UrKompagniet.dk Arvostelua

7 446
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,3

Købte et alarm ur til at minde børn om toilettid. Uret sælges som børneur, men passer slet ikke på en børnearm. Blev vejledt til at ombytte til anden type ur, men dette var præcist lige så stort. Omby... Näytä lisää

Sendte ur tilbage fordi glasskiven gik i stykker efter 2 måneders brug uden mærkværdige stød, ridser eller lignende. Jeg fik at vide, at jeg nok skulle få svar ift. reklamationen efter en måned ell... Näytä lisää

Skulle bruge et ur til min kærestes fødselsdagsgave - rigtig godt udvalg, skarpe priser. Leveret inden for 2 dage mellem jul og nytår & flot pakket. Super god service og alt forløb som forventet. Han... Näytä lisää

Virkelig god service!! Kan klart anbefaldes! Skulle havde haft mit ur igår eftersom jeg havde bestilt den for 2 dage siden fra dag til dags levering. Jeg fik min leveringsomkostninger tilbag... Näytä lisää

1. Kelloliike

Tietoja yrityksestä UrKompagniet.dk

Vi er én af Danmarks største forhandlere af ure til mænd, kvinder og børn.

Hvad der adskiller os fra mange af vores konkurrenter er, at vi har alle ure på lager, og dermed kan sende samme dag, som vi modtager ordren (hverdage inden klokken 15).

Derudover er vi dansk butik. Det er vores konkurrenter ikke altid. Så derfor får du langt større grad af forbrugerbeskyttelse og service, når du handler på UrKompagniet.dk

Vi er blandt andet officielt godkendte forhandler af Seiko ure og Daniel Wellington ure. Så her er du garanteret officiel service og gyldig garanti.

Casio ure er vores mest populære sportsure, og de har en utroligt god kvalitet. Casios digitale armbåndsure har en ekstraordinær høj standard.

Er du på udkig efter noget til de mindste, så er vi med vores store udvalg af ure til børn og unge et perfekt valg.

Så kig forbi, og se hele vores sortiment af flotte ure.

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

7 t. arvostelua

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(7 446)

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God oplevelse - hurtig levering

Jeg bestilte et ur om formiddagen, og allerede samme aften blev det leveret til mig. Det blev jeg meget positivt overrasket over. Uret fungererer som det skal, så meget bedre bliver det jo ikke.

11. heinäkuuta 2021

Havde bestilt et ur og gaveindpakning

Havde bestilt et ur og gaveindpakning, men de har glemt gaveindpakning. Jeg har henvende mig til urkompaniet, de vendt hurtig tilbage, med beklager og refunderer pengene med det samme. Tusind tak for den bedste kundeservice.

11. heinäkuuta 2021

Super service.

Benyttede mig af retur ordning efter at have købt et ur hos Urkompagniet, hvilket var alt for stort til mig.
Samme dag som de modtog uret, blev pengene ført retur..
Super service, og kan kun anbefale Urkompagniet.

10. kesäkuuta 2021

Hold dig langt væk! Ingen returret!!

Hvis nul stjerner var muligt, havde i fået det. Aldrig har jeg oplevet at blive taget så hårdt i bagi, at købe et ur til nærmest 900 kroner, og så få et ur i ringere kvalitet end fra Wish... Man beder om en returseddel, hvilket på siden hedder "Gratis bytte", hvilket man pludselig bliver trukket 50 kroner for, dette bliver på intet tidspunkt nævnt, af nogen.. En ny lænke skal pludselig til, for at uret kan sælges igen, hvilket er 300 kroner, og herefter montering til 100 kroner... Der bliver konstant lagt beløber til som modregnes når man ønsker pengene retur for sin ordre... Jeg fraråder enhver person at handle med dette svindel firma

5. kesäkuuta 2021

Super service

Min sidste oplevelse med urkompagniet var over al forventning!

Super service og altid behjælpelige med svar på alle spørgsmål og de ved simpelthen alt om ure!

Helt klart mit favorit sted at handle ure fremover.

31. toukokuuta 2021

Bedste købsoplevelse nogensinde!!!

Jeg forsøgte at bestille et ur efter Urkompagniets live, men jeg modtog ikke ordrebekræftelse eller et ur. Da jeg tjekker min mobilepay, ser jeg at anmodning om betalingen er udløbet 🤷🏻‍♂️

Kontekter derefter urkompagniet på messenger og får tilsendt linket til urbestilling (til fuld pris), og får at vide at jeg vil få forskellen til lives pris refunderet.

Ikke kun at jeg får forskellen refunderet (samtidig med at pengene blev hævet fra min konto), men jeg modtager mit ur dagen efter!!!

🖐🏻⭐️ - fordi man ikke kan give flere 😁

7. toukokuuta 2021

Fik et børneur

Leveret i den anden ende af byen, uden mulighed for at vælge. Fik et ur i børnestørrelse, uden det tydeligt på siden. Ingen returlabel vedlagt, så må nu betale fragt igen for at få det returneret. Ringede 2 gange for at få en mail om hvor og hvornår når jeg kunne hente det, det kom ikke automatisk
Meget utilfreds!

8. huhtikuuta 2021

Hej Kevin

Jeg beklager din dårlige oplevelse. Ifølge mit system er det nærmeste PostNord udleveringssted 2,5 KM fra dig i den pakkeboks, som vi sendte pakken til. Jeg går ud fra, at PostNord afleverede den hos Føtex, da der ikke var plads i pakkeboksen.

Urets størrelse står oplyst under specifikationer :-)

Jeg vil dog tillade mig at påpege, at din ordre blev leveret på 1 hverdag. Grundet påske var det først muligt for os at sende din ordre tirsdag d. 6/4 den første hverdag efter, at du bestilte. Din ordre var leveret d. 7/4 til udleveringsstedet altså dagen efter. I den forbindelse skriver vi også, at vi leverer inden for 1-2 hverdage - ikke dage :-) Vi tillod os (sammen med Postnord) at holde fri i påsken og ikke behandle ordre.

Vi sender automatisk returlabels på mail, det kan være, at der er sket et teknisk koks - det beklager jeg - nogle mails ender desværre i spamfilter og lign, da vi sender mange automatiske mails. Både vi og postnord sender automatisk mails med afhentningssted mm., men igen hvis man har et meget hidsigt spamfilter, kan begge mails ende der :-)

Du er selvfølgelig velkommen til at skrive til os, såfremt du stadig skal have hjælp med noget :-)
BH
Carl

Flot service

Flot service !
Fik idag skiftet batteri i min søns ur
.... uden beregning.. fordi de havde haft lukket længe og kunderne har måtte vente..
Godt nok ikke tit man får noget gratis mere . Tak for det

27. maaliskuuta 2021

10 stjerner!!! **********

Jeg købte et ur på deres live auktion, men kunne ikke lide den rem som der fulgte med uret, så jeg skrev og spurgte om de kunne skaffe en stål lænke, de kontaktede selveste ur producenten for at forhøre sig og heldigvis kunne dette godt lade side gøre!
De fik tilsendt lænken og de skiftede den også for mig, og sendte uret min vej.
Jeg modtog uret samme aften!!

Det må man sige er service i topklasse!!!!!
Urkompagniet.dk er så flinke og imødekommende!

Vil helt sikkert købe hos dem fremover og anbefale dem til ALLE!!!!!!

De venligste hilsner Mikkel.

19. maaliskuuta 2021

Forfærdelig service

Jeg bestilte mit Michael Kors Smartwatch d. 8 februar. Uret kom 1-2 dage efter - hurtig levering.

Allerede første dag oplevede jeg problemer med uret, idet den allerede her begyndte ikke at tælle skridt ordentligt, jeg tænkte dog ikke videre over det.

Dette skete så flere gange, samtidig med at den holdte utrolig dårlig strøm, for dernæst også at have rigtig dårlig connection til min iPhone XS og Google Fit appen.

Jeg opladte den midt på dagen og om aftenen/natten. Den kunne ikke holde strøm en hel dag.
Mht. at den gik i stå ved mine skridt, så oplevede jeg stortest hver dag, at den fx ikke rykkede sig fra 12.xxx skridt, trods en gåtur. En anden dag talte den slet ikke skridt, og stod på 0 skridt hele dagen. Havde prøvet både at genstarte og slukke op til flere gange uden effekt.

Jeg valgte så at kontakte Urkompagniet d. 15/2, for at høre om, det var hvad, jeg kunne forvente af et ur til 2595 kr. Her fik jeg at vide at jeg skulle sætte lokation til “kun ved brug”. Dette gjorde jeg så, dette ændrede dog ikke på at den holdte elendigt strøm. Derudover fik jeg at vide at jeg skulle kontakte Michael Kors mht. at den gik i stå ved mine skridt, da det er noget med deres system. Dette gjorde jeg. Efter 4 dage uden svar fra Michael Kors, kontaktede jeg igen Urkompagniet, og fik at vide at jeg var velkommen til at sende uret ind, men hvis der ikke var noget galt med uret, så ville det koste mig minimum 400 kr.??

Jeg sendte uret ind til Urkompagniet d. 22/2. De modtog uret dagen efter. D. 2/3 får jeg en mail om at uret nu er testet i 2 dage, og på mærkeligt vis har ingen af problemerne vist sig?? hverken dårlig batteritid, dårlig connection eller fejl i skridttæller???. Her vil det jo uanset hvad ende i påstand mod påstand. Jeg har oplevet tydelige fejl i uret, det oplever Urkompagniet tydeligvis ikke.
Vedkommende skriver at hun fortsat vil teste uret et par dage, og så vil hun vende tilbage. Jeg venter flere dage på svar, men får intet svar. Jeg skriver derfor en mail d. 11/3 om hvad status er med mit ur, eftersom det denne dag, var 9 dage siden, at jeg havde hørt fra Urkompagniet. Jeg sidder i dag d. 14/3 og stadig ikke har modtaget noget svar, på trods af at de har mit ur.

Super dårlig service. Jo mindre I har tænkt jer at udbedre jeres fejl og give mig en ordentlig service, så vil jeg kraftigt fraråde andre at handle hos jer. Dette er langt under standarden.

14. maaliskuuta 2021

se dig godt for !

Jeg oplever dette ved køb af fibex W5S stepcounter :
Urkompagniet sælger en vare hvis software ikke kan downloades, fordi producentens hjemmesiden er nedlagt - ganske vist som tilbud, men uden at gøre opmærksom på den mangel.
Når man så henvender sig for at få hjælp til det bliver man helt ignoreret og endelig bliver en dårlig anmeldelse af produktet slet ikke udgivet, så andre ikke ser at det er noget bras de vil sælge.
Dårlig stil.

4. maaliskuuta 2021

Kære Peter
Jeg beklager, at du ikke har haft fået svar fra os på din henvendelse. Vi har været i kontakt med leverandøren for at finde ud af, hvad der er sket, og hvad vi kan gøre for at løse problemet. For at være ærlig, var det ikke et problem, som vi var bekendt med.

Jeg beklager selvfølgelig inderligt.

Vi har ny hørt fra dem, og min kollega Stephanie har taget fat i dig for at finde den bedste løsning for dig.

God dag :-)

BH
Carl, UrKompagniet

Her er der bare service 😉

Her er der bare service 😉
Købte igår et Festina ur. Og dagen efter kunne jeg hente det. ❤️Og med pakken følger der skam den flotteste æske og et armbånd, som jeg ikke vidste også fra Festina.
Stor ros til urkompaniet for god og hurtig service
Vh Anja holm

15. tammikuuta 2021

Yderst tilfreds

Super hurtig ekspedition, og uret levede op til forventningerne i forholdt til hvad jeg kunne se på billederne.

26. joulukuuta 2020

0 Stjerner

Dagen efter jeg købte et ur vil jeg returnere det. "Det kan jeg ikke da jeg har haft det på og der var små ridser på låsen så må jeg jo sælge det brugt" handler der ikke igen.

27. lokakuuta 2020

Hej Benjamin

Jeg beklager din kedelige oplevelse.

Vi kan dog ikke tage ure retur, som er blevet taget i brug, da vi herefter ikke kan sælge uret igen.

For at kunne få pengene retur i vores butik, da skal uret været ubrugt og ikke have været afkortet.
I dit tilfælde var uret afkortet og taget i brug. Der var blevet lavet ridser på låsen og uret fremstod ikke længere som nyt.

Vi har altid 365 dages fuld returret så længe uret fremstår som ubrugt.