UniekeManchetknopen.nl Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Manchetknopen besteld en betaald, maar die werden nooit verzonden. Meerdere mails gestuurd en nooit een antwoord gekregen. update: na het schrijven van een review namen ze contact op en hebben ze een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We ordered some microphone-shaped cufflinks for the masters of ceremonies at our wedding. The cufflinks were delivered quickly, are of high quality and look exactly like the picture on the website. Th... Näytä lisää

Hyvä

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top service

Top service! Heb manchetknopen aangeschaft voor m’n bruiloft en paste perfect bij mijn pak! Dankjewel Roland!

25. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Bestelling nooit ontvangen!

Op 1/06/2026 via bol.com 925 zilver met amethyst manchetknopen besteld. op 2/06/2026 kreeg ik een track en trace zowel via bol.com als via de verkoper een track en trace, het pakket was wel aangemeld maar is nooit afgegeven door de verkoper.

de bestelling zou op 4 of 5 juni geleverd worden, er is nooit aan de track en trace iets veranderd.

vandaag 19/06/2026 heb ik contact opgenomen met bol.com en heb ik gewoon de bestelling laten annuleren en heb ik mijn geld terug gevraagd.

zowel ik als de medewerkers van bol.com hebben tot 2 maal de verkoper gecontacteerd, GEEN REACTIE.

besluit koop bij deze verkoper nooit je komt bedrogen uit.

zo doe je geen zaken is gewoon onprofessioneel en gewoonweg boertig.

klantenservice dikke 0

Reactie op verkoper:

ten eerste het item kon ik zowel op bol.com en op uw website bestellen, ik kon het item betalen en ik heb een track en trace gekregen dus dit wil zeggen dat het bestelde item wel degelijk op voorraad was, dus hou je excuses voor jezelf!

en zo te lezen op andere reviews is dit niet de eerste keer dat dit is gebeurd....

ik heb gewoon mijn geld gekregen en heb ergens anders besteld, en ik zal ook nooit meer bij uw shop iets bestellen!

alsook het is altijd mogelijk dat je verlof neemt dat kan je ook eens laten weten aan je betalende klanten..... zowel ik en bol.com hebben meermaals met jou contact opgenomen 0 reactie!

het heeft ook geen enkel nut om nog contact met u op te nemen!

1. kesäkuuta 2026
UniekeManchetknopen.nl-logo

Vastaus yritykseltä UniekeManchetknopen.nl

Geachte,

Ik reageer normaal gesproken niet direct op een negatieve review, omdat een probleem vaak op te lossen is.

U heeft via bol.com een manchetknoop besteld die helaas niet meer voorradig was. Via trustpilot die gelinkt staat met mijn webshop buiten bol.com heeft u deze review geplaatst. Dan heeft u kunnen zien dat ik tot 16 juni op vakantie was en er mindere bereikbaarheid was. Ik heb in de vakantie de telefoon opgenomen voor verschillende klanten, maar berichten bij bol.com (waar ik de levertijd had verlengt naar 8 werkdagen, om zo de vakantie te overbruggen), heb ik spijtig niet kunnen zien.

Ik moet u gelijk geven dat het slordig was dat uw bestelling klaarstond en over het hoofd is gezien als onleverbaar en niet tijdig is geannuleerd. Toevallig was dit wel het geval in een vergelijkbare situatie, en ik vind het echt vervelend dat uw bestelling is gemist. Daarvoor mijn oprechte excuses.

De dag voor uw review en mijn week vakantie zijn deze betreffende manchetknopen met zilver en edelsteen offline gehaald tot alle onderdelen weer voorradig zijn.

Ik vind het jammer dat deze review er zo staat en er door de vakantie minder mogelijkheid was tot contact. Mocht er bij iemand een probleem zijn met een bestelling of mocht u het verloop van uw bestelling via Bol.com verder wilt bespreken dan ben ik te bereiken via +31 6 83455041.

Soms gaat iets mis, maar ik zal NOOIT geld afnemen of iemand bewust niet te woord staan.

manchetknopen besteld

update: na het schrijven van een review namen ze contact op en hebben ze een nieuw paar opgestuurd met korting. Dankjewel!

16. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Sterling silver Spitfire manchetknopen.

Prachtige zilveren manchetknopen gekocht en in een mooi vintage doosje geleverd gekregen! Goed verpakt en snel ontvangen hoor.
Dat wordt een fantastisch cadeau voor mijn man als hij 'vader-van-de-bruid' is binnenkort.

22. huhtikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Onbereikbaar, laat verzonden

Betaald, volgens website op voorraad en voor 17 besteld zelfde dag verzonden. 3 dagen later nog niets. Herhaaldelijk gebeld naar gedeelde nummer, alleen maar voicemail. Email: geen response. Lijkt ghost website, wel betalen, geen producten.
Update: uiteindelijk 4e werkdag bezorgd. Prima, maar adverteer dan niet met volgende werkdag. Producten in orde

15. huhtikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Bestelling te laat, geld terug

De belofte van meteen verzenden werd niet gehaald. Een paar keer kreeg ik een verzendbevestiging maar telkens krijg ik de knopen niet. Toen het feest een week voorbij was, lagen ze toch in de bus. Nu probeer ik ze terug te sturen, maar krijg ik zowel via webformulier als directe email geen antwoord.

Toevoeging: Met gemeende excuses en een nette oplossing door de eigenaar, is de zaak nu afgehandeld.

3. helmikuuta 2026

Probleem werd snel opgelost

Ik had prachtige manchetknopen besteld, maar helaas lieten de stenen los. Na contact met het bedrijf is dit meteen goed opgelost en kreeg ik - samen met verontschuldigingen - een nieuwe set toegestuurd. Het contact was zeer vriendelijk.

5. tammikuuta 2026

Klantenservice

Door een technische fout was mijn bestelling vertraagd. Contact opgenomen met klantenservice. Werd super vriendelijk te woord gestaan en dacht meteen mee in oplossingen. Als oplossing werd mijn bestelling dezelfde dag nog gratis opgestuurd, wat ik natuurlijk enorm waardeer! Een hele fijne ervaring met dit bedrijf en zal hier zeker opnieuw bestellen.

16. tammikuuta 2026

Bestelling toch nog ontvangen

Update:
Inmiddels contact gehad en bestelling bleek vertraagd wel verzonden en was bij thuiskomst inmiddels bezorgd. Nadat ik eenmaal in contact was gekomen is het keurig opgelost.

Origineel:
Helaas bestelling niet ontvangen en op berichten via de website werd niet gereageerd. Jammer, hopelijk krijg ik op deze manier wel contact, anders kan ik deze site niet aanbevelen.

10. marraskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Geweldige manchetknopen, klantenservice viel helaas tegen

Ik had manchetknopen met cadeauverpakking gekocht. De manchetknopen zelf zijn fantastisch en heb ik niks op aan te merken!
Het contact met de klantenservice liep voor mij helaas minder prettig. Het verzenden en bezorgen duurder aanzienlijk langer dan verwacht. Ik heb hier contact over proberen op te nemen via de mail, telefonisch en het contactformulier. In alle gevallen kreeg ik helaas geen gehoor.

30. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fantastische service en snelle communicatie

Fantastische communicatie, de machet knopen bleken uitverkocht maar er werd snel gehandeld en gecommuniceerd en binnen de tijd waren ze alsnog bezorgd. Prachtig mooi in het zware kado ddosje en dan zat er ook nog een mooi kadozakje bij.
Erg persoonlijke communicatie, snel efficient en zeer goed geregeld.

29. lokakuuta 2025

Blij met bestelling

Alles ging helemaal top met de bestelling. Pakket kwam goed aan en zeer tevreden over mijn product. Ik had alleen iets meer verwacht van de optie om het te laten inpakken maar er werden genoeg inpak zakjes erbij geleverd. Dit was niet storend of een hinder. Voor de rest was alles top!

3. lokakuuta 2025

Dat is service

Bestelling geplaatst van 2 paar. 1 paar kwam beschadigd aan. Dit gemeld en binnen twee uur al reactie. Het beschadigde paar is geheel vervangen en zeer goed verpakt verstuurd.

Dat is service.

23. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb de manchetknopen besteld

Ik heb de manchetknopen besteld, maar na ruim een week zijn ze nog steeds niet bezorgd.
In de advertentie werd aangegeven hoe lang het zou duren, ook in de bevestiging van de bestelling. Echter, hieraan is niet voldaan. Helaas....

23. syyskuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin