Manchetknopen besteld en betaald, maar die werden nooit verzonden. Meerdere mails gestuurd en nooit een antwoord gekregen. update: na het schrijven van een review namen ze contact op en hebben ze een... Näytä lisää
We ordered some microphone-shaped cufflinks for the masters of ceremonies at our wedding. The cufflinks were delivered quickly, are of high quality and look exactly like the picture on the website. Th... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Top service
Top service! Heb manchetknopen aangeschaft voor m’n bruiloft en paste perfect bij mijn pak! Dankjewel Roland!
Bestelling nooit ontvangen!
Op 1/06/2026 via bol.com 925 zilver met amethyst manchetknopen besteld. op 2/06/2026 kreeg ik een track en trace zowel via bol.com als via de verkoper een track en trace, het pakket was wel aangemeld maar is nooit afgegeven door de verkoper.
de bestelling zou op 4 of 5 juni geleverd worden, er is nooit aan de track en trace iets veranderd.
vandaag 19/06/2026 heb ik contact opgenomen met bol.com en heb ik gewoon de bestelling laten annuleren en heb ik mijn geld terug gevraagd.
zowel ik als de medewerkers van bol.com hebben tot 2 maal de verkoper gecontacteerd, GEEN REACTIE.
besluit koop bij deze verkoper nooit je komt bedrogen uit.
zo doe je geen zaken is gewoon onprofessioneel en gewoonweg boertig.
klantenservice dikke 0
Reactie op verkoper:
ten eerste het item kon ik zowel op bol.com en op uw website bestellen, ik kon het item betalen en ik heb een track en trace gekregen dus dit wil zeggen dat het bestelde item wel degelijk op voorraad was, dus hou je excuses voor jezelf!
en zo te lezen op andere reviews is dit niet de eerste keer dat dit is gebeurd....
ik heb gewoon mijn geld gekregen en heb ergens anders besteld, en ik zal ook nooit meer bij uw shop iets bestellen!
alsook het is altijd mogelijk dat je verlof neemt dat kan je ook eens laten weten aan je betalende klanten..... zowel ik en bol.com hebben meermaals met jou contact opgenomen 0 reactie!
het heeft ook geen enkel nut om nog contact met u op te nemen!

Vastaus yritykseltä UniekeManchetknopen.nl
manchetknopen besteld
update: na het schrijven van een review namen ze contact op en hebben ze een nieuw paar opgestuurd met korting. Dankjewel!
Sterling silver Spitfire manchetknopen.
Prachtige zilveren manchetknopen gekocht en in een mooi vintage doosje geleverd gekregen! Goed verpakt en snel ontvangen hoor.
Dat wordt een fantastisch cadeau voor mijn man als hij 'vader-van-de-bruid' is binnenkort.
Onbereikbaar, laat verzonden
Betaald, volgens website op voorraad en voor 17 besteld zelfde dag verzonden. 3 dagen later nog niets. Herhaaldelijk gebeld naar gedeelde nummer, alleen maar voicemail. Email: geen response. Lijkt ghost website, wel betalen, geen producten.
Update: uiteindelijk 4e werkdag bezorgd. Prima, maar adverteer dan niet met volgende werkdag. Producten in orde
Het bedrijf heeft mij uitmuntend goed…
Het bedrijf heeft mij uitmuntend goed geholpen en zeer mooie en zeldzame manchetknopen in zeer korte tijd geleverd.
Bestelling te laat, geld terug
De belofte van meteen verzenden werd niet gehaald. Een paar keer kreeg ik een verzendbevestiging maar telkens krijg ik de knopen niet. Toen het feest een week voorbij was, lagen ze toch in de bus. Nu probeer ik ze terug te sturen, maar krijg ik zowel via webformulier als directe email geen antwoord.
Toevoeging: Met gemeende excuses en een nette oplossing door de eigenaar, is de zaak nu afgehandeld.
Probleem werd snel opgelost
Ik had prachtige manchetknopen besteld, maar helaas lieten de stenen los. Na contact met het bedrijf is dit meteen goed opgelost en kreeg ik - samen met verontschuldigingen - een nieuwe set toegestuurd. Het contact was zeer vriendelijk.
Klantenservice
Door een technische fout was mijn bestelling vertraagd. Contact opgenomen met klantenservice. Werd super vriendelijk te woord gestaan en dacht meteen mee in oplossingen. Als oplossing werd mijn bestelling dezelfde dag nog gratis opgestuurd, wat ik natuurlijk enorm waardeer! Een hele fijne ervaring met dit bedrijf en zal hier zeker opnieuw bestellen.
5 sterren waard
Zeer snel geleverd, mooi design en goede kwaliteit. Prijs-kwaliteit daardoor voor mij OK. Kortom; gewoon 5 sterren waard
Bestelling toch nog ontvangen
Update:
Inmiddels contact gehad en bestelling bleek vertraagd wel verzonden en was bij thuiskomst inmiddels bezorgd. Nadat ik eenmaal in contact was gekomen is het keurig opgelost.
Origineel:
Helaas bestelling niet ontvangen en op berichten via de website werd niet gereageerd. Jammer, hopelijk krijg ik op deze manier wel contact, anders kan ik deze site niet aanbevelen.
Geweldige manchetknopen, klantenservice viel helaas tegen
Ik had manchetknopen met cadeauverpakking gekocht. De manchetknopen zelf zijn fantastisch en heb ik niks op aan te merken!
Het contact met de klantenservice liep voor mij helaas minder prettig. Het verzenden en bezorgen duurder aanzienlijk langer dan verwacht. Ik heb hier contact over proberen op te nemen via de mail, telefonisch en het contactformulier. In alle gevallen kreeg ik helaas geen gehoor.
Fantastische service en snelle communicatie
Fantastische communicatie, de machet knopen bleken uitverkocht maar er werd snel gehandeld en gecommuniceerd en binnen de tijd waren ze alsnog bezorgd. Prachtig mooi in het zware kado ddosje en dan zat er ook nog een mooi kadozakje bij.
Erg persoonlijke communicatie, snel efficient en zeer goed geregeld.
I really liked the gift received
I really liked the gift received. Some problems occurred with the delivery but it was quickly resolved. Thank you!
Blij met bestelling
Alles ging helemaal top met de bestelling. Pakket kwam goed aan en zeer tevreden over mijn product. Ik had alleen iets meer verwacht van de optie om het te laten inpakken maar er werden genoeg inpak zakjes erbij geleverd. Dit was niet storend of een hinder. Voor de rest was alles top!
Dat is service
Bestelling geplaatst van 2 paar. 1 paar kwam beschadigd aan. Dit gemeld en binnen twee uur al reactie. Het beschadigde paar is geheel vervangen en zeer goed verpakt verstuurd.
Dat is service.
Ik heb de manchetknopen besteld
Ik heb de manchetknopen besteld, maar na ruim een week zijn ze nog steeds niet bezorgd.
In de advertentie werd aangegeven hoe lang het zou duren, ook in de bevestiging van de bestelling. Echter, hieraan is niet voldaan. Helaas....