Eerste keer besteld bij Vandeca, super goeie ervaring. Heel duidelijke communicatie, snelle levering en een cadeautje in de doos, wat altijd leuk is. Wat mij betreft hebben ze er een klant bij.
Super goede service! Mijn pakket kwam maar niet aan, zoekgeraakt bij de pakketbezorger?? Maar een belletje met Vandeca en ze stuurden gelijk het pakket opnieuw. Top geregeld. Klanten service zeer vri... Näytä lisää
De levering was snel en correct. helaas waren er 3 van de 20 dozen Quality street 2500gr beschadigd, geblutst. Dit was niet zo leuk want ze werden uitgedeeld als relatiegeschenk. Ik veronderst... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heel vriendelijk persoon via mail. Duidelijke uitleg hoe te bestellen (met factuur). Snelle, zorgeloze levering. Ondanks mijn niet zo grote bestelling zat er extra een tablet lekkere chocolade gratis... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Vandeca is een Belgische webshop voor originele chocolade-, snoep-, koek- en snackcadeaus, aangevuld met gepersonaliseerde cadeaus voor elk moment. We combineren verse kwaliteitsproducten van bekende A-merken met creatieve, herbruikbare verpakkingen en persoonlijke boodschappen. Of het nu gaat om een klein bedankje, een verjaardagscadeau, een seizoensgeschenk, een gepersonaliseerd cadeau of een zakelijk relatiegeschenk: bij Vandeca draait e-commerce niet alleen om producten verkopen, maar om momenten creëren. Met creating tasteful memories vatten we samen waar we elke dag voor staan: smaakvolle cadeaus bezorgen die blijven hangen.
Krommebeekstraat 32, 8930, Menen, Belgia
- 0032465070622
- contact@vandeca.com
- vandeca.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hele snelle levering
Hele snelle levering. In eenvoudige bruine onbewerkte kartonnen doos zonder plastic strips, plakband etc. Redelijk ecofriendly dus.
Supersnelle levering, helemaal naar verwachting!
Bestellen in de webshop ging makkelijk, communicatie m.b.t. het verzenden was duidelijk en volgens afspraak, levering was precies op het afgesproken moment. Zeer goede partij om bulk leveringen te bestellen. Meer dan tevreden!
correct,redelijk vlug geleverd,in orde

Vastaus yritykseltä Vandeca
Vooreerst een zeer goede kwalitatieve…
Vooreerst een zeer goede kwalitatieve en snelle levering. Het product in de doos is verzekerd tegen onvoorziene schokken en andere onregelmatigheden. En tenslotte is het product dat wij kregen een must voor ons die we langs uw firma konden krijgen. Dank u.
Snelle levering en goede producten
Snelle levering en goede producten. Ik kocht hier kauwgom en ben tevreden.

Vastaus yritykseltä Vandeca
Zeer tevreden snelle levering plus nog…
Zeer tevreden snelle levering plus nog wat proefertjes er gratis bij gekregen

Vastaus yritykseltä Vandeca
Heel veel keuze zeer gLekkere snoep oede service en…
Heel veel keuze zeer goede service en je wordt op de hoogte gehouden wanneer je pakket geleverd wordt

Vastaus yritykseltä Vandeca
Nette prijzen en woon in Nederland en…
Nette prijzen en woon in Nederland en gewoon dag later leveren, super

Alles top!
Bestellen gaat zeer eenvoudig en alles werd zeer snel geleverd + met een lekkere verrassing (tegen waste) ☺️

Vastaus yritykseltä Vandeca
Lekker origineel en toffe baas

Vastaus yritykseltä Vandeca
Snelle levering en fijn contact over…
Snelle levering en fijn contact over mijn vraag wanneer het bezorgd zou worden.
Excellente service.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.