Tuintrend Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

We hadden online een mooie tuinset gezien maar die hadden we uiterlijk zaterdag nodig. Woensdag gemaild of dat zou lukken. Binnen no time antwoord. Het zou misschien de volgende dag geleverd kunnen wo... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Een week geleden besteld en betaald. Nog steeds niet afgezonden of geleverd.

Saanut 4/5 tähteä

Toen ik de status van mijn bestelling online bekeek, zag ik dat mijn bestelling geannuleerd was zonder dat ik daar bericht van had ontvangen. Direct de klantenservice gebeld en de vriendelijke dame gi... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Ulkokalusteet
  2. Terassirakentaja
  3. Puutarhakalusteet

Yrityksen kirjoittama

Tuintrend Waalwijk is het “tuin experience centrum” waar u de laatste mode op het gebied van tuinmeubelen kunt bekijken en shoppen! Ook hebben wij een mooie collectie veranda’s en “cabrio daken”.

Hyvä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top bedrijf

De loungeset is geleverd geheel volgens afspraak.
Zijn goed geholpen in showroom,en de levering is ook geweldig gegaan.
Een TOP bedrijf kan ik yen zeerste aanbevelen

28. elokuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 2/5 tähteä

Vertraagde levertijd

De bestelling is om de een of andere onduidelijke reden in het magazijn blijven staan en niet meegegeven aan een bezorgdienst. Hierdoor is de levertijd met een week vertraagd. Ik ga ervan uit dat het een incident is maar we hebben dit toch als vervelend ervaren.

24. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tuintrend

Beste Klant, Hartelijk dank voor uw bericht! Wij vinden het erg jammer dat u de levertijd minder goed heeft ervaren! Wij proberen namelijk alle meubelen en producten zo goed mogelijk op voorraad te hebben en de orders zo spoedig mogelijk te bezorgen/verzenden.
Nogmaals excuus voor een vertraagde levering en heel veel plezier met uw nieuwe en leuke tuinstoelen!

Prachtige stoelen!

Prachtige stoelen, snel en netjes geleverd.

19. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tuintrend

Beste Cindy, Wat leuk dat u een review heeft achtergelaten! Hartstikke goed om te horen dat u de levering goed heeft ervaren! Wij wensen u veel plezier met uw mooie stoelen!!!

prima levering en artikelen

23. toukokuuta 2022

Beste Meveer/Mevrouw Aardenburg,
Wat geweldig om te horen dat u de levering goed heeft ervaren! Hartelijk dank voor bestelling en leuke review!
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe leuke tuinstoelen!

Saanut 5/5 tähteä

Na een verkeerde levering meteen opgelost en binnen 2 uur alles thuis omgewisseld!

7. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tuintrend

Beste Johan, Hartelijk dank voor de aantal sterren!!
Gelukkig is het super snel opgelost en heeft u de juiste kleur ontvangen. Wij wensen u veel plezier met uw tuinstoelen!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige bank van hele hoge kwaliteit

Prachtige bank van hele hoge kwaliteit. Ik zocht een stevige teakbank in de tete-a-tete uitvoering. Overal zie je de lichtgewicht variant, maar hier vond ik de echt mooie. Hij werd snel en keurig geleverd, zeer tevreden!

5. toukokuuta 2022

Beste J Kooren,
Super leuk om te horen dat u tevreden bent met onze mooie teak tuinbank!! Het is inderdaad een stevige maar ook een ontzettend mooie tuinbank. U heeft een onderhoudsmiddel tegen het vergrijzen van het hout. Ik raad u ook zeker een onderhoudsmiddel aan tegen het water en vuil. (Teak Shield) mocht u hier vragen over hebben kunt u een mail sturen naar sales@tuintrend.nl
Heel veel plezier met uw nieuwe tuinbank!!

Saanut 5/5 tähteä

Op zondag besteld en op dinsdag al…

Op zondag besteld en op dinsdag al geleverd. Super!

24. huhtikuuta 2022

Beste Franky,
Gelukkig hebben wij bijna alle producten op voorraad waardoor wij de producten al snel kunnen leveren!
Ontzettend fijn dat u de bestelling binnen enkele dagen heeft kunnen ontvangen!! ;)

Bestelling correct uitgevoerd

Bestelling correct uitgevoerd
Geen opmerkingen

11. huhtikuuta 2022

Beste Laurent,
Hartelijk dank voor uw bericht! Wij wensen u ontzettend veel plezier met uw nieuwe en mooie stoelen!

Saanut 5/5 tähteä

Super service en heenweg meedenken met…

Super service en heel erg
meedenken met de klant.

5. huhtikuuta 2022

Beste Richard,
Bedankt voor uw reactie! Wij proberen altijd zo goed mogelijk mee te denken met onze klanten!
Hartstikke leuk dat u de service goed heeft ervaren!

Saanut 5/5 tähteä

Na de bestelling is er contact…

Na de bestelling is er contact opgenomen om te kijken of de bestelling klopt. In ons geval was dat erg fijn, omdat wij zelf een fout hadden gemaakt. Door de grote pakketten is het fijn dat dat niet terug gestuurd hoeft te worden. Door het contact moment is alles in 1 keer goed gegaan.
Mooie producten binnen gekregen!

3. huhtikuuta 2022

Beste Rosanne,
Wij bellen graag de orders na van producten die meerdere uitvoeringen hebben om misverstanden te voorkomen!
Er zijn ook zooooo veel artikelen! ;)
Hartstikke fijn dat u deze service goed heeft ervaren!
Hartelijk dank voor uw 5- sterren review en heel veel plezier met uw leuke barstoelen!!

Prima service

2. huhtikuuta 2022

Beste Rob,
Hartelijk dank voor uw review!
Wij waarderen het enorm dat u onze service goed heeft ervaren!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Goed product.

24. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tuintrend

Beste Iris, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij proberen alle bestellingen altijd zo spoedig modelijk te verzenden.

Saanut 5/5 tähteä

Mooie stoel en geweldige service.

Ik had een mooie stoel uitgezocht maar wist niet zeker of deze voor mij goed zou zitten. En het is een lastig artikel om retour te sturen. Tuintrend gebeld en zij boden aan om de stoel zelf te brengen. Ik kon de stoel dan ter plekke uitproberen en eventueel gelijk retour geven. Gelukkig was stoel was prima voor mij!

8. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tuintrend

Beste T Boumans, Wat leuk om te horen dat u onze service goed heeft kunnen ervaren! Hartelijk dank voor uw revieuw en heel veel plezier met uw nieuwe stoel!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin