perfect meegenomen tot en met de uitlevering van de auto. Er was nog een klein dingetje niet goed ingesteld ná aflevering en ik kon meteen geholpen worden, ondanks alle drukte.

13. joulukuuta 2025

Beste Berry,

Dank voor de sterren en compliment. Gert was al op de hoogte graag tot een volgende keer en mooie kilometers toegewenst.

Fijne ervaring

Fijne begeleiding bij de keuze en aflevering van de nieuwe Audi Q6. Super geholpen door Gert Schriek, ondanks de naweeën van de computer hack dankjewel !! daarvoor. Audi Centrum Tilburg en Van Mossel!

8. joulukuuta 2025

Beste John,

Dank voor de sterren en mooie compliment. Ik geef deze door aan Gert. Mooie goede en veilige kilometers toegewenst!

5 Sterren TOP ervaring

5 Sterren TOP ervaring! Super begeleiding bij de keuze en aflevering van de nieuwe Audi Q8. Super geholpen door Gert Schriek. Verwachtingen overtroffen! Echte WOW factor! Super gedaan, Audi Centrum Tilburg en Van Mossel!

5. joulukuuta 2025

Beste Diana,

Dit is toch wel ECHT leuk om te lezen. Dit maakt ons trots en Gert vooral! Mooie fijne veilige en goede kilometers toegewenst!
Graag weer tot in de toekomst.

Van Mossel Audi Tilburg

Vorige week heb ik mijn nieuwe Audi Q4 e-tron bij van Mossel Audi Tilburg in ontvangst mogen nemen.
Verkoop en aflevering waren top en het rijden met de auto geweldig. Gert Schriek en team bedankt!

Mvg
Ton

25. marraskuuta 2025

Beste Ton

Enorm bedankt voor de sterren en complimenten. Graag tot een volgende keer en heel veel plezier met de Audi Q4!

top!

De super service en aandacht verdient 6 sterren!

28. marraskuuta 2025

Beste Chantal!

Dank voor de 5 sterren en het mooie compliment! Ik wens je veel plezier met je prachtige Audi en wens je mooie goede en veilige kilometers. Graag tot snel weer in de toekomst.

Saanut 5/5 tähteä

Topervaring bij Van Mossel Audi…

Topervaring bij Van Mossel Audi Tilburg!
Voor de aflevering van mijn nieuwe leaseauto ben ik vanuit Heerenveen naar Tilburg gereden. Bij aankomst werd ik warm ontvangen door Gert Schriek, die zich er ook echt van bewust was dat ik van ver kwam en daar netjes rekening mee hield.
Gert nam alle tijd om mij op een duidelijke en rustige manier uit te leggen hoe alles in mijn nieuwe Audi werkt. Hij deed dit heel persoonlijk, vriendelijk en met zichtbaar plezier in zijn werk. Geen haast, geen standaard verhaaltje, maar echt aandacht voor mij en mijn vragen. Dankzij hem ben ik met een heel goed gevoel én een grote glimlach weer terug naar het noorden gereden. Echt een topservice en zeker een aanrader!

2. joulukuuta 2025

Beste Michiel,

Wat een mooie beschrijving van je beleving tijdens de aflevering van je nieuwe Audi! Dank voor de sterren en voor onderhoud (ondanks de afstand) natuurlijk van harte welkom.

Saanut 5/5 tähteä

Maarten heeft mij bijzonder goed…

Maarten heeft mij bijzonder goed geholpen. Ook na aflevering kon ik nog met mijn vragen terecht bij Maarten

1. joulukuuta 2025

Familie Gerritsen,

Dank voor de sterren en compliment! Ik geef m door aan Maarten. Mooie goede en veilige kilometers toegewenst.

Saanut 5/5 tähteä

Top begeleiding en service.

Afgelopen vrijdag mijn auto in ontvangst mogen nemen. Na de overdracht door Maarten, de auto mogen onthullen door het wegtrekken van het doek, gevolgd door een zeer duidelijke en op prettige wijze uitgebreide uitleg van Stijn. Beiden bedankt voor dit onvergetelijke moment!!

28. marraskuuta 2025

Beste Olaf,

Dank voor de sterren en complimenten aan Stijn en Maarten, die breng ik natuurlijk over! mooie goede en veilige kilometers toegewenst.

Geholpen door Diego

We zijn erg tevreden over hoe Diego ons geholpen heeft bij de aankoop van onze Audi Q4.

29. elokuuta 2025

Beste Johan,

Dank voor de 5 sterren en complimenten. Mooie goede en veilige kilometers toegewenst.

Onderweg een bandencheck

Onderweg van Breda naar Maastricht kwam er ineens een waarschuwingslampje met algehele bandenspanning neemt af.
Gebeld naar Audi Valkenswaard, Jeroen regelde direct dat er een monteur even een check deed, en ik kon weer door, dat is service.
Bedankt Jeroen!

27. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin