Vandijkschoenen Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Waarom laten de overheden -Europa - Nederland- deze oplichters al maanden ongemoeid? Waarom wordt de website niet geblokkeerd? 33 dagen te laat geleverd dan 'beloofd'. Totaal ander dan gekozen model.... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Deze zaak handelde onder meerdere namen op internet, grote bedriegers en oplichters. Aangifte gedaan bij politie. zijn onderzoek gestart via ip adres en bankrekening. PAS OP JE LEVERING. IS PLA... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

3 weken geleden bestelling gedaan, nog niets ontvangen. Mail gestuurd, reactie ontvangen die leek op Ai gestuurde mail. Sindsdien is het doodstil. Tracking code blijft al 3 weken hangen op dezelfde st... Näytä lisää

Huono

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dropshippers

Inderdaad , Van Dijk schoenen zijn gewoon ordinaire dropshippers .
Veiligheidschoenen gekocht , afgeprijsd van 149E naar 74,95E !!!!
Denk je te doen te hebben met een NL bedrijf .
Blijkt het gewoon uit china te komen .
Mt 45 was eigenlijk te klein en het zijn slappe uitgevoerde schoenen .
Nooit iets kopen bij Van Dijk schoenen .

9. tammikuuta 2025

Waardeloos

Helaas dezelfde ervaring als alle andere reviews verwacht te kopen bij nederlands bedrijf konen ze uit china. Zou ik normaal nooit iets gekocht hebben. Er stond waterdicht helaas zo lek als n mandje. Mail gestuurd idd fleur. Opgelicht!!

16. tammikuuta 2025

Het zijn bedriegers.

Het zijn bedriegers.
Ten eerste, het lijkt een Nederlands bedrijf maar het blijkt in Hongkong te zitten.
Ten tweede : ze sturen laarzen van een andere kleur dan die je besteld hebt, en als je ze retour wilt sturen ( hetgeen ook nog €32.95 kost, helemaal naar Hongkong) blijkt het adres waar het naar toe moet, niet te bestaan.

Chinese bucht …

Chinese bucht die je zelf online kunt kopen op Shein en Temu aan veeeeeeel goedkopere prijzen.
Komt rechtreeks van China.

13. tammikuuta 2025

ik had schoenen besteld

ik had schoenen besteld, met stalen tip, aangezien ik die zeer dringend nodig had zocht ik sites met de vermelding morgen in huis, wel bijna week later, nog geen schoenen, heb er andere moeten kopen, weet nog niet wat ik met de bestelde moet doen...

12. tammikuuta 2025

Plastic Sneakers

Sneakers in maat 39 besteld en na weken wachten kwamen ze eindelijk binnen. Bij het openen van de doos werd ik meteen overvallen door een verschrikkelijke plastic geur die van de schoenen afkwam. Toen ik ze wilde passen, bleek dat ze waarschijnlijk een Chinese maat 39 hadden geleverd, want ik kreeg ze echt niet aan. Ik nam contact op via e-mail en kreeg een reactie van iemand genaamd Fleur (hoe toepasselijk) die aangaf dat ik de schoenen op eigen kosten kon retourneren. Dit is gewoon pure oplichting! Trap er niet in en bestel nooit iets bij Van Dijk!

2. tammikuuta 2025

superslecht!!

erg slecht even gekeken en zag op shein deze schoenen ook staan.. trap er niet in!! 1 ster verdienen ze nog niet eens! waarschijnlijk zijn die revieuws op hun site allemaal zelf aangemaakt! je bent je geld gewoon kwijt aan flutschoenen! 😩 😡

10. tammikuuta 2025

Pure oplichterij

Jammer genoeg te laat gezien dat het oplichters zijn, op hun site geeft trustpilot allemaal 4 en 5 sterren, niet dus blijf weg van deze site. Voor mij is web shopping vanaf nu verleden tijd. Ik geef liever een paar euro meer voor goed advies en goede goederen. Ik ga hier mee naar de politie

10. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Deze zaak handelde onder meerdere namen dus let op

Deze zaak handelde onder meerdere namen op internet, grote bedriegers en oplichters. Aangifte gedaan bij politie. zijn onderzoek gestart via ip adres en bankrekening. PAS OP JE LEVERING. IS PLASTIEK
GRAAG ALLEMAAL MELDING MAKEN

JE BENT JE GELD KWIJT.

SAMEN VIA OPGELIGT DEZE MENSEN OPSPOREN LUKT

7. tammikuuta 2025

Fraude en oplichting

Fraude! Dropshipping uit Hongkong. Niet telefonisch bereikbaar. Slechte kwaliteit en maatvoering. Levering duurt weken. Kosten retour Hongkong voor eigen rekening. Oplichting!

4. tammikuuta 2025

Koop nooit bij deze 'Van Dijk schoenen'

Normaal kijk ik altijd op Trustpilot alvorens iets te kopen. Helaas deze keer niet en zag een uur na bestelling dat dit niets met het gekende Nederlandse bedrijf Van Dijk te maken heeft. Bestelling 55 euro op 30/12 was 'in stock' en zou de volgende dag geleverd worden. Niets meer gehoord en verwacht ook niets meer. De website is 8 maanden, als men de URL door Google laat checken met de URL Inspection tool is er zogezegd niets aan de hand. 'Vestiging' Hong Kong' ziet men later na zogezegd bevestiging van order. Onbegrijpelijk dat niemand van de overheden optreedt tegen zulke praktijken.

30. joulukuuta 2024

Leveringtijd onzin

Levering binnen 2 dagen - voorraad beschikbaar- blijkt volslagen onzin. Is gewoon Chinese drop shipment. Dus niet op tijd voor de Kerst of voor vakantie in Januari. Mag je mooi voor eigen kosten retour sturen naar China. Fluiten naar je geld. Deze praktijken moet aan banden worden gelegd. Hopelijk komt hier snel wetgeving ter bescherming van de consument. Inmiddels zoveel mensen slachtoffer van deze oplichterij. Wat als er met z’n allen een aanklacht van fraude wordt gedaan. Laat maar weten.

Hetzelfde verhaal hier

Hetzelfde verhaal hier. Niets kopen daar. Let op de aanwijzingen dat er iets niet pluis is. Zoals: retoursvoorwaarden, geen KVK nummer, direct van China versturen, niet kunnen annuleren, etc..

Ik heb gelezen dat sommige mensen hun geld terug kregen na het vertellen (via mail) dat ze contact met de politie hebben gehad over de illegale aankoop. Dat probeer ik nu ook. Fingers crossed!

Waardeloze kwaliteit

Waardeloze kwaliteit uit china. Je moet lang wachten en retour sturen naar china is duurder dan de schoenen zelf. Koop hier niet, let op ze veranderen de naam van hun site en ik zag dat ze ook onder de naam "gezonde schoenen" verkoipen.

16. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin