Tuinadvies Arvostelua

1 983
TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Geniale manier van verpakken van planten. Toch bij drukke periode's geen update-status van verzending of verdere info, terwijl op de website een snelle levering wordt geadverteerd. BPost leverancier g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en correcte levering. Wij zijn super tevreden over onze bestelling die wij de dag na de bestelling al thuis kregen geleverd. Wij vinden het een voordeel dat het pakket met Bpost werd verzonden... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Na 17 dagen werd mijn bestelling Elfenbloemen eindelijk geleverd: 9 Epimedium Youngianum Roseum, 6 Epimedium Grandiflorium Red Beauty en 6 EpimediumGrandiflorum Shiho. Geen bericht over vertrag... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beter kan niet, warmtemat 120 x 60 cm besteld en ja hoor, 1 dag later al aan huis geleverd. Verpakking was ook discreet en prima verpakt. Alles werkt zoals het hoort. Doe zo verder, website staat a... Näytä lisää

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 983)

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb verschillende planten gekocht

Ik heb verschillende planten gekocht. De meeste waren mooi geleverd.

Echter heb ik pimpinella's gekocht aan 6,5 euro per stuk. Die zijn in hele slechte staat. Er zit amper een blaadje aan. Het lijkt alsof de stengels afgebeten zijn geweest, de aarde lag er half uit. Ik ben niets met die planten, het is totaal z'n geld niet waard. Kan ze ook niet uitplanten uit schrik dat ze helemaal kapot gaan.

Bij aankomst van de planten heb ik direct klacht ingediend met foto's. Ik hoor hier niets van. Week later krijg ik een automatische mail met de vraag of alles oké is. Dat ik moet mailen naar de klantendienst. Dit doe ik, weer geen antwoord. Wanneer ik probeer te bellen, geraak ik er niet door wegens 'te druk'.

Heel erg teleurgesteld van de klantendienst. Voel me totaal niet gehoord en opgelicht omdat ik zoveel geld heb betaald voor planten die het echt niet waard zijn.

25. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

kapot onderdeel en nog niks gehoord

Ik heb gehaald dat er een onderdeel stuk is en nog altijd niks gehoord....

12. lokakuuta 2024

Beste Kevin,
Onze excuses dat uw bestelling met schade werd aangeleverd.
We hopen dan ook dat onze klantendienst u hierbij correct verder heeft geholpen. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons steeds opnieuw te contacteren.
Vriendelijke groet, Team Tuinadvies

Saanut 5/5 tähteä

top levering, wel veel plastic

top levering, snel en voorzicht. een nadeel, verpakking van de planten bevat heel veel plastic.. kan dit niet beter? (1 volle pmd zak bij 1 bestelling van +-35 kleine plantjes)

26. elokuuta 2024

Uitstekende wieder!

Tuinadvies is super, ik ben al lang klant. De wieder is echt uitzonderlijk goed, had ik hem maar eerder gehad! Laat wel een gaatje achter bij het wieden. Ik vul het dan op met een schepje potgrond zodat het gras weer mooi dichtgroeit. Superding.

16. elokuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Positief maar anderzijds negatief.

Het bestelde gerief is goed, tevreden.
Minpunt was de levering. De aangegeven dag van levering tussen 8u en 18u, de ganse dag thuis geweest, niemand gezien. Krijg dan om 21u15 een bericht dat ik niet thuis was en dat de volgende dag geleverd zal worden tussen 8u en 18u. Ik heb dus een tweede dag tot 17u me beschikbaar moeten houden om het bestelde te ontvangen. Ik vind dit geen prettige ervaring, oké, er kan altijd iets onvoorzien voordoen maar dan niet onterecht de klant als excuus gebruiken!

7. elokuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Het onkruid en gras worden niet…

Het onkruid en gras worden niet vernietigd zoals wordt beschreven in jullie site ‼️
Spijtig van het vele geld 👎

Eigenlijk is het een waardeloos product waarbij goedgelovige mensen zand in de ogen wordt gestrooid Men wordt bedrogen ‼️👎👎👎‼️

1. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Tuinadvies

Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent met het geleverde product. Nochtans is Compo een gerenommeerd merk. Bij een juiste dosering en correcte toepassing van Herbistop, zijn we ervan overtuigd dat dit product goed werkt.

Late levering

Bestelling op vrijdag geplaatst en zou dinsdag geleverd worden. Uiteindelijk na 3x contact met de klantendienst, is het pas vrijdag geleverd. Interface met DPD kan duidelijk beter, want volgens hen werd het pas zelf maandag pas geleverd.

23. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Tuinadvies

Jammer te vernemen dat uw bestelling niet op tijd werd geleverd. Onze excuses voor het ongemak!

Saanut 3/5 tähteä

jammer dat 1 van de vensterpompjes…

jammer dat 1 van de vensterpompjes reeds elders was ingezet; boutjes ontbraken en was volledige gemonteerd terug in open verpakking gezet.
hopelijk gaat deze even lang mee als de 4 andere.

12. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Tuinadvies

Het spijt ons dit te vernemen. U mag hiervoor contact opnemen met onze klantendienst. Zij zullen u dan een gepaste oplossing aanbieden. Onze excuses voor het ongemak.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin