Tubfamily Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,4

Jeg bestilte for en uge siden et badekar, der skal bruges som gave i dag. Allerede torsdag fik jeg mail med track & Trace nummer. Siden da er der ikke sket mere. Der står dagligt, at det arbejdes... Näytä lisää

Jeg kunne ikke på nettet skelne Tubfamilys foldebadekar fra de billigere, men gik med den danske leverandør. Badekarret vi modtog er af god kvalitet og vandtermometeret er en skøn feature. Siddepuden... Näytä lisää

Super schnelle Lieferung - Perfekte Verpackung - Die Ware war komplett in Ordnung und ganz ohne Kratzer. Ist ausserdem ein tolles Produkt !! Macht so viel Spaß darin zu planschen und ist eine fant... Näytä lisää

1. Kylpylä

Vi er en dansk og e-mærket webshop med lager i 2860 Søborg, København. Vi handler direkte - og kun med de bedste fabrikker i verden. Vi ønsker, at den danske forbruger handler på en sikker webbutik, med fuld gennemsigtighed til den lavest mulige pris. Vi bestræber os altid på, at have lager på alle modeller, så vi kan levere hurtigt. Tubfamily tilbyder både levering til pakkeshop og hjemmelevering. Når du køber nyt badekar hos os, tilbyder vi prismatch mod den laveste pris - både på nettet og i fysiske butikker! Dette gælder kun danske butikker, da der er mange udenlandske butikker, som kører med dansklignende webshops. Her kan priserne ikke sammenlignes, da man skal sende varen helt til f.eks Holland, hvis man fortryder købet eller hvis varen skal repareres. Dette er for egen regning og prisen på returnering overstiger i de fleste tilfælde varens pris. Tubfamily har dansk lager med værksted og reservedele til alle modeller. Hold derfor godt øje med, hvilket land webshoppen drives fra, før du køber. Se oplysningerne under kontakt. En dansk webshop skal altid vise dansk CVR nummer. For at få prismatch er det en forudsætning, at varerne som sammenlignes er samme model. Det er også en forudsætning at varen er på lager hos konkurrenten og kan købes til den gældende pris. Vi vil bede om et link til webshoppen hvor du har fundet varen. Som kunde hos os tilbyder vi dig alle reservedele til dit badekar og vi er lagerførende med alle reservedele. Vi kalder det TUBFAMILY CARE®, for det gælder kun for Tubfamily kunder. Vi sælger ikke reservedele til - eller reparerer på et badekar, som ikke er købt hos Tubfamily. Der er desværre mange kopier på markedet, som ikke kan sammenlignes med vores originale kvalitet. Tubfamily er desuden e-mærket, hvilket giver dig fuld sikkerhed/forsikring op til kr. 10.000 når du handler hos os. Dette er selvfølgelig helt uden merpris for dig. Velkommen hos Tubfamily A/S

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Rigtig god service!

Jeg bestilte et sammenklappeligt badekar i går og det blev leveret allerede i dag!
Jeg havde bestilt noget noget badesalt også. Det var desværre ikke på lager, så de refunderede pengene og medsendte i stedet et andet mærke badesalt uden beregning.

20. tammikuuta 2021

Hej Maria, Tusind tak for din fine anmeldelse ☺️🙏🏻

Jeg håber du bliver glad for dit nye badekar. 🛀🏻

Tubfamily.dk

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Jeg har købt foldebadekarret på 117 cm og det passer perfekt. Det er alle pengene værd .

16. tammikuuta 2021

Tusind tak Ditte for din fine anmeldelse 😊🙏🏻

Nikolaj

Jeg har købt badekar gennem…

Meget hjælpsomme kundeservice

Jeg havde en lille fejl på badekarret og kundeservice har svaret efter 10 min og løst problemet.
Jeg er virkeligt tilfreds både med kundeservice og badekarret.

Tak til søde og flink kundeservice. 👍

15. tammikuuta 2021

Kære Zahraa

Vi kan altid fanges på tlf 40540429.

I din mail som du har sendt idag, som jeg desværre ikke har kunne nå at svare på inden din anmeldelse, kan jeg se du mangler en lille del af proppen, det er grunden til at der siver vand ud. :)

Den er blevet sendt til dig idag.

Jeg håber du bliver glad badekarret og rigtig god weekend :)

Tubfamily.dk

Badebalje

Købte et stort plastikbadekar, som blev hurtigt leveret.
Det var som jeg håbede på, og er da rigtig glad for at jeg ikke skulle vente på at det tog 3 måneder før jeg kunne få det lidt billigere fra Kina😅
Super god købsoplevelse.

21. joulukuuta 2020

Rigtig fin oplevelse

Rigtig fin oplevelse. Leveringen var fin, varen er som den skal være, så der er ingen brok herfra :)
Jeg købte forresten et foldud badekar

15. joulukuuta 2020

Da min første anmeldelse var fjernet…

Da min første anmeldelse var fjernet ulovligt fra tubfamily.dk så smider jeg den lige afsted igen, har man problemer med dette fra trustpilot så kontakt mig.

H***** fra tubfamily er ubehøvlet, taler ikke sandt og laver direkte person angreb, jeg har beviser via mail.

Endnu engang laver personen personlige oplysninger omkring mig I deres review, det bliver godt det her :)

Nu er der taget billeder igen.

11. joulukuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tubfamily

Hej Dennis, din første anmeldelse blev fjernet fordi man ikke kan anmelde en virksomhed, blot fordi man er vred over at de ikke vil give rabat. Trustpilot er meget enig i dette så der er ikke noget usædvanligt i afgørelsen. God weekend og glædelig jul

Jeg har bestilt et badekar hos…

Jeg har bestilt et badekar hos tubfamily og på trods af bestillingsproblemer, så fik de hurtig rettet fejlen. Jeg modtog mit nye badekar efter 2 dage med den rigtige farve. De var så søde og hjælpsomme, da de opdagede at de havde lavet en fejl. Det er bestemt et firma jeg kan anbefale til andre. Tak for god behandling

5. joulukuuta 2020

Det har været en god oplevelse at…

Det har været en god oplevelse at handle hos Tubfamily, dog manglede proppen da jeg modtog badekaret, men det gjorde jeg opmærksom på og en halv time efter fik jeg en trackingkode og jeg havde den dagen efter. Det synes jeg var rigtig fin og hurtig service.

29. marraskuuta 2020

Der var lidt tekniske problemer da jeg…

Der var lidt tekniske problemer da jeg…

Der var lidt tekniske problemer da jeg skulle bestille min vare, indkøbskurven tømte sig selv, men efter en hurtig korrespondance på email blev det hurtigt fixet.
Jeg fik svar efter 10 min., endda på en søndag.
Og allerede onsdag morgen havde jeg mit badekar. Jeg er 180cm og sidder faktisk godt I karret.

15. lokakuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tubfamily

Kære TG, et stort tak for din anmeldelse. Det er en meget stor hjælp til at blive bedre og bedre:-)

Super kundeservice!

Super kundeservice. Stor hjælpsomhed. God stor badebalje i rigtig god kvalitet. Lynhurtig levering.

13. lokakuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tubfamily

Kære Maj, mange, mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, det hele virker som det skal. Gode produkter og god kunderservice, er den vej vi hele tiden har ønsket at gå:-)

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Bestilte forleden mit nye badekar som i dag ankom forsvarligt pakket og klar til at blive pakket ud. (inkl. min skønne badeolie)
Hvis I ikke får et par ordre fra mine venner de næste par dage, er der noget galt. Mit opslag på Facebook får MANGE positive tilbagemeldinger!

6. lokakuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tubfamily

Kære Cindy, tusinde tak for din anmeldelse. Det er virkelig sødt af dig, at du har givet dig tid til at skrive et par ord. Det varmer virkelig og det giver ekstra energi, til vores daglige arbejde.

Håber at du får masser af glæde af badekarret i mange mange år. Det er produceret til minimum, at kunne folde ud, 5000 gange, Det svarer til 13,7 år, hvis man bruger det hver dag:-)

Bedste hilsener
Tubfamily/Henrik

Super oplevelse og fantastisk produkt

Hele vejen igennem en god oplevelse hos Tubfamily.

Super produkt og fantastisk kundeservice.

Kan varmt anbefales.

17. syyskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tubfamily

Tak, Oliver, alt det du beskriver er vores klare mål. Super produkter og ditto service. Godt det virker det hele:-)

Super produkt og hurtig levering

Super produkt og hurtig levering!
Kan helt klart anbefale at handle på tubfamily.dk!

12. syyskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tubfamily

Kære Niels, et stort tak for anbefalingen. Held og lykke med dit nye badekar.

Super tilfreds!

Super tilfreds!
Hurtig levering og et fantastisk alternativ til et badekar. Det er super komfortabelt, for barn som voksen, og holder vandet lunt i lang tid. Dejligt nemt at slå sammen og stille væk efter brug - og det tømmes nemt med den slange som medfølger. Super godt produkt! Kan varmt anbefales herfra! 😁👌

10. syyskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tubfamily

Tak Tina, fordi du gav dig tid til at anmelde os. Du ved hvor vi er, når du løber tør for badeolier, badesalte og andre skønne produkter til et dejligt bad.

hurtig levering

hurtig levering, 2 hverdage. har bestilt et stort foldebadekar der virker perfekt.

8. syyskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tubfamily

Tak, Tabitha, det er vi glade for at høre. Husk at kigge ind på Tubfamily.dk, jævnligt, vi får hele tiden nye produkter som er i familie med et dejligt bad.

Rigtig god oplevelse hos Tubfamily

Rigtig god oplevelse hos Tubfamily! God og hjælpsom kommunikation og hurtig levering :)

12. kesäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tubfamily

Kære Alexander, tusinde tak for din anmeldelse. Din oplevelse af samhandelen, beskriver fint, vores klare mål om, at levere super produkter med en service der matcher.

Fin kundeservice

Fin kundeservice, fint produkt

16. maaliskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tubfamily

Tak, Stine, så kan vi ikke ønske os mere:-) Rigtig god dag