Jeg kunne ikke på nettet skelne Tubfamilys foldebadekar fra de billigere, men gik med den danske leverandør. Badekarret vi modtog er af god kvalitet og vandtermometeret er en skøn feature. Siddepuden... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Bestilte med vilje en varer til GLS pakkeshop, så valgte de at skrive i min ordrebekræftelse at de sender den med PostNord, så et par dage efter viser det sig at en Fragtmand fra Danske Fragtmænd har... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super schnelle Lieferung - Perfekte Verpackung - Die Ware war komplett in Ordnung und ganz ohne Kratzer. Ist ausserdem ein tolles Produkt !! Macht so viel Spaß darin zu planschen und ist eine fant... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Meget god oplevelse og hurtigt levering ,😉😍, god tub( badekar) når det dækkes til foroven virker den som sauna , og intet grund til at tanke vand fuld ig Bent at tømme 😃😂det var relaxende dejligt... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi er en dansk og e-mærket webshop med lager i 2860 Søborg, København. Vi handler direkte - og kun med de bedste fabrikker i verden. Vi ønsker, at den danske forbruger handler på en sikker webbutik, med fuld gennemsigtighed til den lavest mulige pris. Vi bestræber os altid på, at have lager på alle modeller, så vi kan levere hurtigt. Tubfamily tilbyder både levering til pakkeshop og hjemmelevering. Når du køber nyt badekar hos os, tilbyder vi prismatch mod den laveste pris - både på nettet og i fysiske butikker! Dette gælder kun danske butikker, da der er mange udenlandske butikker, som kører med dansklignende webshops. Her kan priserne ikke sammenlignes, da man skal sende varen helt til f.eks Holland, hvis man fortryder købet eller hvis varen skal repareres. Dette er for egen regning og prisen på returnering overstiger i de fleste tilfælde varens pris. Tubfamily har dansk lager med værksted og reservedele til alle modeller. Hold derfor godt øje med, hvilket land webshoppen drives fra, før du køber. Se oplysningerne under kontakt. En dansk webshop skal altid vise dansk CVR nummer. For at få prismatch er det en forudsætning, at varerne som sammenlignes er samme model. Det er også en forudsætning at varen er på lager hos konkurrenten og kan købes til den gældende pris. Vi vil bede om et link til webshoppen hvor du har fundet varen. Som kunde hos os tilbyder vi dig alle reservedele til dit badekar og vi er lagerførende med alle reservedele. Vi kalder det TUBFAMILY CARE®, for det gælder kun for Tubfamily kunder. Vi sælger ikke reservedele til - eller reparerer på et badekar, som ikke er købt hos Tubfamily. Der er desværre mange kopier på markedet, som ikke kan sammenlignes med vores originale kvalitet. Tubfamily er desuden e-mærket, hvilket giver dig fuld sikkerhed/forsikring op til kr. 10.000 når du handler hos os. Dette er selvfølgelig helt uden merpris for dig. Velkommen hos Tubfamily A/S
Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Løsningsorienteret og behjælpelige
Jeg købte et produkt hos Tubfamily, som desværre viste sig at være defekt. Henrik og Nikolaj forsøgte at afhjælpe det defekte, desværre uden held. Desværre kunne de ikke sende et nyt produkt da de ikke havde flere på lager. Jeg fik tilsendt et andet produkt, som jeg er rigtig glad for. Super hjælp og service.

Jeg købte et badekar
Jeg købte et badekar, som jeg er meget begejstret for. Kvaliteten er god og leveringen var hurtig. Jeg ville handle hos Tubfamily igen.
Jeg har haft den store fornøjelse at…
Jeg har haft den store fornøjelse at købe et isbad, samt tidligere et foldebadekar.
Jeg har været meget tilfreds med mit foldebadekar, som er af meget høj kvalitet og lever fuldt ud op til mine personlige forventninger.
Jeg faldt over isbad’et da jeg skulle ind og snolde noget til mit badekar.
Jeg måtte have det.
Super flot isbad, så man kan have det stående fremme. 100% stabtilt og wauw hvor lækkert med siddepuden <3
Tak for nogle rigtig gode produkter, som har givet mig de bedste værktøjer til at slappe af på en sund og dejlig måde.
Fantastisk service samt produkt som vi…
Fantastisk service samt produkt som vi i hele husstanden nyder dagligt!
Tak til alle i Tubfamily, det er ikke sidste gang i hører fra os :)
Imponerende højt serviceniveau
Imponerende højt serviceniveau, hvor der blev tænkt i løsninger frem for problemer.
Produktet er i høj kvalitet og var det vi forventede da vi bestilte.

God oplevelse
Jeg har kun noget godt at sige om Tubfamely.alt gik glat og foldebadekaret er jeg super glad for.

Bedste investering længe!
Jeg købte en foldebadebalje til voksne hos Tubfamily, og må sige at jeg er yderst tilfreds!
Produktet fremstår af god kvalitet, er solidt og er perfekt til selv et mindre badeværelse/brusekabine.
Fungerer fint til voksne, er glimrende til at to børn kan være i det samtidigt og holder til plask og leg (samt at blive klatret på!).
Bonus er en yderst fornuftig pris.
5/5 ville købe igen og anbefale til andre!

Vastaus yritykseltä Tubfamily
Jeg søgte et foldebadekar og fandt det…
Jeg søgte et foldebadekar og fandt det hos Tubfamily, det har en god og overskuelig side, den er nem at bestille fra og de har en super hurtig levering.
Badekaret er i en virkelig god kvalitet og og det er nemt at håndtere.
Jeg havde nogle spørgsmål omkring badekarret inden jeg bestilte det og kontaktede deres kundeservice, jeg fik svar på min spørgsmål og ovenikøbet løste de mit problem med at det ikke er skridsikkert i bunden ved at sende mig en badekarspude med nakkestøtte.
Super god kundeservice, et sikkert sted at handle.
Alt i alt en virkelig god oplevelse.
hortig og problemfri
En god oplevelse
Hurtig og venlig service!
Jeg er meget glad for mit badekar, som er i god kvalitet og meget praktisk på badeværelset! Det er nemt at tømme uden vand over det hele.
Behagelig kundeservice skønne…
Behagelig kundeservice skønne produkter, god kvalitet. 👍🏻
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, fik lavet en forkert ordre og om den kunne nåes at lave den om og det kunne det 👍

Vastaus yritykseltä Tubfamily
Jeg har bestilt den 2 og her den 7…
Jeg har bestilt den 2 og her den 7 ingen svar på mail samt telefon ved henvendelse. Pakken er ikke afsendt. Tak for svar:)

Meget hurtig.
Ordre blev sent 28 min. efter ordrebekræftelse, og modtaget næste dag. - så det er da meget hurtigt.
Ellers tilsyneladende fin kvalitet af produkter og egentlig rart, med et begrænset og overskueligt sortiment.

Anbefaler
Jeg er meget tilfreds med produktet. Høj kvalitet og meget professionel service og hurtig levering. Jeg har kun bemærket, at samlingen af proppen-pakningen mangle.
Kan I ombytte til et helt nyt?

Nemt at handle
Nemt at handle, hurtig levering, varen er taget i brug og fungerer som beskrevet.

Vastaus yritykseltä Tubfamily
Vi købte et foldebadekar i april
Vi købte et foldebadekar i april, hvor der stod at den ville komme hjem i maj. Derfor vidste vi godt at der var lidt ekstra ventetid på. D. 22. maj blev den endelig sendt, men da den ikke var kommet frem i start juni, skrev jeg til dem. De tog straks hånd om sagen. Post Nord havde mistet pakken (utroligt nok at man kan miste et badekar 😁). Tubfamily sendte et nyt badekar dagen efter min henvendelse og 2 dage senere stod den i vores carport. På trods af at fejlen egentlig lå ved Post Nord, var Tubfamily endda være så søde at kompensere for ventetiden med lidt ekstra badesalt (Jeg spurgte også meget pænt om de ville 😊).
Tak for en god håndtering af sagen, det er sådan noget der gør at man går fra 4 til 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä Tubfamily
Super service og rigtig gode produkter
Super service og rigtig gode produkter. V bestilte badebomber og lidt tilbehør til vores badekar, og varerne kom hurtigt og alt var som aftalt ligesom sidst vi bestilte, det fungerer bare

Alles perfekt von Anfang bis Ende
Super schnelle Lieferung - Perfekte Verpackung -
Die Ware war komplett in Ordnung und ganz ohne Kratzer. Ist ausserdem ein tolles Produkt !! Macht so viel Spaß darin zu planschen und ist eine fantastische Möglichkeit mal zwischendurch etwas hausgemachte Wellness zu geniessen.
Henrik war super freundlich, äusserst zuvorkommend und hat mir sogar ein kleines Geschenk mit in das Paket gelegt. Das macht natürlich extra happy -
Super!! Super!! Super!! Tubfamily kann ich nur in den allerhöchsten Tönen loben. Dort werde ich sehr gern weiterhin Pflegeprodukte bestellen.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.