Reserverede 2 biletter med 6 timers rejse tid og betalte rejsen da jeg fik ordre bekræftelse havde de givet mig biletter med 12 timers rejse tid da jeg blev opmærksom på dette kontaktede jeg selskabe... Näytä lisää
These suckers make you use up your day on cancelling your membership, first by not letting you sign into your account, then writing it is easy to cancel by doing exactly that, and then finally forcin... Näytä lisää
De stjæler dine penge, så advarsel, KØB INTET. Jeg bookede et ophold i Lalandia til 8personer til 14000kr betalte med M.C pengene blev trukket med det samme, men der kom hverken bekræftelse eller bo... Näytä lisää
Travellink forsøger blot at forvirre og skabe frygt, så de kan føje yderligere beløb til det opkrævede. Anevnd dem aldrig! De er fyldt med fup, hvilket viser sig, når der i slutafregningen dukker e... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Pas på: Prisen stiger hvis du ikke betaler med ét bestemt kort
Vi fandt nogle billige flybilletter. Men på betalingssiden steg prisen pludseligt godt 24 % efter vi havde indtastet betalingskortoplysninger. Vi kunne ikke lige dér gennemskue hvorfor. I kroner-øre heldigvis kun ca. 400 kr., så vi klikkede "betal".
Lang historie kort: Hverken Travellink kundeservice eller deres klageafdeling giver os den rigtige forklaring. Vi finder selv ud af, at prisen fra start-til-slut er vist med en rabat, som du KUN får, hvis du betaler med Mastercard Debit! Alle andre kort = prisen stiger. Uden forklaring eller advarsel.
Først tænker vi, at der er tale om et ulovligt betalingskortgebyr. Men på kfst.dk kan vi læse, at finten tilsyneladende ikke er ulovlig. Lige på grænsen, tænker vi.
I vores øjne er Travellink i bedste fald utroværdig, når de har designet sådan en købsprocessen. De burde gøre kunden opmærksom på, at prisen stiger ved brug af alle andre kort. Og det er enormt uprofessionelt og frustrerende, at hverken kundeservice eller klageafdeling kan give den rigtige forklaring.
Forkerte information i booking…
Jeg har tidlgere haft gode erfaringer med travellink, men på min rejse denne gang, var afrejsetidspunktet og terminalen forkert skrevet på billetten (i appen), og derfor var vi i lufthavnen 1 dag før, og måtte komme tilbage dagen efter. Desuden var terminalen forkert.
Flybilletter
Jeg bestilte flybilletter gennem Travellink hos Ryanair. Ryanair aflyste både ud og hjemrejse og ville kun give mig ca 2/3 af prisen for flybilletterne.
Travellink ville ikke refundere noget som helst og ville ikke hjælpe med at få pengene hos Ryanair.
Og når biletter er bestilt gennem et selskab som Travellink er det virkelig besværligt at få nogen penge overhovedet fra Ryanair.
Så hold jer langt væk fra Travellink. De fordyrer bare billeterne og hverken kan eller vil hjælpe hvis der opstår problemer.
Kun delvis refusion efter aflysning af fly
Efter aflysning af fly fik jeg penge tilbage for billetten fra flyselskabet, men ikke hvad jeg tror er gebyr til Travellink, 765 kr. Da de ikke skaffede mig rejsen, bad jeg om at få beløbet retur, med det samme svar i flere mails, at de ikke betaler tilbage for “additional services”. Jeg havde ikke bedt om “additional services”. Undgå Travellink og bestil direkte hos flyselskabet!
Bare undgå travellink hvis du kan
Bare undgå travellink hvis du kan. Der er intet der fungerer - udover selvfølgelig deres salg. Det virker jo professionelt nok når man skal finde sin destination og / eller hotel. Derefter er alt kaos og amatøragtigt. Og nogen ville nok kalde det svindel
Burde meldes til operation x
Burde meldes til operation x. Synes alle der føler sig snydt af dette selskab, skal gå sammen og lægge sag an på den højest mystiske måde at føre firma på. Det kan ikke være lovligt, at sætte priser op og ned, som vi har været vidne til i nu 4 timer. Først en pris, som lyder billig, når du så skal betale er der røget 500kr på. Hvis du så prøver igen er prisen igen billig. Indtil du skal betale.
SVINDEL OG HUMBUG.
Svindlere!!!
Complete rip-off - STAY AWAY
Complete rip-off! Who scams elder people. STAY AWAY and always go directly to the airline itself. My 70 year-old mother paid 1.000 DKK more on a one-way ticket. More than 1/3 is unspecified fees and “services”. Moreover, the additional cancellation insurance only returns 80%.
Basisbilletpris: 2 351,00 DKK
Eksterne afgifter og gebyrer: 138,00 DKK
Yderligere tjenester og gebyrer: 1 275,77 DKK
Total: 3 764,77 DKK
Norwegian's price: 2.809 DKK for a more flexible ticket.
Please and i mean please stay away from…
Please and i mean please stay away from this company even the good review they have online they wrote that themselves. here is what happened to me: I was approached by one of their so called sales person Clara Reddy but she was under another name, offered cheap tickets to travel to Africa 3 of us, said we pay deposit £150 and because of how cheap i introduced company to my sister who purchased two ticked, we insisted on paying full amount they refused that it has to be instalment. After a week my sister booking was not in system and when i spoke to airline the said it was cancelled because full amount wasn't paid, travelalink gave rubbish explanation about that, i took my sister booking on charge and said i will be paying that myself and paid first instalment and told them i will clear amount end February, i paid instalment on our booking as well and said i will pay full amount end of march .Story cut shot they called me last week insistend my sister flight price went up and they are offering alternative long flight and i need to add £260 each person i have to pay£900 and issue ticked, my sister got angry cancelled got refunded what i paid and lost £150 deposit i kept asking them about mine came back to me 3 days later that it went up almost £600, cancelled it the refunded deposit instead of first instalment i paid i had to speak to my bank to raise dispute they gave me rest and lost £150 as well and even got cheaper tickets from airlines direct and so did my sister. Imagine how many people they do that to and how much deposit they keep. This company needs to be reported and closed down
Bookingnr.
Bookingnr.: 20709357889
Hold jer langt væk. Vi rejser rigtig meget, og har for første og sidste gang brugt travelink.
Vi bestilte en pakkerejse til Sicilien den 10-14 februar 2025.
Vi betalte ekstra for en afgang som passede ind i vores program. 3 dage før får vi besked om at vi skal afsted 8 timer tidligere pga tekniske problemer. Vi skriver først med chat robotten inden vi kommer til et rigtigt menneske, som frasiger sig alt ansvar, og sender os videre til flyselskabet, som sender os tilbage til travelink. Vi vil ikke finde os i at betale ekstra for en ydelse, som vi slet ikke får. Da vi så kommer hjem i går, ser vi at afgangen slet ikke var aflyst. Så Travelink har høstet de ekstra penge vi betalte for en senere affgang i egen lomme.
Vi har forsøgt flere gange at komme igennem på mail, hvilket ikke har fungeret indtil videre, men vi giver ikke op. Så må vi bare højere op i systemet.
Det er et møg firma, ingen service og forståelse.
Vi holder os fremover til de firmaer vi plejer at bruge
Virkelig virkelig øv oplevelse
Min mand og jeg bestilte ferie via travellink til Istanbul.
Vi bestilte flybilletter og hotel i ét. Vi skal rejse lørdag d. 21.december.2024 kl. 0110 fra Kastrup. Vi valgte hotellet Sami hotel og undlod Grand Sami hotel, da anmelder mm. Virkelig ikke var særlig positive. Vi tilkøber 1x 20 kg, 2x8 kg (kabine) samt 2x3 kg (under sædet), derudover bestiller vi inkl. morgenmad. Vi bestiller transfer via Travellink fra Sabiha Gökcen til hotellet, dog undre vi os over, at hotellet ikke fremgår på transfer siden men at vi skal skrive adressen separat, hvor Grand Sami hotel dukker op. Vi tænker at det sikkert skyldes navnene minder om hinanden. Det bliver fredag d. 20.december.2024 og vi tjekker ind. Allerede ved indtjekning af vores bagage bliver vi mødt af at de 2x8 kg ikke er registreret og ikke fremgår hos dem (Kastrup lufthavn). Vi går med til at betale det det koster, dog kommer ham der har med det at gøre aldrig, hvorfor vi kommer igennem med de 2x8 kg.
Da vi langt om længe nåede hotellet kan vi se at det er Grand Sami hotel og ikke Sami hotel. Det skal siges, at billederne fra de to hoteller overhoved ikke ligner hinanden. Vi ankommer ca. ved 0tte tiden og kan ikke tjekke ind før kl. 13, hvilket jo er helt fair. VI får lov til at stille vores bagage og vi vælger at tage ud. Vi kommer retur til hotellet igen ca. ved 1430 tiden. Her bliver vi mødt af en anden receptionist. Vi kommer op på værelset, hvor vi bliver mødt af et helt andet værelse end på billedet. Der lugter af urin, værelset ligner noget fra et gerningssted (blod og beskidt på væggene), skimmelsvamp på vægge/loft, toilettet er defekt (vandet løber næsten ikke), vandhanen som i øvrigt er kalket helt ind, løber næsten ikke, der er ikke en bruser man skulle bade oven på toilettet, ingen håndklæder, inden håndsæbe, ingen toiletpapir og der STINKER af urin. Der er ikke gjort rent på toilettet. I deres beskrivelse skulle vi have haft følgende; Telefon, minibar, klima anlæg men ingen af disse var på værelset.
Jeg går ned til receptionisten for at få wifi koden, og spørger i den forbindelse efter, hvor morgenmaden bliver serveret, her fortæller receptionisten at vi ikke har inkluderet morgenmad. Jeg fortæller ham at vi har morgenmad inkluderet, han smiler og siger nej, jeg insisterer og viser ham travellinks app, men han taler udenom. Jeg går op på værelset igen, og vil se tv indtil min mand er retur. Tv´et er gået i stykker (skærmen har en flænge), derudover virker fjernbetjeningen ikke. Jeg går ned igen til receptionisten og fortæller at tv´et ikke virker. Han vælger at skifte batteriet men må til sidst erkende det nok ikke er fjernbetjeningen der er defekt men selve tv´et. Han fortæller han på et tidspunkt vil komme op med et andet tv. Han kommer ikke med et tv, min mand kommer retur og vi siger i munden på hinanden, at her kan man ikke bo. Min mand konfronterer receptionisten med ovenstående og han fortæller vi kan tilkøbe et andet værelse, hvis vi har lyst og at han vil give os det for en fair pris. Vi vælger at finde et andet hotel. Da vi forinden havde luret de øvrige værelser. De ligner alle hinanden, det ene værelse er klammere end det andet værelse. Det var simpelthen for ulækkert. Jeg kan på INGEN måder råde nogen til at bo på det hotel overhoved, det er direkte sundheds farligt. Der lugter af urin, begyndende skimmelsvamp på vægge/loft (sorte plamager) , gulvet var gået op af vandskade går jeg ud fra, blod på vægge, toilettet var ikke rengjort. Vi kontaktede desuden travllink pr. telefon på +45 7080 8470, vi blev mødt af forskellige engelsk talende personale som kørte rundt i det samme og bad os ringe til forskellige. bl.a. blev vi bedt om at kontakte +48128817382 men vi blev bedt om at kontakte +4848223060941. Men de kørte rundt i de samme om at vi skulle tage det med hotellet. Det har virkelig været en stor øv oplevelse og jeg vil på ingen måde råde nogen om at bo på det hotel, hvis de bare en smule tænker på deres helbred og derudover vil jeg råde alle der køber rejser via Travellink om at dobbelt tjekke deres booking og tilkøb ellers bliver det en meget dyr rejse som i forvejen ikke var billig.
Hilsen
Meget frustrerede kunder med booking nr.: 20254158935!
Bagagerefusion ønskes!
Bagagerefusion!
Jeg købte flybillet til min hustru og jeg fra København til Innsbruck inklusive diverse bagage.
I lufthavnen blev vi opkrævet for bagage, fordi Travellink ikke havde registreret, at vi havde tilkøbt bagage. Medarbejderen ved indtjekningsskranken meddelte, at dette ikke var unormalt.
I dag har jeg anmeldt krav om bagagerefusion via Travellinks hjemmeside ved anvendelse af Refund-formularen.
Anmodningen kvitteres som modtaget af Travellink med besked om, at jeg ville modtage en bekræftigelse på email.
Kvitteringen er endnu ikke modtaget!
Derfor sendte jeg igen refusionsanmodningen, men fortsat ingen kvitteringsmail.
Underligt, når nu al korrespondence foregår elektronisk??
Jeg afventer svar og refusion !
Det er det dårligste selskab at booke…
Det er det dårligste selskab at booke fly billetter ved de hæver prisen efter bestilling total useriøst firma
Travelis will scam you for the refund…
Travelis will scam you for the refund money that they are required by law to pay back when your plane is cancelled. Do NOT use them. Buy directly from the airline.
TRAVELLINK manglende refundering
TRAVELLINK. Jeg anbefaler at du bruger andre firmaer når du skal bestille flybilletter. Jeg bestilte 2 billetter CPH-BOD i jan 25. Ved bestillingen blev jeg faktureret for b.la. at have brugt MasterCard. Jeg forsøgte at få dette rettet, men helt uden held. Jeg forsøgte rigtig mange gange, men intet kunne lande sig gøre. Jeg bad om at få en faktura for købet, dette kunne heller ikke lade sig gøre. Jeg var blevet trukket på mit dankort. Det handler om et beløb på 534 kr.
Flyet blev aflyst og jeg fik refunderet billetprisen fra flyselskabet. TravelLink beholdt de 534 kr. for ulejligheden. Det er tankevækkende at flyselskabet refunder prisen for flybillet men Travellink vil ikke tilbagebetale de 534 kr. For din egen skyld vil jeg ikke anbefale dig at bruge dette selskab
Det er under al kritik at man booker en…
Det er under al kritik at man booker en rejse fra en destination til en anden (med en mellemlanding) med Travellink med samme flyselskab. Alligevel skal man tjekke ud på mellemlandingen for at tjekke ind igen pga. den måde Travellink booker billetterne. Det kostede 1000,- i eVisa i et land som jeg var i mindre end 3 timer. Helt sikkert sidste gang jeg booker gennem Travellink - det blev en meget dyr omgang.
Bestilte flyrejse med Travellink er et…
Bestilte flyrejse med Travellink er et stort mareridt,
Jeg har brugt flere timer med at tilføje bagage på en bestilte flybillet hos TravelLink.
Jeg er blevet sparket til flere websider uden at jeg kunne tilføje bagage som jeg allerede har bestilt.
Forgæves efter to dage og mange timer forsøg stadigvæk kunne jeg ikke tilføje bagage, hvilket med Chat robotter eller telefon robotter. Og jeg skal rejse nu!!??
Det er ren skam og svindel, uden grænser.
Hvad gør jeg i denne situation? Hvor kan jeg få hjælp for at kunne tilføje bagage eller andet problem!? Hvilket hos Norwegian eller Travellink!?
Ingen telefonnummer ingen support, kun snyd og svindel
Fuldstændig ubehjælpsomme
Mit fly blev aflyst dagen før afgang. Det tog firmaet 3 dage at fortælle mig at flyselskabet ikke vil ombooke min rejse med mere end 48 timers varsel - på trods af at der ikke engang var 48 timer til mit fly da det blev aflyst. Derudover er jeg automatisk blevet ombooket til et fly et par dage senere som jeg selvfølgelig ikke kan bruge fordi jeg ikke bare kan tage på en 5 dages tur 2 dage for sent.
Det sidste jeg har hørt fra firmaet er at det tager 30 dage at få mine penge tilbage, så jeg står og skal ombooke en rejse på egen meromkostning men uden mine penge.
Ud over det så prøver deres webside og deres app konstant at sælge mig ting fra firmaet "eDreams", og det har jeg absolut ingen interesse i.
Det er sidste gang jeg benytter travellink.
Jeg advarer mod at bruge dette firma
Jeg advarer mod at bruge dette firma. Da jeg bookede hotel, fik jeg først besked, om at booking var bekræftet - kort efter, at min betaling ikke var gået igennem, og jeg blev opfordret til at booke igen. Da jeg ville det, var prisen fordoblet. Jeg ventede derfor til næste dag. Da jeg stadig ikke havde fået besked om hotellet, bookede jeg et nyt hotel, hvor jeg straks fik bekræftelse.
Jeg havde en fin rejse, men da jeg kom og tjekkede bankkontoen igennem, viste det sig, at jeg var trukket for begge hoteller, uden at jeg nogensinde har fået besked, om at bestillingen var betalt og bekræftet. Jeg har efterfølgende brugt meget tid på at tale i telefon med diverse medarbejdere, ligesom jeg har fremsendt diverse klager med krav om refusion af det for meget betalte hotel i de systemer, jeg fik anvist. Tonen i al kommunikation har været særdeles høflig, hvad enten det var mundtligt eller skriftligt.
Det ændrer imidlertid ikke på, at jeg først efter at have rykket både på telefon og mail endelig får et svar, hvor man blot meddeler, at man desværre ikke refunderer, selv om de netop erkender, at de aldrig har bekræftet, at jeg havde fået det hotel.
Opkrævning for “formidlingsservice”
Har netop modtaget en uforståelig faktura fra eDreams, med en opkrævning for “formidlingsservice” jeg skulle have bestilt den 5.2.24. Jeg bookede godt nok en rejse den dag, men ikke noget formidlingsservice.
Så kommer der en faktura 10 måneder efter bestillingen med en opkrævning af firmaet eDreams.
Jeg er åbenbart, blot én af mange, der har modtaget en lignende opkrævning.
Måske kan vi herigennem få en forklaring.