Vanheede Environment Group Arvostelua 970

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte communicatie, meedenkend met ons bedrijf én flexibel. Een soort medewerking die echt het verschil maakt. Kortom een betrouwbaar bedrijf dat doet wat het belooft. Wij zijn fan! Office Center... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Steeds krijgen we snelle reactie van de interne diensten (planning & account management) op onze vragen. Ze denken probleemoplossend met ons mee. De online planning tool is ook zeer handig voor een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Le représentant Daniel est au top, très à l'écoute et disponible. L'application est un bon outil. Les services derrière les adresses mails sont très compétents.

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

De communicatie kan beter. Wanneer er een mail gestuurd wordt, duurt het lang voordat er een duidelijk en gericht antwoord wordt gegeven. Hiernaast word je vaak doorgestuurd naar andere personen, omda... Näytä lisää

1. Jätehuolto
  2. Jätteidenkuljetuspalvelu
  3. Kierrätyskeskus

Yrityksen kirjoittama

Vanheede is a sustainable waste management company, specialized in the collection and recycling of thousands of waste streams.

Vanheede, your sustainable waste management company

Yrityksen kirjoittama

Innovative waste management
Our customers have total control over their waste management. The myVanheede portal and Vanheede Plus app are powerful tools to manage their waste.

Premium service, competitive prices

We deliver excellent waste management services at competitive prices

Challenge us

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Wat is klantenservice?

Het duurt meer dan 2 weken om een offerte te ontvangen.
Na zelf herhaaldelijk verzoek om enige rectie te ontvangen wordt uiteindelijk een offerte verstuurd.

22. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vanheede Environment Group

Beste, het spijt ons dat dit even geduurd heeft. Offertes voor standaard ophalingen zoals karton, pmd, etc. worden binnen de 3 dagen verstuurd. Als dit over een minder vaak voorkomend product gaat, zoals in uw geval, kan dit inderdaad voorvallen dat het wat langer duurt. Wij bezorgen u dan ook liever een correcte prijs en gepaste oplossing, dan een snel voorstel dat we niet kunnen waarmaken. We bedanken u graag voor uw begrip hiervoor, en de voortdurende samenwerking. Groeten, Team Vanheede

Ophalen van afval

Ophalen van afval, maar zou accurater kunnen. Wij ondervinden vaak dat omhalingen niet gebeuren omdat de chauffeurs de instructies niet goed volgen. Er wordt dan genoteerd dat de "poort gesloten" is, maar door gewoon te bellen naar een nummer dat aangegeven is, zou alles gewoon kunnen doorgaan.
Het geeft mij wat de indruk van "gemakzucht" van de chauffeur. Ik heb dit reeds meermaals doorgegeven en blijkbaar zijn de chauffeurs op de hoogte.
Wij volgen dit nauwlettend op.

15. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vanheede Environment Group

Beste, onze diensten zijn op de hoogte van de moeilijkheden. Dit werd ondertussen ook uitvoerig besproken in een persoonlijk gesprek tussen jullie en de verantwoordelijken voor uw dossier langs onze kant. Helaas komen er soms situaties voor waar we als firma onze lessen dienen uit te trekken, maar we vertrouwen erop dat we u voortaan een betere service zullen bieden. Met vriendelijke groet, Team Vanheede

Saanut 2/5 tähteä

service décevant

26. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vanheede Environment Group

Bonjour Monsieur, nous sommes déçus nous-mêmes de votre avis. Notre chauffeur qui vient vider vos poubelles fait son mieux, bien qu'il y a des nuisibles, et que la plupart des déchets se trouve au sol, alors qu'une poubelle reste vide. Nous vous remercions de votre compréhension que nous ne sommes pas une service de nettoyage. N'hésitez pas à contacter nos services si vous êtes à la recherche d'une meilleure solution. Cordialement, Team Vanheede

Saanut 3/5 tähteä

Goede service, maar vatbaar voor verbetering

Basis-service is zeker goed.
Wel enkele punten van kritiek:
- Kuisen en herbestickeren wachten wij al 3 maanden op.
- ophaling gevaarlijk afval in speciale colli neemt veel tijd in beslag. Hoge foutenmarge ook, al werd ik wel vergoed voor de gemiste ritten.

29. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vanheede Environment Group

Beste, we zijn blij te lezen dat u tevreden bent, maar uiteraard goed om de aandachtspuntjes nog even aan te geven. We bekijken dit nogmaals samen met uw accountmanager, zodat alles zeker asap in orde wordt gebracht, en nemen dit ook mee als verbeterpunt in onze procedures. Met vriendelijke groet, Team Vanheede

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin