Used Products Arvostelua 1 739

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb bij Used Products in Den Bosch een tweedehands laptop gekocht. De laptop zag er netjes uit en was precies zoals verwacht. Na aankoop bleek er een probleem te zijn met de geïnstalleerde Win... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig artikel verkocht en werkelijk perfecte nazorg, zeer betrouwbaar en een goed product. Kan deze mensen bij iedereen aanbevelen. Het grootste compliment vond ik dat er met veel respect werd geha... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Je kan er voor mooie prijzen spullen inkopen maar iets belenen of verkopen daar vind ik wel dat ze gewoon normaal kunnen bieden want eindstand kan je je spullen net zo goed verkopen op marktplaats dan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super! Ik koop al bijna 12 jaar via Used Products een nieuwe telefoon en regelmatig wel eens iets (al dan niet online) bij deze vestiging. Producten zijn altijd precies als omschreven en kunnen nog ja... Näytä lisää

1. Kirpputorit
  2. Elektroniikkaliike
  3. Panttilainaamo

Yrityksen kirjoittama

Used Products koopt en verkoopt: smartphones, audio,games, gameconsoles, gereedschap, gouden sieraden, horloges, computers, televisies, muziekinstrumenten, dvd’s, huishoudelijke artikelen, scooters, laptops, tablets, goud en nog veel meer. Ook bieden we onze klanten een unieke service voor de terugkoop van duurzame gebruikte producten. Iemand die tijdelijk contant geld nodig heeft verkoopt zijn of haar product met de mogelijkheid dit product weer terug te kopen. Direct contant geld in meer dan 50 winkels.

4,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Ik wilde een nintendo switch spel…

Ik wilde een nintendo switch spel verkopen die normaal 30 euro kost. Spel is in nette staat en biedt hij mij gewoon maar 2 euro. Hij zei dat het 10 euro kost bij de action. Heb in de site van action gekeken en die spel wordt er niet eens verkocht laat staan voor 10 euro nog...

10. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Used Products

Wat vervelend dat je ervaring zo is verlopen. Wil je per mail laten weten welke game je graag wilde verkopen en bij welke vestiging? We komen graag met je in contact

klantenservice@usedproducts.nl

Saanut 4/5 tähteä

Goed zaken doen.

Had gebruikt product bestel na goede onderhandeling. Werd in eerste instantie niet compleet geleverd waarover geen communicatie. Na contact excuses en naar volle tevredenheid opgelost.
Gewoon betrouwbaar bedrijf dus.

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Fijn dat het netjes is opgelost

Graag tot ziens weer bij een van onze winkels en op onze webshop

Blij ermee

Ik heb Used Products Amsterdam
Oost via marktplaats benaderd en een bod geplaatst op een Pokémon spel voor de Switch. Er werd snel op gereageerd en kreeg voor 5 euro “korting” mee (kreeg voor 30 euro mee). Wel gekozen voor bezorging ipv ophalen maar kreeg hem snel binnen. Alles zag er goed uit! Geen beschadigingen verder.

Vastaus yritykseltä Used Products

Dank voor je review en aankoop!

Klantvriendelijk

Een fotocamera gekocht bij dit bedrijf, de communicatie was professioneel en klantvriendelijk, de camera is netjes verpakt en verzekerd opgestuurd. Product ziet er zo goed als nieuw uit en werkt naar behoren.

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Bedankt, veel plezier met je aankoop

Saanut 5/5 tähteä

fijne asus laptop met oled scherm

fijne asus laptop met oled scherm gekocht voor een goede prijs en 3 maanden garantie. goed verpakt en perfect aangekomen

28. helmikuuta 2026

Dank!

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb bij Used Products in Den Bosch…

Na aankoop bleek er een probleem te zijn met de geïnstalleerde Windows-versie. Ik heb de laptop kosteloos kunnen retourneren en binnen twee dagen had ik hem alweer gerepareerd terug. Alles werd snel en zonder extra kosten opgelost.

Fijn om te merken dat ze echt achter de producten staan die ze verkopen en dat de geadverteerde garantie ook daadwerkelijk wordt nagekomen. Goede service en een prettige ervaring!

6. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Bedankt voor je mooie review fijn dat het netjes is opgelost

Saanut 5/5 tähteä

Prijs ,afhandeling en verzending prima geregeld

Prijs aangepast naar mijn aanbod, akkoord berijkt, betaling gedaan en binnen 2 dagen in huis.
Dus prima geregeld, complimenten hiervoor
nogmaals bedankt :)

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Jij ook bedankt voor je aankoop en review

Ik bestel hier regelmatig

Ik bestel hier regelmatig. Goede producten en altijd keurig netjes verpakt en geleverd. Ga zo door.

Dank voor je review

Saanut 3/5 tähteä

Soepel bestelproces, maar product heeft een rooklucht

Soepel bestelproces, en goede communicatie. Het reflectiescherm dat ik kocht ziet er goed uit en werkt prima, maar heeft een hardnekkige rooklucht. Besteld in de webshop dus ik heb niet kunnen ruiken, maar ik had dit graag van tevoren geweten.

Beste Marcel,

Bedankt voor je aankoop en review

We nemen de feedback mee!

Saanut 4/5 tähteä

Product ontvangen helaas deed hij het niet

Product ontvangen helaas deed hij het niet , na contact te hebben gehad netjes mijn geld terug gehad Helaas moest ik wel zelf de terug verzendkosten a 8.75 zelf betalen Vind dat niet zo netjes aangezien jullie mij een product toe sturen die het niet deed Maar voor de rest ben ik netjes en goed behandeld

25. helmikuuta 2026

Beste heer Baggman,

Dank voor je review. Zou je willen laten weten in welke winkel je bent geweest? We komen graag met je in contact om alles helder te krijgen.

Ons e-mailadres is klantenservice@usedproducts.nl

Good price, Very reactive

They forgot one part of the order but they reacted in 1 hour to fix the problem. Very efficient !

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Thank you for your review

Saanut 5/5 tähteä

Pros

Good quality product and very good customer service.

26. helmikuuta 2026

Thank you

Saanut 2/5 tähteä

Laptop was heel vies

Laptop was heel vies

28. helmikuuta 2026

Beste Danny,

Wat vervelend. Bij welke winkel heb je een aankoop gedaan? We komen graag met je in contact over dit onderwerp.

Je kunt ons bereiken per mail via; klantenservice@usedproducts.nl

Saanut 5/5 tähteä

Excelente atención online y servicio

Excelente atención online y servicio. Entrega en 24 horas con las mejores garantías y el producto en un estado excepcional! Repetiré sin dudas!

19. helmikuuta 2026

Thank you!!

Used Products

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin