Used Products Arvostelua 1 738

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb bij Used Products in Den Bosch een tweedehands laptop gekocht. De laptop zag er netjes uit en was precies zoals verwacht. Na aankoop bleek er een probleem te zijn met de geïnstalleerde Win... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Je kan er voor mooie prijzen spullen inkopen maar iets belenen of verkopen daar vind ik wel dat ze gewoon normaal kunnen bieden want eindstand kan je je spullen net zo goed verkopen op marktplaats dan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super! Ik koop al bijna 12 jaar via Used Products een nieuwe telefoon en regelmatig wel eens iets (al dan niet online) bij deze vestiging. Producten zijn altijd precies als omschreven en kunnen nog ja... Näytä lisää

1. Kirpputorit
  2. Elektroniikkaliike
  3. Panttilainaamo

Yrityksen kirjoittama

Used Products koopt en verkoopt: smartphones, audio,games, gameconsoles, gereedschap, gouden sieraden, horloges, computers, televisies, muziekinstrumenten, dvd’s, huishoudelijke artikelen, scooters, laptops, tablets, goud en nog veel meer. Ook bieden we onze klanten een unieke service voor de terugkoop van duurzame gebruikte producten. Iemand die tijdelijk contant geld nodig heeft verkoopt zijn of haar product met de mogelijkheid dit product weer terug te kopen. Direct contant geld in meer dan 50 winkels.

4,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Verkoop vinyl album

Verkoop vinyl album, status volgens Marktplaats: nette staat.

Afgenomen en per post laten versturen. Kan direct de vuilnisbak ik in. Terugsturen zinloos aangezien je dan een 2e keer verzendkosten kan betalen. Onderbouwing na een belletje: ja verkoop 2e hands wat weet ik van vinyl.. ding had uitgebreid gebadderd in een mix van cola en bier en heeft diverse diepe krassen. En bedankt..

19. helmikuuta 2026

Beste Tuur,

Wat vervelend dat je ervaring bij een van onze winkels zo is verlopen. We komen graag met je in contact. Zou je per mail je contactgegevens met ons willen delen?

Uitstekende service

Snelle verzending met een goede service .
Product bevalt prima

18. helmikuuta 2026

Dank!

Saanut 1/5 tähteä

Slechte service en ondeugdelijk product

Ik heb bij Used Products een tablet gekocht voor mijn dochtertje voor €60. Helaas kwam ik er meteen bij thuiskomst achter dat de tablet niet oplaadt. Ik ben direct teruggegaan naar de winkel om dit te melden.

Volgens de medewerkers hebben zij het oplaadpunt “gemaakt” en ze lieten mij zien dat ze eraan hadden gewerkt. Toch doet de tablet het nog steeds niet en laadt hij nog altijd niet op. Mijn dochtertje heeft er nog geen één spelletje op kunnen spelen.

Wat mij vooral teleurstelt is dat er vervolgens wordt gezegd dat ik het zelf kapot zou hebben gemaakt. Dat is echt onzin. De tablet werkte vanaf het begin niet goed en wij zijn er juist heel voorzichtig mee omgegaan.

€60 is misschien geen enorm bedrag, maar je verwacht wel dat een product gewoon werkt. Ik voel me niet serieus genomen als klant en de manier waarop dit is afgehandeld vind ik erg teleurstellend. Ik zou hier niet snel nog iets kopen.

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Wat vervelend dat je ervaring bij een van onze winkels zo is verlopen. Zou je per mail willen aangeven in welke winkel je bent geweest? We komen graag met je in contact.

Snelle levering, goede betaalmogelijkheden

Snelle levering, in zeer goede staat product. Ben zeer tevreden ook met de betaalmogelijkheden in 3x betalen. Kwa duurzaamheid zou iedereen eerst bij Used Products moeten kijken alvorens een nieuw product aan te shaffen.

1. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Bedankt voor je aankoop en review

Saanut 2/5 tähteä

Verkeerd type

Koptelefoon gekocht, blijkt bij levering een ander type te zijn.

10. helmikuuta 2026

Beste Hans,

Wat vervelend dat je het verkeerde model hebt ontvangen. Je hebt echter 2 weken de tijd om het te retourneren (indien ongebruikt.) Wil je ons per mail jouw gegevens doorsturen? We komen graag met je in contact en lossen het graag op.

Fijne ervaring

Aanbod en prijs is duidelijk. Wordt snel verzonden.
Enige wat soms iets uitgebreider mag is de beschrijving bij de producten.

7. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Dank voor je review en feedback

snel geleverd

snel geleverd, artikel goed verpakt en zoals beschreven, top!

14. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Graag tot ziens weer in onze webshop en in een van onze winkels

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig artikel verkocht en werkelijk…

Geweldig artikel verkocht en werkelijk perfecte nazorg, zeer betrouwbaar en een goed product. Kan deze mensen bij iedereen aanbevelen. Het grootste compliment vond ik dat er met veel respect werd gehandeld. Echt vanuit liefde, dus heel aan allen die daarmee iets gedaan hebben.

6. helmikuuta 2026

Bedankt!

Saanut 5/5 tähteä

Met zorg verpakt in stevige doos!

De spullen worden super goed verpakt opgestuurd. De post kon het pakket niet zo maar neerzetten ivm een beveiligingscode. Dit was ook top!

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Dank voor je review, fijn dat de verzending ook naar wens was!

Nice service and product

Nice service, product was waiting for me in the shop, good price for good quality. Thank you.

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Thank you for your review

Een telefoon gekocht

Een telefoon gekocht. Deze was in zeer goede staat zoals de beschrijving en foto's. Ben zeer tevreden over de aankoop.
Was ook goed verpakt.

3. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Dank! Graat tot ziens in onze winkel en op onze webshop

Prima laptop snel geleverd

Prima en degelijke laptop, aantrekkelijke prijs en direct na aankoop verzonden en de volgende dag bezorgd.

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Bedakt voor je review, fijn dat de verzending snel was

Good seller

My order was delivered really quickly. You can pay in 3 instalments.

Thank you!

Saanut 5/5 tähteä

I'm very pleased with the service

I'm very pleased with the service, communication, and ability to arrange delivery through the store. I highly recommend the store; everything can be arranged on-site or via email. Contact and service are 100% for you.

13. tammikuuta 2026

Thank you Sebastian!

Perfect

Alles doet het perfect. De levering is snel echt superfijn.

Vastaus yritykseltä Used Products

Dank! Graag tot ziens op onze webshop of onze webshop

Saanut 2/5 tähteä

De schroefmachine weigert regelmatig.

3. helmikuuta 2026

Beste Gerard,

Wat vervelend dat het product dat je hebt gekocht niet naar behoren werkt. We lossen dit graag voor je op. Wil je jouw contactgegevens met ons delen per mail? We komen graag met je in contact.

Iphone 17 Air Nieuw

Alles ging snel en perfect 👌
Ook snelle goede levering

Vastaus yritykseltä Used Products

Veel plezier met je aankoop

Used Products

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin