Vi købte 6 stole via Marketplace, og vi er simpelthen så tilfredse med hele oplevelsen. Sælgeren er en utrolig sød og venlig ung mand, som virkelig har styr på tingene. Han besvarede alle vores... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg købte fire stole fra Usuals, og jeg er utrolig tilfreds med både produktet og servicen. Kundeservicen var helt i top - hurtige svar, venlig betjening, og de gik virkelig langt for at sikre,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg købte 8 Kiara spisebordsstole hjem til og jeg har været super tilfreds med oplevelsen. Kvaliteten af stolene er overraskende høj og virker super nemme at holde rene og vedligeholde. Og vigtigst... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg købte 4 breaze spisebordsstole i lysegrøn velour, der passer perfekt til mit spisebord! Stolene kom efter 2 dage, hvilket var hurtigere end forventet. Tusind tak, til den medarbejder jeg fik... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hos Usuals.dk har vi en dyb passion for møbler, især spisebordsstole. Hvert møbel er nøje udvalgt, hvilket sikrer et unikt udvalg. Vores sortiment omfatter stole i flere forskellige farver, så du altid kan finde den perfekte stol, der passer ind i dit hjem. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder føler sig trygge og tilfredse med deres køb, da vi forstår, at det er en investering, der betyder meget. Derfor stræber vi altid efter at levere en service og et produkt, der lever op til dine forventninger.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg har netop modtaget mine stole fra Usuals. Hurtig levering, de blev leveret efter blot 3 dage. Den ene stol var desværre blevet beskadiget under fragten. Jeg kontaktede USUALS og fik svar med det samme. Der er nu en ny stol på vej og de sørger for at hente den som var blevet beskadiget.

Vastaus yritykseltä Usuals
Flotte stole, god komfort og til overkommelig priser. Så får man vidst også det hele med:)

Vastaus yritykseltä Usuals
Hurtig levering og utrolig lækkert velour

Vastaus yritykseltä Usuals
Tusind tak, til den medarbejder jeg fik en snak med før jeg bestilte min ordre.
Kan varmt anbefales!

Vastaus yritykseltä Usuals
Min kæreste og jeg købte Elise spisebordsstole og vi er så tilfredse 🤩.
Prisen på stolene mærkes ikke, det er stole i top kvalitet, hurtig levering og servicen var i top.

Fantastisk service!
Vi havde nogle spørgsmål i forbindelse med returnering. Disse blev hurtigt og professionelt besvaret. Vi kommer med garanti til at handle hos Usuals igen.
dbh

Vastaus yritykseltä Usuals
Det er virkelig de flotteste spisebordsstole. Jeg har købt 8 velourstole til spisebordet, det har givet hjemmet et helt nyt look. 👏

Vastaus yritykseltä Usuals
Super oplevelse! Stol kom lige til tiden og den er af rigtig god kvalitet.

Kanon købs oplevelse!
Stort udvalg og hurtig levering!
Kontaktede kundeservice efterfølgende og responsen var hurtig og fin.
Jeg fik en rigtig god kundeservice, hvor der var hurtig og hjælpsom respons. Derudover er der hurtig levering, og møblerne er komfortable og i rigtig god kvalitet. Jeg vil anbefale Usuals til alle jeg kender, godt gået!
Helt tilfreds med min bestilling. Ankom uden problemer, samt en god service og en overskuelig hjemmeside.
Super god service. Jeg er virkelig tilfreds med mine nye stole. Det passer perfekt ind i min nye lejlighed, yay!
Ejeren er den flinkeste. Jeg havde et par spørgsmål og ringede derfor lige hurtigt ind for at høre. Jeg fik svar med det samme. 5 ud af 5 herfra!
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.