Tubfamily Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Jeg kunne ikke på nettet skelne Tubfamilys foldebadekar fra de billigere, men gik med den danske leverandør. Badekarret vi modtog er af god kvalitet og vandtermometeret er en skøn feature. Siddepuden... Näytä lisää

Bestilte med vilje en varer til GLS pakkeshop, så valgte de at skrive i min ordrebekræftelse at de sender den med PostNord, så et par dage efter viser det sig at en Fragtmand fra Danske Fragtmænd har... Näytä lisää

Super schnelle Lieferung - Perfekte Verpackung - Die Ware war komplett in Ordnung und ganz ohne Kratzer. Ist ausserdem ein tolles Produkt !! Macht so viel Spaß darin zu planschen und ist eine fant... Näytä lisää

Meget god oplevelse og hurtigt levering ,😉😍, god tub( badekar) når det dækkes til foroven virker den som sauna , og intet grund til at tanke vand fuld ig Bent at tømme 😃😂det var relaxende dejligt... Näytä lisää

1. Kylpylä

Vi er en dansk og e-mærket webshop med lager i 2860 Søborg, København. Vi handler direkte - og kun med de bedste fabrikker i verden. Vi ønsker, at den danske forbruger handler på en sikker webbutik, med fuld gennemsigtighed til den lavest mulige pris. Vi bestræber os altid på, at have lager på alle modeller, så vi kan levere hurtigt. Tubfamily tilbyder både levering til pakkeshop og hjemmelevering. Når du køber nyt badekar hos os, tilbyder vi prismatch mod den laveste pris - både på nettet og i fysiske butikker! Dette gælder kun danske butikker, da der er mange udenlandske butikker, som kører med dansklignende webshops. Her kan priserne ikke sammenlignes, da man skal sende varen helt til f.eks Holland, hvis man fortryder købet eller hvis varen skal repareres. Dette er for egen regning og prisen på returnering overstiger i de fleste tilfælde varens pris. Tubfamily har dansk lager med værksted og reservedele til alle modeller. Hold derfor godt øje med, hvilket land webshoppen drives fra, før du køber. Se oplysningerne under kontakt. En dansk webshop skal altid vise dansk CVR nummer. For at få prismatch er det en forudsætning, at varerne som sammenlignes er samme model. Det er også en forudsætning at varen er på lager hos konkurrenten og kan købes til den gældende pris. Vi vil bede om et link til webshoppen hvor du har fundet varen. Som kunde hos os tilbyder vi dig alle reservedele til dit badekar og vi er lagerførende med alle reservedele. Vi kalder det TUBFAMILY CARE®, for det gælder kun for Tubfamily kunder. Vi sælger ikke reservedele til - eller reparerer på et badekar, som ikke er købt hos Tubfamily. Der er desværre mange kopier på markedet, som ikke kan sammenlignes med vores originale kvalitet. Tubfamily er desuden e-mærket, hvilket giver dig fuld sikkerhed/forsikring op til kr. 10.000 når du handler hos os. Dette er selvfølgelig helt uden merpris for dig. Velkommen hos Tubfamily A/S

Hyvä

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Løsningsorienteret og behjælpelige

Jeg købte et produkt hos Tubfamily, som desværre viste sig at være defekt. Henrik og Nikolaj forsøgte at afhjælpe det defekte, desværre uden held. Desværre kunne de ikke sende et nyt produkt da de ikke havde flere på lager. Jeg fik tilsendt et andet produkt, som jeg er rigtig glad for. Super hjælp og service.

8. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Tubfamily

Hej Michael Tusind tak for din fine anmeldelse :) De bedste hilsner Nikolaj/Tubfamily.dk

Jeg har haft den store fornøjelse at…

Jeg har haft den store fornøjelse at købe et isbad, samt tidligere et foldebadekar.
Jeg har været meget tilfreds med mit foldebadekar, som er af meget høj kvalitet og lever fuldt ud op til mine personlige forventninger.
Jeg faldt over isbad’et da jeg skulle ind og snolde noget til mit badekar.
Jeg måtte have det.
Super flot isbad, så man kan have det stående fremme. 100% stabtilt og wauw hvor lækkert med siddepuden <3
Tak for nogle rigtig gode produkter, som har givet mig de bedste værktøjer til at slappe af på en sund og dejlig måde.

23. marraskuuta 2023

Imponerende højt serviceniveau

Imponerende højt serviceniveau, hvor der blev tænkt i løsninger frem for problemer.
Produktet er i høj kvalitet og var det vi forventede da vi bestilte.

9. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tubfamily

Tusind tak Emil for din fine anmeldelse 😊 Dejligt at høre du er glad for dit nye badekar. De bedste hilsner Nikolaj

God oplevelse

Jeg har kun noget godt at sige om Tubfamely.alt gik glat og foldebadekaret er jeg super glad for.

10. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tubfamily

Kære Jette Tusind tak for din fine anmeldelse 😊 Vi er glade for at høre at dit nye badekar er en succes. De bedste hilsner Nikolaj

Bedste investering længe!

Jeg købte en foldebadebalje til voksne hos Tubfamily, og må sige at jeg er yderst tilfreds!
Produktet fremstår af god kvalitet, er solidt og er perfekt til selv et mindre badeværelse/brusekabine.
Fungerer fint til voksne, er glimrende til at to børn kan være i det samtidigt og holder til plask og leg (samt at blive klatret på!).
Bonus er en yderst fornuftig pris.

5/5 ville købe igen og anbefale til andre!

10. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tubfamily

Kære Elisabeth Friis Frosted, du skal have tusinde tak for den fine anmeldelse. Vi kan se, at du har købt vores foldebadebalje i 1 meter, det er et produkt som vi er meget stolte af. Vi håber at du får masser af glæde af det. Med ønsket om en dejlig dag:-)

Bedste hilsener
Henrik/Kundeservice

Jeg søgte et foldebadekar og fandt det…

Jeg søgte et foldebadekar og fandt det hos Tubfamily, det har en god og overskuelig side, den er nem at bestille fra og de har en super hurtig levering.
Badekaret er i en virkelig god kvalitet og og det er nemt at håndtere.
Jeg havde nogle spørgsmål omkring badekarret inden jeg bestilte det og kontaktede deres kundeservice, jeg fik svar på min spørgsmål og ovenikøbet løste de mit problem med at det ikke er skridsikkert i bunden ved at sende mig en badekarspude med nakkestøtte.
Super god kundeservice, et sikkert sted at handle.
Alt i alt en virkelig god oplevelse.

23. kesäkuuta 2023

En god oplevelse

Hurtig og venlig service!
Jeg er meget glad for mit badekar, som er i god kvalitet og meget praktisk på badeværelset! Det er nemt at tømme uden vand over det hele.

27. kesäkuuta 2023

Godt badekar!

27. kesäkuuta 2023

Kære Camilla

Tusind tak for din fine anmeldelse, fedt at du er glad for vores badekar! ☺️

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, fik lavet en forkert ordre og om den kunne nåes at lave den om og det kunne det 👍

2. heinäkuuta 2023

Kære Betina

Tusind tak for din fine anmeldelse ☺️

Tubfamily.dk

Jeg har bestilt den 2 og her den 7…

Jeg har bestilt den 2 og her den 7 ingen svar på mail samt telefon ved henvendelse. Pakken er ikke afsendt. Tak for svar:)

2. heinäkuuta 2023

Hej Troels :)

Jeg beklager de ekstra leverings dage på baljer, da der har været sommer udsalg på baljer til ekstra god pris, og derfor meget travlt de her dage, postnord har ikke kunne have så mange baljer med af gangen i deres varebiler, og derfor oplever du nogle ekstra leverings dage end normalt, pengene er ikke trukket fra din konto, før du modtager baljen på din adresse. :)

Jeg har snakket med postnord som har oplyst mig at din pakke er på vej til dig, og kan spores senere på dagen.

Jeg håber du bliver glad for din balje i mange år frem.

Meget hurtig.

Ordre blev sent 28 min. efter ordrebekræftelse, og modtaget næste dag. - så det er da meget hurtigt.
Ellers tilsyneladende fin kvalitet af produkter og egentlig rart, med et begrænset og overskueligt sortiment.

24. kesäkuuta 2023

Hej Bo

Tusind tak for din fine anmeldelse ☺️👌

Anbefaler

Jeg er meget tilfreds med produktet. Høj kvalitet og meget professionel service og hurtig levering. Jeg har kun bemærket, at samlingen af ​​proppen-pakningen mangle.
Kan I ombytte til et helt nyt?

5. heinäkuuta 2023

Kære Aneta

Tusind tak for din fine anmeldelse, dine nye propper er afsendt ☺️

Nemt at handle

Nemt at handle, hurtig levering, varen er taget i brug og fungerer som beskrevet.

24. kesäkuuta 2023

Hej Carsten

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Tubfamily.dk

Vi købte et foldebadekar i april

Vi købte et foldebadekar i april, hvor der stod at den ville komme hjem i maj. Derfor vidste vi godt at der var lidt ekstra ventetid på. D. 22. maj blev den endelig sendt, men da den ikke var kommet frem i start juni, skrev jeg til dem. De tog straks hånd om sagen. Post Nord havde mistet pakken (utroligt nok at man kan miste et badekar 😁). Tubfamily sendte et nyt badekar dagen efter min henvendelse og 2 dage senere stod den i vores carport. På trods af at fejlen egentlig lå ved Post Nord, var Tubfamily endda være så søde at kompensere for ventetiden med lidt ekstra badesalt (Jeg spurgte også meget pænt om de ville 😊).
Tak for en god håndtering af sagen, det er sådan noget der gør at man går fra 4 til 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8. kesäkuuta 2023

Kære Tine

Tusind tak for din super fine anmeldelse, godt vi fandt en løsning, ☺️

Tubfamily.dk

Super service og rigtig gode produkter

Super service og rigtig gode produkter. V bestilte badebomber og lidt tilbehør til vores badekar, og varerne kom hurtigt og alt var som aftalt ligesom sidst vi bestilte, det fungerer bare

16. toukokuuta 2023

Hej Danny

Tusind tak for din fine anmeldelse, jeg håber ungerne blev glade for badebomberne ☺️

Alles perfekt von Anfang bis Ende

Super schnelle Lieferung - Perfekte Verpackung -
Die Ware war komplett in Ordnung und ganz ohne Kratzer. Ist ausserdem ein tolles Produkt !! Macht so viel Spaß darin zu planschen und ist eine fantastische Möglichkeit mal zwischendurch etwas hausgemachte Wellness zu geniessen.
Henrik war super freundlich, äusserst zuvorkommend und hat mir sogar ein kleines Geschenk mit in das Paket gelegt. Das macht natürlich extra happy -
Super!! Super!! Super!! Tubfamily kann ich nur in den allerhöchsten Tönen loben. Dort werde ich sehr gern weiterhin Pflegeprodukte bestellen.

19. huhtikuuta 2023

Dear Martina