Kolejny raz niepotrzebna akcja z wymianą kart płatniczych, fizycznej i wirtualnej, chociaż dotychczasowe mają ważność do 2029. Do tego informacja, że dotychczasowe karty stracą ważność "wkrótce", bez... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Firma Twisto? Jedni wielcy naciągacze... Weźmiesz coś raz z odroczeniem płatności i płatnościom nie ma końca.... Spłacisz jedną kwotę nagle pojawia się kolejna i kolejna.... Jeśli się tego nie zapłaci... Näytä lisää
Nie polecam , Z karty Twisto zostały dokonane transakcje bez mojej wiedzy i autoryzacji 10 transakcji wszystkie w Niemczech czego wynikiem jest utrata wszystkich środków na karcie . Zgłosiłam spraw... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Twisto to jeden z najszybciej rosnących fintechów w Europie i lider płatności odroczonych w regionie CEE. Oferuje odroczone płatności omnichannel - bezpośrednio w sklepach internetowych oraz w aplikacji, dzięki której klient może przesunąć lub rozłożyć na raty płatność za zakup dokonany online i offline. Aplikacja Twisto jest połączona z kartą wielowalutową z kursem wymiany walut Mastercard bez opłat i prowizji.
Yhteystiedot
Smolna 40, Warszawa, Puola
- +48 22 263 02 10
- kontakt@twisto.pl
- twisto.pl
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kiedyś było SUPER
Kiedyś było SUPER! Można było dokonywać transakcji kartą jednorazową i rozłożyć na raty.
Jestem klientem już długi czas często dokonuję płatności Twisto. Spłacane jest regularnie. Nie ma już możliwości dokonania większego zakupu mimo to limit kredytowy jest, ale nie można korzystać. W takim razie po co mi taki limit kredytowy jak jest zablokowany?...

Zgadzam się z Marcinem
Zgadzam się z Marcinem, oszuści. Wypowiedziałam umowę, po raz kolejny zmienili plan na płatny, nie odpisują na maile, pani z infolinii nie chce pomóc, mówi że nic nie może zrobić. Dramat, jak to tak dalej będzie wyglądać i naliczać mi bezpodstawnie opłaty to wnoszę sprawę.

Wyłudzają kasę!
Nabijanie klientów w butelkę... Po raz kolejny bez uprzedzenia (nie licząc pojedynczego maila, który wpadł do spamu), z domniemaną zgodą klienta zmieniają bezpłatny plan na płatny. Na pytanie o podstawę w regulaminie nie są w stanie odpowiedzieć. Sytuacja ma już miejsce kolejny raz. Wprowadzają opłatę za darmowy plan, przechodzę na darmowy (oczywiście płacąc im 'za nic'), a po kilku miesiącach mój darmowy plan znowu zamienia się na płatny... Wypowiedziałem umowę, oczywiście że było to 1 lutego to za cały luty jeszcze znowu mi policzyli opłatę. Niby to 'tylko' 10zł, ale mimo wszystko uważam takie traktowanie klientów, a tym bardziej domniemanie ich zgody na zmianę regulaminu czy wprowadzenie opłat - jest po prostu kpieniem z klienta, dla mnie to zwykłe oszustwo i wyłudzanie kasy.
Moja opinia? Omijać szerokim łukiem, są lepsze oferty na rynku, które nie robią sobie jaj z klienta wprowadzając co chwilę opłatę za darmowe konto

Vastaus yritykseltä Twisto
Mam konto w Twisto od ponad pół roku. Przydaje się szczególnie gdy planuje większe zakupy, ale nie mam pewności czy nie zrobię częściowego zwrotu. Mają przejrzystą aplikację i cashback. Serdecznie polecam!!!

Vastaus yritykseltä Twisto
Spóźnięnie 6 dni po opłaceniu rachunku…
Spóźnięnie 6 dni po opłaceniu rachunku po 6 dniach spoznienia blokada na konto na pol roku żenada nie dość ze za kwotę 6 tys muszę oddać prawię 8 to po juz pierwszym dniu spoznienia bombardują meilami i smsami
Polecam!!!
Polecam!!!
Aplikacja łatwa w obsłudze, intuicyjna, działa bez zarzutów.

Pozytywny recenzja
Aplikacja na duży plus, obsługa klienta bez żadnych problemów. Jak najbardziej polecam, wiele ułatwia

Polecam bardzo serdecznie
Polecam bardzo serdecznie, miło szybko i przyjemnie!!!

Doskonałe narzędzie finansowe
Doskonała obsługa klienta. Zrozumiałe opisy produktów. Wygodne użytkowanie

Vastaus yritykseltä Twisto
Wygodna forma płatności, elastyczność, dobre aplikacje
Wygodna forma płatności, dobry sposób na codzienne wydatki (szczególnie w przypadku problemów z płynnością bliżej końca miesiąca), część rozwiązań pomaga podjąć wydatki, które normalnie trudno jest sfinansować (raty, w tym darmowe na określonych warunkach). Dobra alternatywa dla Revoluta na zakupy w zagranicznej walucie (w najwyższym planie). A wszystko to w ładnych i przyjaznych w użytkowaniu aplikacjach. Polecam!

Vastaus yritykseltä Twisto
Korzystam z Twisto od ponad roku. Dla mnie to super pomoc przy większych zakupac bo mogę je podzielic na raty. Na plus także możliwość przesunięcia części rachunku na kolejny miesiące. Polecam

Polecam!!
Polecam!!
Aplikacja łatwa w obsłudze, intuicyjna. Możliwość rozłożenia płatności na raty - super sprawa.
Jeszcze raz polecam!!

Polecam!
Żadnych problemów lub nieporozumień, bardzo polecam!

Omijać!
Nie polecam!
Opłaciłam tym sposobem bilety na koncert. Zamówienie opłacone w terminie. System się zawiesił, wiec zapłaciłam dwa razy. Dostałam jeden zwrot i informacje ze jedna wpłata została zaksięgowana poprawnie, druga zwrócona. Po miesiącu nagle do mnie wydzwaniają, że nie zapłaciłam zamówienia i naliczają odsetki i chcą zgłosić do windykacji. Syf, burdel, kiła i mogiła. System tragedia. Kontaktowałam się z infolinia już milion razy i nikt nie wie o co chodzi. Rano dzwoniłam wyjaśnić sprawę, pani miała oddzwonić po wyjaśnieniu, natomiast zadzwonił do mnie inny konsultant o wyjaśnienie dlaczego nie zapłaciłam. Śmiech na sali. Omijać szerokim łukiem!
Korzystam z twisto od ponad roku i z…
Korzystam z twisto od ponad roku i z każdym miesiącem jest coraz gorzej.
Ostatnio firma wprowadziła dodatkowe opłaty za mój dotychczas bezpłatny plan, co jest w pewnym stopniu zrozumiałe ale mogło zostać lepiej zakomunikowane niż jednym mailem, który trafił do spamu. Śmieszne jest jednak to, że nie ma możliwości opłaty za ten plan (kosztuje 9,99, a serwis pokazuje błąd gdy chcemy zapłacić kwotę z końcówką 0,99, więc w praktyce jest to 10 złotych, niby nic, ale po co).
Dodatkowo serwis propaguje toksyczną postawę konsumencką, jak tylko to zauważyłem, chciałem usunąć konto. Jednak nie jest to takie proste, konieczne jest składanie wypowiedzenia, nie ma po prostu przycisku na stronie jak u konkurencji.
PayPo i AllegroPay póki co absolutnie z tym serwisem wygrywają, choć też promują toksyczne postawy konsumenckie.

More problems than benefits
First, a paid plan was suddenly introduced, to which I was automatically assigned. Second, it is suddenly impossible to withdraw twisto points for cash, causing me to have my funds blocked. Thirdly, my account shows transactions that I did not make, in stores that no longer exist in Poland. DO NOT RECOMMEND.

Vastaus yritykseltä Twisto
Uwaga na rozkładanie transakcji na raty.
Uważajcie na raty w Twisto te powyżej 3 miesięcy.
Dla przykładu weźcie długopis i kartkę. Zajrzyjcie do aplikacji twisto. Czy rozkładaliście niedawno transakcję na więcej niż 3 raty jeśli tak to policzcie ze mną.
Przykład:
23.11.22 klient rozłożył ostatni zakup w kwocie 213,69zł na 12 rat po 22,55 miesięcznie.
W tym momencie z jego limitu miesięcznego i ratalnego zniknęła kwota rzekomej pierwszej raty
22,55zł - dodam że Twisto powie Ci że ta kwota zostanie zwrócona na konto po wpłaceniu pierwszej raty-nieprawda nie wróci.
Klient otrzymał harmonogram spłaty, o dziwo na 12 rat począwszy od grudnia 2022r. Co zatem stało się z rzekomo pierwszą ratą ściągniętą z jego limitu w dniu dokonania podziału na raty? Gdyby to była prawda harmonogram ująłby 11 nie 12rat do spłacenia, prawda? Niestety wynikło że transakcja w sumie objęła 13rat bo jedna-ta pierwsza zniknęła.
Do 213,69zł doliczono odsetki w kwocie 56,80. Całość do spłaty wyszła zatem 270,49 oczywiście plus rzekomo ściągniętą pierwszą ratę, w dniu rozłożenia na raty która miała wrócić na konto a zniknęła i tak z 213,69zł zrobiło się 293,04zł

NIE POLECAM
Zakupy robię już bardzo długo nigdy nie miałam problem, do dziś gdzie płatność zostałabym odrzucona bez podania przyczyny!!!!nie polecam i pierdo..lcie się!!!!
Zadowolona
Dzień dobry, a ja nie mam zastrzeżeń.
Robiłam zakupy nie raz i nie miałam żadnych problemów.
Opłacalam jak i zwracałam.

Vastaus yritykseltä Twisto
lepiej uciekajcie z twisto :)
4 lata współpracy a twisto ma mnie w totalnym poważaniu, gdy pisze do nich wiadomości odczytują i odpisują na następny dzień lub wcale, co roku zwiekszają stawki, co pare miesięcy zmieniają umowe i sami ją przedłużają bez pytania konsumenta a do tego usuwają z dnia na dzień kolejne możliwosci portalu co zwiastuje koniec tego serwisu. Radzę ewakuować się jak najszybciej ;)

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.