Eerste keer besteld bij Vandeca, super goeie ervaring. Heel duidelijke communicatie, snelle levering en een cadeautje in de doos, wat altijd leuk is. Wat mij betreft hebben ze er een klant bij.
Super goede service! Mijn pakket kwam maar niet aan, zoekgeraakt bij de pakketbezorger?? Maar een belletje met Vandeca en ze stuurden gelijk het pakket opnieuw. Top geregeld. Klanten service zeer vri... Näytä lisää
De levering was snel en correct. helaas waren er 3 van de 20 dozen Quality street 2500gr beschadigd, geblutst. Dit was niet zo leuk want ze werden uitgedeeld als relatiegeschenk. Ik veronderst... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Vandeca is een Belgische webshop voor originele chocolade-, snoep-, koek- en snackcadeaus, aangevuld met gepersonaliseerde cadeaus voor elk moment. We combineren verse kwaliteitsproducten van bekende A-merken met creatieve, herbruikbare verpakkingen en persoonlijke boodschappen. Of het nu gaat om een klein bedankje, een verjaardagscadeau, een seizoensgeschenk, een gepersonaliseerd cadeau of een zakelijk relatiegeschenk: bij Vandeca draait e-commerce niet alleen om producten verkopen, maar om momenten creëren. Met creating tasteful memories vatten we samen waar we elke dag voor staan: smaakvolle cadeaus bezorgen die blijven hangen.
Krommebeekstraat 32, 8930, Menen, Belgia
- 0032465070622
- contact@vandeca.com
- vandeca.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snelle en korrekte levering
Vlugge levering en verzorgd bezorgd.
Bedankt Vandeca
Bedankt Vandeca
Super snelle levering en perfect ingepakt,
De Côté D'or chocolade is onbeschadigd gearriveerd.
Bestelling uitverkocht.…
Bestelling was onverwacht niet meer voorradig.
Dadelijk persoonlijk telefoontje gekregen om dit de melden en regeling te treffen voor terugbetaling.
Zeer correcte prijzen en info en…
Zeer correcte prijzen en info en supersnelle levering!
Ik ben fan!
Snelle levering en geweldig ingepakt🥰 …
Snelle levering en geweldig ingepakt🥰 Top service!
Zeer correcte en vlotte afhandeling van…
Zeer correcte en vlotte afhandeling van de bestelling. De levering de dag erna al ontvangen.
de beloofde verrassing niet gekregen en…
de beloofde verrassing niet gekregen en gratis verzenden vanaf 60euro, mijn bestelling kostte 63 euro en toch werden er verzendingskosten aangerekend
Met mijn bestelling is er misgelopen
Met mijn bestelling is er misgelopen
De eerst mail geen antwoord de twee de mail wel een antwoord na 6 dagen is de
bestelling vo leeg in orde dit is de eest te keer voor val anders nooit problemen ge hat
met de bestelling en veel keus.
De enige plek waar ik nog de…
De enige plek waar ik nog de ‘ouderwetse’ côte d’or kan bestellen sinds ze die in NL veranderd hebben. Snelle levering met een leuke extra erbij :-)
Alles verliep correct en goed.
Nette levering
Nette levering, verpakkingsmateriaal, producten en een leuk cadeau.
Prima firmaVeel keuze
Veel keuze, vlugge levering. Vriendelijke dame aan telefoon
Aan te raden.
Heel vriendelijk persoon via mail. Duidelijke uitleg hoe te bestellen (met factuur). Snelle, zorgeloze levering. Ondanks mijn niet zo grote bestelling zat er extra een tablet lekkere chocolade gratis bij. Eerste ervaring met deze firma maar zeker aan te raden.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.