Reserverede 2 biletter med 6 timers rejse tid og betalte rejsen da jeg fik ordre bekræftelse havde de givet mig biletter med 12 timers rejse tid da jeg blev opmærksom på dette kontaktede jeg selskabe... Näytä lisää
These suckers make you use up your day on cancelling your membership, first by not letting you sign into your account, then writing it is easy to cancel by doing exactly that, and then finally forcin... Näytä lisää
De stjæler dine penge, så advarsel, KØB INTET. Jeg bookede et ophold i Lalandia til 8personer til 14000kr betalte med M.C pengene blev trukket med det samme, men der kom hverken bekræftelse eller bo... Näytä lisää
Travellink forsøger blot at forvirre og skabe frygt, så de kan føje yderligere beløb til det opkrævede. Anevnd dem aldrig! De er fyldt med fup, hvilket viser sig, når der i slutafregningen dukker e... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Bad customer service options
My flight was cancelled 3-4 days earlier and company didn't inform me from this as they should. Got informed by air company service on check-in desk 3 hours before planned take-off. Phone application should offer you alternative route in these situations, but it showed the cancelled flight still active and because of that I couldn't get new flight.
Company has only a bot chat -option and very jammed phone customer service. I had to search for the number quite a long time, websites didn't show that to me as it should. Called there like 3-4 times, every time 20-45 minute queue and had to explain the situation again. Apparently they didn't have numbered system so you could continue from where you left last time. Customer service was slow, expensive for me and unsure if things get even done. Eventually got a tiny refund.
Would not suggest company in any situation.
Min søn købte returbillet via…
Min søn købte returbillet via Travellink, skulle rejse på ferie i dag, kom til skranken, de kunne ikke finde ham i systemet. Han ringede på et nummer, dårligt engelsk talene person tog telefon, de sendte ham en e-mail, men stadigvæk intet i systemet. Det ender med at han ikke kommer af sted. FORFÆRDELIG oplevelse når man glader sig til ferie!!!
ALDRIG Travellink, ALDRIG!!
Mit flyselskab aflyste min rejse
Mit flyselskab aflyste min rejse, og godkendte min refusion. Men jeg hsr aldrig set skyggen af penge fra travellink, selvom jeg har kontaktet dem flere gange. Ikke nok med det, de hævder i deres app at de "venter" på flyselskabet. Hvilket jeg ved ikke passer, đã jeg både har været i kontakt med dem, og har venner der arbejder der. Det her firma burde blive hevet i retten for at snyde folk.
BRUG ALDRIG TRAVELLINK
Jeg har forgæves kæmpet med at få Travellink til at anvende hele mit navn på min booking.
Kan i dag læse en stærkt kritisk artikel i BT om Travellinks forretningsmetoder. Jeg kan herefter konkludere, at Travellink benytter et standard svar, som de sender ud til alle kunder, uanset hvilket problem, kunden har oplevet. I praksis er der tale om FRAVÆR af kundeservice.
Godt der er skrappere krav på vej fra Forbruger Europa til Travellink.
No HELP when needed
Vi realised, that we needed to pay for cabin luggage.
This is not possible, since the tickets are from Norweigian. The frustrating part is when you try to get help - there are NONE. You cant call them, The webpage is running in circles and the only "help" is a freaking Chat robot. DONT EVER DO IT
Vores fly blev aflyst af flyselskabet
Vores fly blev aflyst af flyselskabet - vi har i nu 6 måneder, kæmpet med Travellink om at få vores penge retur.
Vi har haft kontakt med flyselskabet, og de har godkendt refusionen…
Så det er Travellink der ikke vil betale.
Vi lejede bil igennem travellink
Vi lejede bil igennem travellink , betalte 5432 kr for en Peugeot 208 incl AXA forsikring ,der skulle dække selvrisiko i Frankrig , da vi så skulle hente bilen skulle vi yderligere betale 3264 kr for ekstra forsikring incl 134 euro = 991 kr som sikkerhed for at vi fyldte benzin på, alt i alt 7705kr for at leje en lille bil gennem travellink , man føler sig virkelig snydt , har skrevet til dem om refusion, men har intet svar fået tilbage 🧐
Snyder Travelink😳
Betalte igen for noget jeg har betalt for én gang!!!
Brug ALDRIG Travellink
Brug ALDRIG Travellink. Jeg skulle lave min rejse om dagen efter. Det er helt umuligt at skrive til dem - alt er Noreply. Da jeg ringede, fik jeg fat i en person i Indien, som skulle have alle mulige oplysninger, som han kunne finde i min booking. Herefter blev jeg sendt igennem til en person i Ægypten, som bad om samme oplysninger! Efter en gevaldig ophidselse fra min side annullerede hun min billet og sendte en bekræftelse på dette. Men idag modtager jeg så en mail om, at de er i gang med at behandle min sag! Hvilken sag - den er jo annulleret. Magen til uprofessionelisme skal man lede længe efter ☹️
Dårlig service
Ikke køb rejse her.
De laver fejl og du står i lufthavnen og må lægge ud og derefter vedkender de deres fejl men refundere IKKE penge . Nu er der gået flere måneder og de finder hele tiden på undskyldninger og siger de nok skal betale tilbage men pengene kommer ikke tilbage . Du taler aldrig med en dansk talende person. Fortyder så meget mit køb
Meget dårlige oplevelse og kæmpe gebyr…
Meget dårlige oplevelse og kæmpe gebyr for at bestille en retur billet til Faro fra CPH, og gebyr (som jeg ikke bemærket) lagde ovenpå efter jeg har trykket betaler😡😡😡
Give me My money 12.043,18.have waiting…
Give me My money 12.043,18.have waiting for Long time 6mdr.why?dont understanding this,i will never stop here soo come on now policenummer:12919755701.
DO NOT RENT A CAR FROM THIS COMPANY (or anything else)
They are not fully transparent with conditions about insurances regarding renting vehicles. For the full insurance I took, they stated I won't be needing a credit card yet I had to have one at the end. I had to pay for it again to the car rental company, because they lied.
Ekstra gegyr
Ekstra gegyr
Jeg købte i går 2 billetter til Istambul.
Jeg hat IKKE bestilt yderligere tjenester men på fakturaen opkræver de 1.895,92 kr. jeg er i tvivl om der også står at jeg kan tage en kuffert på 23 kg til at Check- in. Vil også rette noget.
Der er ingen mail adress, ingen telefon
Er der nogen der kan hjælpe mig. Hvordan kontakter man dem. Dårligt dårligt
Maria Carmen
Vi kom på det dårligste hotel hvor der…
Vi kom på det dårligste hotel hvor der ikke var restaurant som der stod, der var gammel affald på værelset, lugtede af røg og var meget beskidt. Jeg Bruger aldrig det rejseselskab igen.
The Cranley Hotel i London
The Cranley Hotel i London, lever ikke op til sine 4 stjerner, er måske 2 stjerner i virkeligheden.
Værelset lever ikke op til beskrivelsen, kun koldt vand i badet og toilet kan kun skylle ud hver halve time, nedslidte møbler, møgbeskidt og med skjoldede gardiner/rullegardin, vindue der ikke kan lukke.
Forud betalt morgenmad serveres ikke - kun venlig modtagelse første dag ellers ubehøvlet betjening og 'du må sende en klage' hvis man spørger ind til hvorfor...
I have still to receive my refund
I have still to receive my money/refund. I do not recommend travelling with travellink. Their costumer service is nonexistent. It has been over 6 month. We travelled in august, and one of our flights got cancelled because of a typhoon. I have contacted the airline directly, however I have to get my refund through travellink. Travellink is aware of all this, and still does not ensure, that I get my refund.
Vi købte flyrejse samt billeje hos Travellink
Vi købte flyrejse samt billeje gennem dette uduelige firma !
Vores fly blev aflyst og ombooket af fantastiske Lufthasa til ankomst 2 dage senere.
Jeg kontaktet Travelink pr chat 17/1og efter jeg sendte kopi af aflysningen på chatten fik jeg bekræftelse på at billeje (allerede betalt) var flyttet til 20/1 i stedet for 18/1.
Denne ændring kendte Thifty bare ikke til da vi skulle afhente bil og måtte betale en gang til.
Travelink løber fra deres aftaler !!
Håbløst!!!!!
Jeg købte en rejse via Travellink, men deres hjemmeside blev ved med at annullere min betaling. Efterfølgende går det op for mig, at der er blevet trukket i alt 16.000 DKK for de tre bookinger, som er blevet annulleret. Kundeservice er fuldstændig håbløst - uduelige callcenter typer der taler dårligt engelsk og kun i indstuderede høflighedsfraser. Travellink har nu sagt de ikke vil betale pengene tilbage, så nu er min bank på sagen. Køb ALDRIG en rejse via Travellink.
Bestilte rejse i november
Bestilte rejse i november, men modtog aldrig booking bekræftelse. Kontaktede dem telefonisk, fik pengen retur fra edreams men aldrig travellink. Kontakter dem på privatrejser..travellink.dk
En fup adresse, som de aldrig svarer tilbage på. Kontakter dem igen telefonisk. Har en længere samtale, men bliver så smidt af. Men pengene har du trukket.