Het product dat ik heb besteld werd snel bezorgd, bedankt! Service zorgt ervoor dat ik zeker nog terugkom, een vertrouwde naam!
Snelle afhandeling van mijn bestelling, en toen er iets mis ging met de kortingscode werd het direct opgelost, heel erg netjes!
Zeer fijne webshop met goed advies en vriendelijke mensen. Mooi ruim assortiment, in ieder geval alles wat je nodig hebt voor trailrunnen. Ik bestel er graag.
In de winkel goed geholpen. Prettige ongedwongen sfeer. Enkele weken later voor advies gebeld met de winkel en goed geinformeerd over de bladder die in mijn race vest past. Bestelling geplaatst en d... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Trail.NL - Voor trailrunners die verder willen. Wij zijn er voor trailrunners die hun volgende stap willen zetten. Naar langere afstanden, uitdagender terrein of de bergen. Wij zorgen dat je de juiste keuzes maakt in gear en setup — gebaseerd op wat in de praktijk werkt, zodat je met vertrouwen door kunt groeien.
Maasstraat 37, 1078HC, Amsterdam, Hollanti
- 020 308 6088
- winkel@trail.nl
- trail.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Goede producten snelle levertijd
Goede producten snelle levertijd , ik zal zeker meer bij dit bedrijf bestellen.
Misleidende website
365 dagen gratis retourneren, zoals op de website staat vermeld, betekent dat je de artikelen gratis mag komen terugbrengen in de winkel in A'dam. Lekkere sigaar uit eigen doos dus. Per post terugsturen kost je gewoon €6,95.
Erg geniepig om het zo op de site te formuleren. Zegt iets over de mentaliteit van deze toko. Dat was dus eens maar nooit weer.

Vastaus yritykseltä Trail.NL
Mooi assortiment en supersnel geleverd.
Snel geleverd
Great service
Great service. Super quick delivery. Seems like a very reliable shop for trail running apparel!
Snelle service en korte levertijd.
Contact
Contact, info en verzending.
Van 2 aparte bestellingen kon nav een opmerking, toch 1 verzending gemaakt worden. Ook het contact over een retourzending was prettig en duidelijk.
Verder nog belangrijke en kundige informatie ontvangen mbt aanschaf van materialen/producten.
All good with the order
Snelle levering en mooie aanbieding!
Mijn favoriete Trail winkel
Groot assortiment.
Duidelijke en uitgebreide product omschrijvingen. Snelle levering, goed verpakt.
Medewerkers kunnen advies geven op basis van eigen trail ervaringen.
Snel en conform bestelling geleverd
Snel en conform bestelling geleverd. Heb nog een extra paar sokjes toegevoegd om boven € 50 uit te komen voor de gratis verzending. Want bijna € 7 voor een brievenbuspakje, vind ik belachelijk. Daarom 4 in plaats van 5 sterren.
Netjes en op tijd geleverd
Vlugge levertijd.
Goede en supervriendelijke…
Goede en supervriendelijke klantenservice! De communicatie is duidelijk en prettig, waardoor alles soepel en professioneel verloopt. Echt een fijne ervaring.