Kolejny raz niepotrzebna akcja z wymianą kart płatniczych, fizycznej i wirtualnej, chociaż dotychczasowe mają ważność do 2029. Do tego informacja, że dotychczasowe karty stracą ważność "wkrótce", bez... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Firma Twisto? Jedni wielcy naciągacze... Weźmiesz coś raz z odroczeniem płatności i płatnościom nie ma końca.... Spłacisz jedną kwotę nagle pojawia się kolejna i kolejna.... Jeśli się tego nie zapłaci... Näytä lisää
Nie polecam , Z karty Twisto zostały dokonane transakcje bez mojej wiedzy i autoryzacji 10 transakcji wszystkie w Niemczech czego wynikiem jest utrata wszystkich środków na karcie . Zgłosiłam spraw... Näytä lisää
Wygodna forma płatności, dobry sposób na codzienne wydatki (szczególnie w przypadku problemów z płynnością bliżej końca miesiąca), część rozwiązań pomaga podjąć wydatki, które normalnie trudno jest sf... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Twisto to jeden z najszybciej rosnących fintechów w Europie i lider płatności odroczonych w regionie CEE. Oferuje odroczone płatności omnichannel - bezpośrednio w sklepach internetowych oraz w aplikacji, dzięki której klient może przesunąć lub rozłożyć na raty płatność za zakup dokonany online i offline. Aplikacja Twisto jest połączona z kartą wielowalutową z kursem wymiany walut Mastercard bez opłat i prowizji.
Yhteystiedot
Smolna 40, Warszawa, Puola
- +48 22 263 02 10
- kontakt@twisto.pl
- twisto.pl
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona. Polecam
Porażka!
Rok od założenia konta na Twisto, po całym procesie weryfikacji, uzyskaniu możliwości korzystania z pożyczki.. Dokonałam transakcji by opłacić przesyłkę. 18,99zł do spłaty w ciągu 30 dni. Po 3 dniach dostałam wiadomość, że zostało to przypadkowo przez pracownika zgłoszone do BIK: " wystąpiło naruszenie ochrony danych osobowych w naszej Spółce - nieumyślnie przesłaliśmy informacje o Twojej umowie Twisto do Biura Informacji Kredytowej". "Przeprosiny", że będą pracować nad polepszeniem świadczonych usług. Fajnie! Zamknięcie konta trwa 30dni :)
Polecam inne strony
Strona nie ma w ogóle jakichkolwiek prawidłowych wyjaśnień takich jak na przykład przykłady czemu nie udzielono mi pożyczki, po prostu pisze że pracują Na Wewnętrznym mechanizmie ale nie pisze nigdzie co ten mechanizm sprawdza i od czego Może zależy czy dostaniesz czy nie
Goodbye Twisto
Z Twisto korzystam 2 lata. Na początku było lepiej dawali punkty, bezpłatną kartę wirtualną i mozliwosc wygenerowania jednorazowej karty do większych zakupów. Dzięki tej możliwości udało mi się zakupić lodówkę, która była mi potrzebna na gwałt, ponieważ stara się zepsuła. Pomimo termiowych spłat rat usunęli mi możliwość wygenerowania nowej jednorazowej karty i napisali Dokonaliśmy ponownej weryfikacji Twojego profilu i niestety opcja utworzenia karty ratalnej nie jest dla Ciebie obecnie dostępna. XDDD to nie wiem po co mi ten limit 3500 jak nie mogę z niego korzystać. ...
Punktów też już nie dają przynajmniej u mnie nie było ich z ponad rok.
Zgłoszoną reklamację chargeback olali chociaż mają obowiązek wyjaśnić sprawę z mastercard i zwrócić sporną kwotę i pobrać ją po negatywnej odpowiedzi na reklamację.
Jeszcze trochę za możliwość przesunięcia płatności będą pobierali dodatkowe opłaty albo będzie w płatnym planie tylko xD
9,9 zł miesięcznie za kartę wirtualną przy niskiej kwocie limitu to nie jest opłacalne. Odchodzę
Za 1 razem było ok, potem tylko gorzej
robiłam raz zakupy z twisto i byłam zadowolona. Chciałam drugi raz skorzystać po jakimś czasie z ich usług no i niestety nie mogą przydzielić mi 30dniowego odroczenia za niecałe 60 zł... porażka, ale mysle że jakbym udzieliła im info o tym ile zarabiam, mam dzieci czy tam inne takie to może by się zastanowili
Konsultanci chamscy i nieżyczliwi…
Konsultanci chamscy i nieżyczliwi zwłaszcza jeden pan, niestety nazwiska nie mogę podać bo ukryją wiadomosc, ale był od samego początku negatywnie nastawiony z podejściem że kazdy kto dzwoni to jest gorszy.
W dodatku sto maili i smsów z przypomnieniem o płatności albo z ofertami. Nachalni. Nie można się dogadać pod żadnym względem - każdy konsultant przekazuje inne informacje.
Nie piszę nigdy recenzji ale tu aż trzeba - ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!
PayPo sto razy lepsze, i nie ma problemu ze spłatami
Nie polecam. Ciągle odrzucają wniosek. U konkurencji od razu wniosek zaakceptowany.
Bardzo nierzetelna firma.

Czytałem opinie
Czytałem opinie, większość jest negatywna, chciałem spróbować założyć konto przesłałem 4 razy wniosek został odrzucony hehe, nie polecam

Dno i kilometr mułu
Dno i kilometr mułu. Chcesz coś od Twisto? To gwarantuje Ci że tego nie załatwisz. Na chęć zwiększenia limitu na karcie niestety nie mają zwyczaju odpowiadać podobnie jak na reklamacje.

Vastaus yritykseltä Twisto
Dramat ,dziś chcialam założyć konto…
Dramat ,dziś chcialam założyć konto ,nie do wiary jakieś selfi rzeba robic do kamery, zdjęcia dowodu,to jakieś kpiny. Mam klarne ,paypo i nigdzie takich cyrków nie ma ...

Vastaus yritykseltä Twisto
Nie szanują klientów nie polecam!!!!!!

To jest jakieś nieporozumienie
To jest jakieś nieporozumienie, twierdzą że mam niespłacone u nich zobowiązania a ja już dawno trzy zakupy spłaciłam bo mi od razu maile przychodziły, w tym jedno po terminie ale spłaciłam. Jak się ma nie spłacone to oni od razu maile wysyłają, smsy. Do tej pory maile po spłacie już nie otrzymałam. Sprawdzałam w BIK i nie mam żadnych zobowiązań i mam pozytywną. Manipulują i kłamią. Najlepszą pomocą jest paypo ale twisto to jakieś nieporozumienie, kłamstwo, masakra. Nie polecam, ocena 0 i zgadzam się z innymi negatywnymi opiniami.

Manipulują w wiadomościach
Obiecują do 45 dni na spłatę zobowiązania po założeniu konta, a to de facto do 15. dnia kolejnego miesiąca. I po założeniu konta 25.04 zamiast 30 dni na spłatę miałem 20 :D Do tego cisną mailami mnóstwo niedopowiedzeń i marketingowego bełkotu. Są gorsi niż dostawcy usług telekomunikacyjnych. Zrezygnowałem z ich usług i zapłaciłem gotówką za produkty. Szkoda ryzykować

Vastaus yritykseltä Twisto
Chciałem dokonac zakupu nasion na sume… 28 zł.
Chciałem dokonac zakupu nasion na sume 28 zł i Twisto odmowiło mi usługi i rejestracji jako nowy klient. Wiec widze ze sie POtwierdzaja zarzuty innych klientow.

Totalna kpina!
Totalna kpina. Lata 90 się kłaniają. Musisz czekać 30dni żeby zamknęli Ci konto. Mało tego, dopiero po 30 dniach, czyli po zamknięciu konta, musisz pisać/dzwonić do nich ponownie o zaktualizowanie biur informacji gospodarczej, czyli, BIK, BIG itp. Nawet nie potwierdzą, że twoje zgłoszenie o zamknięciu konta Twisto zostało im dostarczone, czy poprawnie przez Ciebie złożone. Jesteście niczym w porównaniu z PayPo, gdzie można zamknąć swoje konto w dowolnym momencie z poziomu aplikacji, nie zakładajcie sobie konta w Twisto!! Założcie w PayPo (PayPo nawet nie zgłasza was do BIK itp. jeśli spłacacie na czas). Nie polecam Twisto! Nie zakładajcie ludzie tam konta bo się rozczarujecie jak i ja.
Twisto - Co to ma być za traktowanie klientów.
Korzystałem od ponad 2 lat zero zaległości i tak beszczelnie wypowiadają umowy z dnia na dzień wyłaczajac wszystkie karty. Usługa działała świetnie do czasu aż jakiś idiota postanowił wyłączyć usługę wszystkim w Polsce.
Byłem z Twisto od początku jako jeden z…
Byłem z Twisto od początku jako jeden z pierwszych klientów. Nigdy z niczym nie zalegałem. To źle. Twisto mi podziękowało i wypowiedziało umowę. Cóż - pierwszy raz jestem w takiej sytuacji, że wywiązując się z mojej strony z umowy - jestem bezwartościowym klientem dla Twisto. Cóż tu dodać.....

Pani na infolini-TRAGEDIA.Polecam…
Pani na infolini-TRAGEDIA.Polecam wysłać sie na kurs empatii.

Vastaus yritykseltä Twisto
Mam dokładnie taka samą sytuacje jak…
Mam dokładnie taka samą sytuacje jak poprzednicy, jakieś dziwne samoistne zmiany planów na płatne. Na moim koncie mam wybrany bezpłatny plan, pomimo to dostałam rachunek na 9,90 za coś czego nie wybrałam.

Vastaus yritykseltä Twisto
Jak oni sprawdzają zdolność??
Jestem z firmą od samego początku jej działania w Polsce czyli jakiś 2018. Wtedy zarabiałam bardzo mało, więc dostałam mały limit (chociaż i tak większy niż wnioskowałam), dzisiaj mam dużo większy przychód, ale Twisto regularnie twierdzi, że nie może mi przyznać większego limitu.
Nie sprawdzają BIK, nie sprawdzają BIG, nigdy nie pytali mnie o to, ile zarabiam - tylko raz na początku gdy zakładałam konto (ale wtedy zarabiałam bardzo mało). Po prostu nie mogą przyznać większego limitu. Śmieszne.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.