AIKI Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

het idee om mensen aan te sporen rustiger te ademen is zeker nodig. Doch denk ik dat de gebruiksaanwijzing veeeeel te hoog gegrepen is voor de meeste mensen. ik doe regelmatig hart-coherentie 6 ade... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beter slapen met AIKI en controle paniek- en angstaanvallen. Het kan toeval zijn, maar sinds ik -nu bijna 3 weken- de AIKI gebruik ( 5x net voor het slapen gaan) slaap ik 8 van de 10 nachten beter en... Näytä lisää

1. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Het eerste échte sieraad dat helpt tegen stress, angst- en paniekaanvallen

Hyvä

Kaikki arvostelut

30 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super mooie ketting

Super mooie ketting, heel blij mee, hele mooie kwaliteit. Er ging iets mis bij Postnl want de ketting was niet bezorgd. Na contact met AIKI werd er direct een nieuwe ketting opgestuurd en vandaag ontvangen. Dankjewel voor de goede service

2. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Nicht mal 1 Stern

Nicht mal 1 Stern
Ware nicht erhalten seit 6 Wochen
Angeblich ist die Lieferung noch unterwegs
Seite ist aufjedenfall Fake
Finger weg!!!!

3. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
AIKI-logo

Vastaus yritykseltä AIKI

Guten Abend,

vielen Dank für dein Feedback.
Es tut uns leid zu hören, dass du deine Bestellung noch nicht erhalten hast. Wahrscheinlich ist sie beim Transportunternehmen verloren gegangen. Könntest du bitte eine E-Mail an info@aikicollection.com senden? Wir helfen dir gerne weiter.

Mit freundlichen Grüßen,
Nick – Team AIKI

Saanut 3/5 tähteä

Echt een hele mooie ketting

Echt een hele mooie ketting, goede kwaliteit, snelle levering en luxe verpakking. Mijn enige opmerking is dat ik het buisje watczwaar vind om tussen de lippen geklemd te houden en vasthouden in de hand vind ik niet echt ontspannen. Ik draag het nu als sierraad en het is een ankertje om op mijn ademhaling te letten.

4. helmikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Kwaliteit product onvoldoende

Kwaliteit van het product is echt onvoldoende maar de service is perfect.
Magneten laten los van de pleister. Melding van gemaakt, super goed geholpen, geld terug gekregen en nieuwe product maar alsnog met het nieuwe product laten de magneten los van de pleisters.
Door de goede service toch 2 sterren product 1 ster

9. tammikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Na een week nog steeds niets ontvangen

Na een week nog steeds niets ontvangen, twee mails gestuurd, geen enkele reactie. Zou bij PostNL zijn, maar daar is het pakje toegekomen zonder track & trace, status blijft op label aangemaakt staan. Jammer van het gebrek aan communicatie en geen levering na een week.

Dag later na deze recensie wel communicatie gekregen, iets misgegaan bij hun pakjesleverancier. Kan altijd gebeuren. 2 dagen later was het nieuwe product al geleverd dus niets op aan te merken achteraf. Bedankt!

23. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Mijn algehele ademhaling is verbeterd

Ik heb al twee jaar een ademhalingstool van Aiki en het heeft mij geholpen om mijn algehele ademhaling te verbeteren. Ook als ik de tool een keer niet bij me heb, helpt de techniek me. Maar met de tool werkt het beter, zeker op stressmomenten voel ik me binnen drie tot vijf ademhalingen weer rustig en meer in balans. Ik heb nu twee nieuwe gekocht om ook aan mijn man te geven (hij wil het naast ademhalingsoefeningen gebruiken als hulp bij stoppen met roken) en voor mijn vriendin met ADD die het op stressmomenten ook goed kan gebruiken.

11. joulukuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin