Jeg bestilte for en uge siden et badekar, der skal bruges som gave i dag. Allerede torsdag fik jeg mail med track & Trace nummer. Siden da er der ikke sket mere. Der står dagligt, at det arbejdes... Näytä lisää
Annullerede min ordre og hævede derefter prisen på varen Opdatering: Det er jer der satte prisen. Man kan da ikke bare annullere en ordre og derefter hæve prisen?
Jeg kunne ikke på nettet skelne Tubfamilys foldebadekar fra de billigere, men gik med den danske leverandør. Badekarret vi modtog er af god kvalitet og vandtermometeret er en skøn feature. Siddepuden... Näytä lisää
Super schnelle Lieferung - Perfekte Verpackung - Die Ware war komplett in Ordnung und ganz ohne Kratzer. Ist ausserdem ein tolles Produkt !! Macht so viel Spaß darin zu planschen und ist eine fant... Näytä lisää
Vi er en dansk og e-mærket webshop med lager i 2860 Søborg, København. Vi handler direkte - og kun med de bedste fabrikker i verden. Vi ønsker, at den danske forbruger handler på en sikker webbutik, med fuld gennemsigtighed til den lavest mulige pris. Vi bestræber os altid på, at have lager på alle modeller, så vi kan levere hurtigt. Tubfamily tilbyder både levering til pakkeshop og hjemmelevering. Når du køber nyt badekar hos os, tilbyder vi prismatch mod den laveste pris - både på nettet og i fysiske butikker! Dette gælder kun danske butikker, da der er mange udenlandske butikker, som kører med dansklignende webshops. Her kan priserne ikke sammenlignes, da man skal sende varen helt til f.eks Holland, hvis man fortryder købet eller hvis varen skal repareres. Dette er for egen regning og prisen på returnering overstiger i de fleste tilfælde varens pris. Tubfamily har dansk lager med værksted og reservedele til alle modeller. Hold derfor godt øje med, hvilket land webshoppen drives fra, før du køber. Se oplysningerne under kontakt. En dansk webshop skal altid vise dansk CVR nummer. For at få prismatch er det en forudsætning, at varerne som sammenlignes er samme model. Det er også en forudsætning at varen er på lager hos konkurrenten og kan købes til den gældende pris. Vi vil bede om et link til webshoppen hvor du har fundet varen. Som kunde hos os tilbyder vi dig alle reservedele til dit badekar og vi er lagerførende med alle reservedele. Vi kalder det TUBFAMILY CARE®, for det gælder kun for Tubfamily kunder. Vi sælger ikke reservedele til - eller reparerer på et badekar, som ikke er købt hos Tubfamily. Der er desværre mange kopier på markedet, som ikke kan sammenlignes med vores originale kvalitet. Tubfamily er desuden e-mærket, hvilket giver dig fuld sikkerhed/forsikring op til kr. 10.000 når du handler hos os. Dette er selvfølgelig helt uden merpris for dig. Velkommen hos Tubfamily A/S
Poppelgårdvej 17, 2860, Søborg, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Super service og rigtig gode produkter. V bestilte badebomber og lidt tilbehør til vores badekar, og varerne kom hurtigt og alt var som aftalt ligesom sidst vi bestilte, det fungerer bare

Super schnelle Lieferung - Perfekte Verpackung -
Die Ware war komplett in Ordnung und ganz ohne Kratzer. Ist ausserdem ein tolles Produkt !! Macht so viel Spaß darin zu planschen und ist eine fantastische Möglichkeit mal zwischendurch etwas hausgemachte Wellness zu geniessen.
Henrik war super freundlich, äusserst zuvorkommend und hat mir sogar ein kleines Geschenk mit in das Paket gelegt. Das macht natürlich extra happy -
Super!! Super!! Super!! Tubfamily kann ich nur in den allerhöchsten Tönen loben. Dort werde ich sehr gern weiterhin Pflegeprodukte bestellen.

Vastaus yritykseltä Tubfamily
SÅ lækkert! Efter at have boet i mange små lejligheder, uden badekar, så var det en drøm at få jeres badebalje! Så flot og rigtig godt materiale. Jeg er meget glad og tilfreds :)

Vastaus yritykseltä Tubfamily
Hurtig ekspedition hele vejen igennem. Svarer på mails og kald indenfor meget kort tid. Lækker kvali og meget stabilt. God pris. Alt i alt den perfekte købsoplevelse!

Vastaus yritykseltä Tubfamily
…. Jeg har fået et ønsket foldebadekar/sidde i julegave, det er fantastisk , nem let og håndter bar, fylder intet , men er for børn og små voksne, der er et godt støbt og skidsikket sæde og holder til brusehoved !
Mine bedste anbefalinger !

Vastaus yritykseltä Tubfamily
Har længe længe gået og overvejet at købe et foldebadekar, havde nogen spørgsmål inden jeg ville købe et, fik fat på Henrik over telefonen og jeg synes vi havde en super god samtale, og super service Henrik ydet mig. Nu glæder jeg mig bare til at få mit badekar på mandag, så jeg kan ligge og plasker rundt i det😊..
Kunne godt have brugt, at indvending mål havde været oplyst på hjemmesiden.

Vastaus yritykseltä Tubfamily
FANTASTISK, dårlig ryg elsker det, enig med min ryg :-).og SUPER kundeservice,HER ER der tale om RIGTIG,ÆGTE KUNDESERVICE. MANGE firmaer ku' lære af.Min nabo så mit så muligt hun også ordre et.Kan ANBEFALES.

Vastaus yritykseltä Tubfamily
Rigtig god, hurtig og behagelig kundeservice. Mange tak :)

Fantastisk service.
Jeg bestilte et badekar til julegave. Den forsendelse formåede postnord at smide væk eller glemme. Da jeg skrev til tubfamily fik jeg lynhurtigt svar om at de ville tage fat i postnord for at få dem til at rykke så den kunne komme frem til juleaften. 2 dage efter stod den foran hoveddøren.
Nicolaj og tubfamily redde julegaven til fruen og jeg skulle intet gøre selv. Det er klart et firma jeg bruger igen og anbefaler. Tak for en dejlig oplevelse.
Mvh. Jesper.
Ps. Badekaret er bare tip top nemt og funktionelt. 👍

Vastaus yritykseltä Tubfamily
Super hurtig og venlig service. 👍👍👍👍

Vastaus yritykseltä Tubfamily
Har købt det lille tubbadebalje og den er helt genial, man sidder fantastisk og den kan lige stå i vores brucheniche.
Kan varmt anbefales.
Man slår den nemt sammen.

Vastaus yritykseltä Tubfamily
Der gik præcis 5 minutter efter min bestilling, så fik jeg track&trace på sms.
Næste formiddag sad jeg i mit nye badekar.
Der kommer jeg til at sidde hele vinteren.
Der kan sagtens stå en bærbar pc på låget, og et glas vin i sæbeholderen.

Vastaus yritykseltä Tubfamily
Det ene håndtag på mit foldebadekar er brækket af. Lidt ærgerligt syntes jeg. Den eneste løsning er hvis jeg sender det hele retur til dem, hvilket er noget omstændigt, syntes jeg.
Svar til Nikolaj:
Men jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal få pakket det store skrummel sammen? Det virker noget omstændigt. 🙈 Det er bare lidt uoverskueligt, syntes jeg. Det ville være nemmere hvis jeg kunne sende dig et billede af det ødelagte håndtag. Vh.

Vastaus yritykseltä Tubfamily
Meget god oplevelse og hurtigt levering ,😉😍, god tub( badekar) når det dækkes til foroven virker den som sauna , og intet grund til at tanke vand fuld ig Bent at tømme 😃😂det var relaxende dejligt at være mere end en Time i vandet holdes varmt det anbefaledes til alle . Alke bør forkælede sig selv 😉😍
Det Car dejligt da jeg skrev om min smerter i ryg at være overrasket med en gave i badekar pude med lang måtte 😃😳😍

Rigtig god service!
Hurtige til at besvare ens mails og hurtig levering. Fik mit badekar dagen efter jeg bestilte det. Fandt dog ud af at der var en del ridser bagpå bunden. De tilbød med det samme yderligere rabat end jeg i forvejen havde fået eller at de kunne komme og hente mit badekar og bytte til en ny uden ridser. Imødekommende, venlige og velvillige hele vejen igennem. Skøn oplevelse, kan varmt anbefale Tubfamily!

Vastaus yritykseltä Tubfamily
Har kigget på deres foldebadekar i "voksenstørrelse" længe, men i tvivl om det var den lidt høje pris værd. Endelig fik jeg bestilt og det kom hjem efter to dage - det er helt genialt og der er rigelig plads til vores to børn (på hhv. 4 og 2 år) samt en voksen.
Virkelig en opgradering af badeværelset, hvor der ikke er plads til et fast badekar :)
God kvalitet og lynhurtig levering.
Eneste lille men - det kunne være skønt, hvis det kunne bestilles uden låg. Vi kommer ikke til at bruge det og det er alligevel en del plastik, som ikke kan fravælges :)
Jeg var MEGET skeptisk, men er blevet SÅ positivt overrasket. Jeg har købt et foldebadekar til voksne med låg på 138 cm til min lille 2-værelses kollegielejlighed og den er alle pengene værd!
Det er forholdsvis let at holde rent og folde sammen. Jeg er især imponeret over at det ikke føles vakkelvornt at sidde i badekarret og hvor godt afløbsrøret fungerer. Låget holder godt på varmen, så man kan ligge og boble i flere timer - aaaaaah.
Leveringstiden var desuden meget imponerende.
Vi har modtaget det smarte foldebadkar - og ingen af os kan få armene ned herhjemme 👌 det er simpelthen så lækkert og smart! Børnene elsker det og har en fest hver gang, og mor her, ja det er terapi for sjælen når børnene er lagt og man skal ha’ lidt kvalitetstid 🌿
Jeg elsker elsker elsker mit badekar !
Amen altså !!! Jeg sidder i den hver evig eneste aften og ser film ❤️❤️
Et fantastisk alternativ til et meget småt badeværelse!

Vastaus yritykseltä Tubfamily
Havde bestilt et badekar i pink men de sendte det i blå, skrev så til dem og de tilbød at give mig 200,- i kompensation HVIS jeg beholdte det blå men nu havde jeg jo nøje valgt det lyserøde så det sagde jeg nej til.
Nu har de bestilt så postnord kommer og henter og bringer det blå og lyserøde imellem kl 8-16...
Men udover besværet så er kvaliteten god og jeg er meget glad for badekaret.