Saanut 5/5 tähteä

De ring is prachtig geworden. Er was vooraf duidelijke communicatie over de levertermijn. Heel blij met mijn persoonlijke ring!!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige fysieke herinnering aan het borstvoeden! Het duurde even, maar dat was verwacht. Nu, aan het begin van het nieuwe jaar, heb ik een prachtige hanger aan een zilveren kettinkje toegestuurd... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Een hele mooie verfijnde ring met moedermelk laten maken. Heel mooi geworden. Communicatie vond ik iets minder, duurde een tijdje voordat ik post kreeg, daarna niks gehoord aantal weken. Wel keurig... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vivian is erg behulpzaam en meedenkend. Mijn ring had een kleine beschadiging (door hem waarschijnlijk ergens hard tegen aan te hebben gestoten) maar zonder enige moeite mocht hij retour, zodat Vivian... Näytä lisää

1. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Het maken en vervaardigen van herinneringssieraden met o.a moedermelk, as, babyharen naar eigen wensen.

4,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Prachtige ring!

25. maaliskuuta 2026

Top!

Snelle reactie op Instagram, vriendelijk en blij met het resultaat 🥰

10. maaliskuuta 2026

Mooi sieraad

Mooi sieraad. Wel nog simplistischer dan op de foto. Aanschuifringen toch minder geschikt hierbij

10. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik zocht een cadeau voor mijn vriendin

Ik zocht een cadeau voor mijn vriendin, zonder dat zij het wist. Vivian heeft mij enorm goed geholpen. Waardoor ik een leuk herrineringsieraad had! Mocht je nog een cadeau zoeken voor je vriendin. Raad ik Vivian zeker weten aan👍

17. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Super tevreden!

Voor de tweede keer een sieraad bestel. Onwijs blij met het de communicatie en het resultaat. Mocht ik nog eens een herinnering sieraad willen bestellen dan zeker weer bij Vivellie✨

25. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Moedermelk ring

Ring besteld met moedermelk na 4 weken was de bestelling al klaar en kreeg ik de ring thuis met de post. Heel erg blij mee! Helaas was de ring niet helemaal zoals hij moest zijn. Meteen contact opgenomen daar kreeg ik vrijwel direct reactie op en mocht hem terug sturen zodat het toch naar wens gemaakt werd. Hele goed en snelle service ! Erg tevreden mee!

8. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Prachtige fysieke herinnering aan het…

Prachtige fysieke herinnering aan het borstvoeden!

Het duurde even, maar dat was verwacht. Nu, aan het begin van het nieuwe jaar, heb ik een prachtige hanger aan een zilveren kettinkje toegestuurd gekregen met eigen gemaakte moedermelk erin verwerkt. Het herinnerd mij aan mijn kracht en doorzetting en het geweldige werk wat mijn lijf geleverd heeft aan mijn kinderen ^_^

28. joulukuuta 2025

Zeer fijne ervaring

Ik ben zeer snel geholpen en enige vragen die ik had werden gelijk gelijk serieus opgepakt en beantwoord

Ik ben zeer tevreden over het hangertje en de klanten service en ik kan vivellie alleen maar aanraden voor dna sieraden

19. marraskuuta 2025

Prachtige sieraden!

Prachtige sieraden ontvangen, boven verwachting mooi. Ook reageert ze erg snel wanneer je een vraag hebt en verloopt het contact soepel en vriendelijk. Ik heb mijn sieraden sneller ontvangen dan de geschatte tijd. Al met al erg tevreden!!

12. elokuuta 2025

Heel blij met mijn ring

Heel blij met mijn ring! Ook heel vriendelijk geholpen nadat ik vragen had over de ringmaat. De ring was ook nog eerder klaar dan verwacht! Ik ben super blij met het eind resultaat en kan iedereen die een moedermelk sieraad wilt vivellie aanraden

12. elokuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin