Håbløst selskab. Jeg betalte for at have mulighed for online check in og support med prime. Da jeg skulle checke in var det ikke muligt fordi mine børn stod som voksne (ikke noget jeg kan gøre). Jeg... Näytä lisää

These suckers make you use up your day on cancelling your membership, first by not letting you sign into your account, then writing it is easy to cancel by doing exactly that, and then finally forcin... Näytä lisää

Travellink forsøger blot at forvirre og skabe frygt, så de kan føje yderligere beløb til det opkrævede. Anevnd dem aldrig! De er fyldt med fup, hvilket viser sig, når der i slutafregningen dukker e... Näytä lisää

Bookede en flyrejse, der kom først bekræftelse dagen efter, hvor jeg havde booket andetsteds. De er umulige at få fat på, både via mail og telefon. Kommer aldrig til at bruge dette useriøse svindelfi... Näytä lisää

1,1

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,1

Kaikki arvostelut

66 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bestilte rejse i november

Bestilte rejse i november, men modtog aldrig booking bekræftelse. Kontaktede dem telefonisk, fik pengen retur fra edreams men aldrig travellink. Kontakter dem på privatrejser..travellink.dk
En fup adresse, som de aldrig svarer tilbage på. Kontakter dem igen telefonisk. Har en længere samtale, men bliver så smidt af. Men pengene har du trukket.

24. tammikuuta 2024

ALDRIG IGEN

ALDRIG IGEN! Kom til mit 4* hotel på Phuket og skulle holde juleferie, total nedslidt 25 år gammelt hotel, som på ingen måde er vedligeholdt, aircondition virkede ikke, værelset var beskidt, badeværelset med mug og skimmelsvamp - fik manager ned og gennemgå værelset, han lagde sig fladt ned og indrømmede at hotellet på ingen måde levede op til beskrivelsen og indvilgede i at returnere min betaling, jeg fandt et andet hotel og flyttede efter 2 timer - efter 1 uge havde jeg intet hørt fra Travellink og kørte ned forbi for at høre manager hvad der skete i saqen, han kunne ikke få lov at refundere mine penge, det skulle jeg selv bede Travellink om - fik ham til at sende mig en mail der beskrev hele forløbet og sendte den til Travellink og bad om en refusion, de nægter de, da man senest 5 dagen inden man tjekker ind skal aflyse booking?? Hvordan i alverden skal man vide 5 dage inden man tjekker ind, at det er total falsk markedsføring og at hotellet er total nedslidt og misvedligeholdt? Her efterfølgende sendt 5 mails for at få løst problemet, men ingen svar kommer fra Travellink? Det drejer sig trods alt om mere en 10.000 kr
Havde ligeledes betalt for automatisk check in i lufthavnene, på hjemrejsedagen kom der en mail 'kan ikke tjekke dig ind' beklager! og jeg fik refunderet 66 kr, ingen forklaring eller andet - da jeg spurgte flyselskabet hvordan det kunne være, kunne de forklare at denne service ikke er tilgængelig når de flyver fra Phuket lufthavn og de modtager mange klager over Travellink for denne 'service'?
Kan ikke advare nok mod dette svindelselskab - efter booking er der nærmest ingen mulighed for at komme i kontakt med dem!! Vanvittigt at de kan få lov til at drive forretning og man har jo som menig mand ingen chance imod sådan et selskab, ligeledes er de jo åbenlyst ligeglade med Trustpilot og svarer jo nærmest ikke på nogen kommentarer

23. joulukuuta 2023

Det er snydefirma

Det er snydefirma
Det er snydefirma. Flyselskaber aireasten har ændre rejsetid. Kontakter derfor travellink, det siger det er "fuldrefund" på sådan situation. Ringer to gange til travellink få bekræftet den. Også kundeservice siger precis beløber til mig. Tilsidste få jeg mindre end halvdelen pende!
Så kontakt kundeservice, de siger, ja "fuldrefund".... Men har rigtig mange andre gebyr.......! Stor Løgn! Snyder mange pennge. Bruger meget tid snakker med kundeservice, de snakker kun dårligt engelsk. Det hjælper ikke snakker med dem, få aldrig penge tilbage.

2. tammikuuta 2024

Forfærdeligt

Forfærdeligt! Jeg blev afvist i lufthavnen, pga fejl i min billet, på trods af gentagne kontakter med dem. Umuligt at få fat i dem, så min mand og søn måtte rejse uden mig… Sikke en tur 😒

16. joulukuuta 2023

Promised refund. Didnt happen.

After I wrote bad reviews, the Company send my a guarentee of a refund.
The money still isnt on my account.
So please read my earlier reviews, stay away from this Company.
If they only delivered what promised, I would erase it all. But its all talk, no action.
Do not trust this Company.
I have a mail from the Company, promising to refund, but never happend.

Regarding booking no 12365226431

14. marraskuuta 2023

BRUG ALDRIG DETTE FIRMA

Ingen penge retur på trods af aflyst fly OG på trods af at der var tegnet forsikring igennem travellink hvor man kunne afbestille billet når som helst uden spørgsmål. Fik ALDRIG penge retur og ALDRIG hjælp. Blev nødt til at købe 2 helt nye enkelt billetter, den ene igennem norwegian og retur igennem SAS.
ALDRIG ALDRIG BRUG DETTE FIRMA. Kan kun advare imod det

18. kesäkuuta 2023

Brug ikke dette firma

Brug ikke dette firma. Man kommer til at betale 169,89 kr oven i billetprisen, for at være kunde hos Travellink. Og jeg vil ikke betale fremadrettet og aldrig bruge dem igen. Og man kan ikke ringe firmaet op!!!! Dårlig oplevelse.

17. marraskuuta 2023

Crapy company with lousy service

Crapy company with lousy service, only the stupidest of chat bots and when you finally get to talk to a person its someone on a call center with no actual possibility to change anything. High commission and low refund even if you pay extra for refundable tickets. It's a one sale company.
I´ll file a complaint with the Swedish the consumer ombudsman, but I doubt this kind of company will care. Avoid at any cost!

20. syyskuuta 2023

Fik opkrævet større beløb ved ankomst til hotel

Da vi ankom til vores hotel, krævede hotellet 25% af det beløb, vi havde betalt for rejsen, ellers kunne vi ikke tjekke ind. Det var vi ikke blevet oplyst, og vi ringede til Travellink, som lovede at ringe tilbage, men de skrev bare en mail om, at de ikke kunne hjælpe. Det ser ud til, de har taget hotellet af deres hjemmeside, så der må jo have været noget galt.

27. syyskuuta 2023

Absolut INGEN stjerne-…

Absolut INGEN stjerne- svindelfortagende, hold jer væk fra dem.
Er helt uden evner til at hjælpe, blev trukket 2223,39kr uden begrundelse for hvad beløbet dækker 🤢🤮

4. lokakuuta 2023

Sidste gang jeg bruger Travellink

Sidste gang jeg bruger Travellink. Forsøgte uden held at bestille flybilletter, der var ingen billetter i mail, ingen billetter på min Travellink konto. Enten med at bestille direkte ved flyselskab. Alligevel blev penge for billetter hævet af Travellink? Efter klage, som jeg ikke har fået noget ud af, fatter jeg stadig ikke hvordan og hvad jeg har betalt for? 1600 kr lige ud af vinduet.

2. syyskuuta 2023

Vi har lejet en bil for en uge

Vi har lejet en bil for en uge, og når vi ankommer til desken får vi at vide at de ikke kan udlevere bilen hvis ikke at vi har et kreditkort, hvilket også står i den voucher vi har modtaget. Dette er rigtigt nok, men vi får at vide at vi får penge retur, og bliver sendt ud af butikken. Senere, når vi er kommet til hotellet læser vi at der ingen retur er.

3. syyskuuta 2023

Hold jer laaaaaangt væk fra dem!!!

Jeg tilslutter mig koret af utilfredse kunder og kan kun anbefale folk at holde sig laaaaaangt væk.

Jeg venter til stadighed på at få mine penge retur. Får det samme standard svar igen og igen - men ingen svar på mine spørgsmål.

Afbestilte rejse (havde tegnet afbestillingsforsikring). Kæmpede over telefon og gennem utallige mails. Endte med en mail fra dem, hvor de accepterer at refundere 80% af billetprisen, de efterspørger endda to gange bankoplysninger, så pengene kan refunderes. Får oplysninger og skriver, at nu er det i orden.

Nu rykker jeg så for pengene, som her 2 måneder efter endnu ikke er kommet, og får så for gud ved hvilken gang standardbesvarelsen… hver gang underskrevet af en ny medarbejder fra deres Customer Care Team… “Sorry for your inconveniece, we can assist you no further…”…”We can offer no compensation”… Selvom de skrev det for 2 måneder siden… Det er under al kritik… Jeg gad godt høre, om nogen er lykkedes med at få penge ud af det firma???

31. elokuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili