Tradeinn Arvostelua 48 552

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Oikean kokoiset kengät tuli ja noin kaksi viikkoa meni kun paketti saapui postiin noudettavaksi täysi kymppi 👍 ei ollut mitään ongelmia tilauksen kanssa 🙂

Saanut 2/5 tähteä

Valikoima on kattava ja hinnoittelu pääasiallisesti hyvin kilpailukykyinen, mutta toimitukset ovat käsittämättömän hitaita. Olen tehnyt useamman tilauksen eikä yhtäkään ole toimitettu tai edes lähetet... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Istui hyvin, mutta hihat oli hieman liian pitkät minulle mikä sai hartiat muodostumaan jännästi. Muuten tykkään kovasti!

Saanut 2/5 tähteä

Tilasin tuotteen 07.12. Arvioitu saapumisaika oli 18.12-19.12 Paketin seuranta ei ollut parhaasta päästä, sillä seurantasivu oli espanjaksi ja ei kertonut missä pakettini. Nyt on 29.12, tuote ei ole... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Online-markkinapaikka

Yrityksen kirjoittama

Tradeinn is an online retailer for the best deals on branded equipment, clothing, shoes and accessories. Tradeinn means lowest prices are guaranteed, stylish articles and top equipment from the most popular brands in a total of 18 online stores. Whether indoor or outdoor sports, electronics, motorcycle accessories or home and garden products, Tradeinn has something for everyone – all at the best price possible – through the site’s exclusive offers, outlet sales, model sales and flash offers. Tradeinn is the parent company of 18 stores specialized in leisure activities and electronics, with over 2.5 Mio legitimate products of over 10.500 trusted brands available in a HQ of 30.000m2 to ship to 180 countries worldwide (25K orders daily).

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Toimi hyvin

Hyvin tuli kaiutin Pohjois-Karjalaan. Pari päivää myöhässä arviosta, mutta eipä siinä mitään. Ihan ok.

21. lokakuuta 2022

Hei ,

Arvostamme todella tekemääsi ostosta ja arvostelun jättämiseen käytettyä aikaa.

Mielipiteesi on meille erittäin tärkeä ja auttaa meitä kehittymään jatkuvasti. Nauti ostoksestasi!

Saanut 1/5 tähteä

Toukokuussa tilattu kengät ja pari…

Toukokuussa tilattu kengät ja pari vaatetta. Ei ole vieläkään näkyny.

19. toukokuuta 2022

Hyvä asiakas,

Olemme pahoillamme kommenteistasi, olemme tarkistaneet tapauksesi ja näemme, että vastaava osastomme on vastannut sinulle postitse yhden tilaamasi tuotteen viivästymisestä.

Jos viive on sinulle liian pitkä, kirjaudu sisään Oma tili -kohtaan vaihtaaksesi tuotteen tai poistaaksesi sen tilauksestasi.

Saat sähköpostiviestin heti, kun tilauksesi on lähetetty, jossa on rahdinkuljettajan seurantanumero ja laskusi.

Jos haluat vaihtaa operaattoria, lähetä sähköpostia osoitteeseen support@tradeinn.com, ja asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua vaihtamisessa.

Anteeksi viivästys.
Kiitos ymmärryksestänne.
Ystävällisin terveisin.

Valmistusvirheelliset kengät

Yritin palauttaa kenkiä kengissä olevan valmistusvirheen vuoksi. Toisessa kengässä oli selkeästi korkeampi leikkaus ja tuntui myös jalassa korkeammalta. Eivät hyväksyneet palautusta heidän kustannuksella, teknisen osaston mukaan kengät ovat oikeat. Olisi pitänyt itse maksaa postikulut Espanjaan.

3. syyskuuta 2022

Hei Jyrki

Olemme pahoillamme tästä aiheutuneesta haitasta, mutta tässä tapauksessa sinun on ilmoitettava tilausnumerosi tarkistuksessasi, jotta voimme tarkistaa tilauksesi tämänhetkisen tilan ja käsitellä ongelmasi.

Terveisin

Saanut 5/5 tähteä

Very good👍 Fast and good shoes.

10. elokuuta 2022

Hello ,

We really appreciate your purchase made and the time taken to leave us a review.

Your opinion is very important to us and helps us to improve continuously. Enjoy your purchase!

Have a great day.
Greetings,

Saanut 1/5 tähteä

Palautus maksaa ja paketin toimitus…

Palautus maksaa ja paketin toimitus kesti yli toista viikkoa.

18. heinäkuuta 2022

Hyvä asiakas,

Olemme erittäin pahoillamme kommenteistasi, mutta tilauksen toimitukseen voivat vaikuttaa ulkoiset tekijät, minkä vuoksi toimitusaikamme ovat arvioituja, kommentit huomioidaan jatkuvassa parantamisessa.

Saanut 5/5 tähteä

produit livré conforme à la cammande et…

produit livré conforme à la cammande et dans les délais

1. heinäkuuta 2022

Cher client,

Merci pour votre achat et pour avoir pris le temps de nous laisser un commentaire. Vos commentaires sont très importants pour nous.

Passez une excellente journée.
Salutations

Saanut 3/5 tähteä

Tavarat tulivat ajallaan ja sisältö…

Tavarat tulivat ajallaan ja sisältö vastasi tilaustani. Paketti oli kuotenkin pakattu niin huonosti, että laatikko oli auennut matkalla. Oli ihme, että neopreeniliimat ja painot olivat edelleen tallessa. Myöskään tavaroita ei olluy suojattu kunnolla, vaan kaikki oli vain läntätty yhdessä samaan laatikkoon. Onneksi en tilannutkaan älykelloa tai kalliimpia hiilikuituräpylöitä. Kello olisi varmasti kadonnut ja hiilikuituräpylät rikkoutuneet. Muoviset onneksi kestävät kolhuja.

23. kesäkuuta 2022

Hei,

Arvostamme todella ostostasi ja arvioinnin jättämiseen käytettyä aikaa.

Saanut 5/5 tähteä

Laadukkaat sandaalit + täydellinen…

Laadukkaat sandaalit + täydellinen toimitusaika👍👍👍👍

17. kesäkuuta 2022

Hyvä asiakas,

Arvostamme tehtyä ostosta ja arvostelun jättämiseen käytettyä aikaa. Mielipiteesi on meille erittäin tärkeä.

Saanut 5/5 tähteä

Loistava takaboksi jopa sopii…

Loistava takaboksi jopa sopii tavaratelineen omiin liitoksiin 5/5

6. kesäkuuta 2022

Saanut 1/5 tähteä

Missä on tilaukseni jonka piti olla…

Missä on tilaukseni jonka piti olla täälä jo 2 viikkoa sitten?
En myöstään saa mitään seurantanumeroa kun painan "track".
ELI MISSÄ ON TILAUKSENI?
OLEN ILMOITTANUT KLARNALLE ETTÄ EN MAKSA TAVARAA ENNENKUIN SAAN SEN. 😡
OLEN TODELLA PETTYNYY JOS TE OLETTE HUIJARIFIRMA.
JOS TILAUSTA EI LÖYDY NIIN VAADIN RAHAT TAKAISIN.
En suosittele ostamaan
-Maarit-

8. maaliskuuta 2022

Hyvä asiakas,

Olemme pahoillamme tästä aiheutuneesta haitasta, mutta tässä tapauksessa sinun on ilmoitettava tilausnumerosi arvostelussasi, jotta voimme tarkistaa tilauksesi nykyisen tilan ja käsitellä ongelmasi.

Tervehdys

Saanut 1/5 tähteä

Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun…

Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tilaan täältä mitään. Tilasin yli 150e kengät, jotka oli liian isot. Saadakseni palautuslapun jouduin ensin maksamaan 13.99e palautus meni perille ja vielä laskuttavat 8.90e toimitusmaksua. Eli noin 23e maksoi palauttaminen! Törkeää rahastusta!

29. lokakuuta 2021

Hei Jansu,

Olemme pahoillamme kommenteistasi, mutta palautuskäytäntömme, jonka hyväksyt ostohetkellä, on melko selkeä. Vapaaehtoisen palautuksen tapauksessa toimituskulut ovat sinun kustannuksellasi.

Palautuskulut ovat meidän kustannuksellamme niin kauan kuin tuote on todella vaurioitunut / viallinen tai tuote on virheellinen. Haluaisimme kuitenkin tietää, mitä tapauksellesi tapahtui, lähetä meille tilausnumerosi, niin tarkistamme sen mielellämme.

Terveisiä

Saanut 1/5 tähteä

Sain TYHJÄN Polar laatikon!!

Tilasin TradeInn:istä Polarin urheilukellon 15.7 2021 ja hain sen äsken, 23.7, postista. Pakkauksen teipit & pahvilaatikko olivat ehjät (missä oli myös varoitukset mikäli niitä olisi avattu matkalla). Kun pääsin itse Polarin rasiaan, rasian sivuteippi oli avattu ja rasia on TYHJÄ! Ei kelloa eikä latauspiuhaa, ainoastaan käyttöohjeet.
Nyt odotan vastausta reklamaatioon rahojeni palautuksesta. Haluan varoittaa kaikkia!!, ja jokainen voi miettiä missä päässä ketjua Polar rasia on tyhjennetty...

edit 29.7-21: olen nyt ollut yhteydessä asiakaspalveluun sekä suomeksi että englanniksi, vastaukset vaikuttavat tyhjoltä bottivastauksilta koska kukaan ei vastaa kysymyksiini eikä ota kantaa miten olen voinut saada Tradeinniltä TYHJÄN Polar rasian ilman sisältöä.
Olen myös lähettänyt kuvia, lähetysnr. ym, mitä ovat pyytäneet.
Kuten kaikki näette Tradeinnin vastauksesta alla, he toteavat että paketti on tullut perille, siitähän ei ole kysymys vaan siitä, että paketissa EI OLLUT TILAAMAANI Polar Vantage V kelloa! Missä se on?
Lähettäkää se minulle tai palauttakaa rahani!

edit 30.7: palautuspyyntö tehty (vaikka ei ole mitään palautettavaa koska sain TYHJÄN paketin), mukaan liitetty kuvat jo kolmannen kerran...

edit 10.8: kymmenkunta viestiä vaihdettu, uusia kuvia lähetetty ja nyt ilmoitettiin että kaikki olisikin pitänyt tapahtua kolmen päivän sisällä siitä kun avasin Tradeinniltä tulleen, tyhjän paketin! Lisäksi palautuskanava on heidän puolelta nyt sujettu?
Tradinnillä on rahani ja viestissä mm. neuvo "että tiedät miten toimia ensi kerralla"! Asiakaspalvelu/palautusosasto jakaa siis neuvoja ja ottaa siitä 300€!! Täyttä huijausta Tradeinnin toimesta, en voi kun varoittaa kaikkia, enkä taida olla ainoa joka harkitsee ECC:tä (European Consumer Centre)...

23. heinäkuuta 2021

Hyvä asiakas,

Olemme erittäin pahoillamme kommenteistanne, olemme vahvistaneet tapauksenne ja näemme, että vastuuyksikkömme on vastannut postitse päätelmään, jonka he ovat tehneet tapauksen tarkistamisen jälkeen.

Pahoittelemme aiheutunutta hai

Surullinen esimerkki asiakaspalvelusta

Tilasin kolme tuotetta joulukuun alussa 2020. 23.12. on viimeinen päivitys, että tuote saapui maahan. Olen ollut lukuisia kertoja yhteydessä asiakaspalveluun. Aluksi kertoivat, että selvittävät asiaa kuljetusfirman kanssa. Asia ei edennyt. Pyydettiin toimittamaan Declaration of delivery-dokumentti. Toimitettu, mutta asia ei ole edennyt. Nyt on huhtikuu 2021. Tavaroita en ole saanut. Rahojani en ole saanut takaisin. Surullisin esimerkki asiakaspalvelusta johon olen ikinä törmännyt. Nyt olen ollut chat-jonossa yli kolme tuntia. Periksi en voi antaa, koska heillä on rahani. European Consumer Centre (ECC) on näköjään ainoa mahdollisuus.

edit: toimitettu pyydetyt tiedot 5.4.2021 klo 22.25.
edit 6.4.2021: Helpdesk lähettelee taas samoja automaattiviestejä ja kertoo tutkivansa asiaa. Näinköhän koko homma alkaa taas alusta. Olin siis eilen 5.4.2021 chat-jonossa yli 4 tuntia, joista 2 tuntia odotussijalla 1. Helpdesk pahoitteli ja selitti, että heillä oli ruuhkaa. Selitykset aina valmiina.
edit 6.4.2021: rahojen takaisinmaksu luvattu. Päivitän vielä tilanteen, kun rahat tilillä.
edit 13.4.2021: rahat tilillä ja tämän asiakkuuden loppu. Sign out!

5. huhtikuuta 2021

Hei sami,

Kiitos, että lähetit meille palautetta ostoksestasi. Olemme pahoillamme, että ostoksesi ei vastannut odotuksiasi. Olemme valitettavasti vahvistaneet kuljetusyhtiön kanssa, että pakettisi on kadonnut, koska se on meidän vastuullamme, olemme suorittaneet vastaavan maksun maksutavallasi. Saat vastaavan maksun 3-7 työpäivän kuluessa.

Saanut 1/5 tähteä

Jouduin maksamaan 20€ kengistä jotka…

Jouduin maksamaan 20€ kengistä jotka olivat liian pienet ja joita en pitänyt! Tilasin ensin Sorel-talvikengät Zalandolta koossa 39 koska se on jalkani koko. Kengät oli kuitenkin liian pienet. Mitoitus oli tosi pieni ja Zalandolta oli koko 40 loppunut mutta löysin ne snowinn.comista. Kun ne tuli olivat nekin liian pienet! Palautus ja toimituskuluista tuli minulle maksettavaa 20€. Pitäydyn tästä lähin verkkokaupoissa joissa on ilmainen toimitus ja palautus.

16. helmikuuta 2021

Hei Heli,

Olemme pahoillamme kuullessamme, että olet löytänyt palvelumme alle odotuksesi. Haluamme tietää enemmän tapahtumista, lähetä meille tilausnumerosi ja me tarkistamme sen mielellämme.

Kiitos.

Huijaavat hinnat

Hinta ilmoitettiin tiettynä mutta päälle tulikin verot mitkä pitäisi olla ilmoitettu kun kyseessä on kuluttajakauppa. Lisäksi asiakkaalle on mahdoton selvittää minkämaalaisen verkkokaupan kanssa on tekemisissä ennenkuin asia paljastuu kun maksu on suoritettu. Verkkokaupan nettisivut ovat huijaavasti kirjoitettu oikein hyvällä suomenkielellä eli tuostakaan ei pysty päättelemään mitään. En olisi koskaan tilannut Tradeinnistä jos olisin tiennyt että ilmoitettu hinta ei olekaan hinta jonka joudun maksamaan. En suosittele tilaamaan tältä verkkosivustolta mitään ellet ole myös maahantuonnin ja arvonlisäverotuksen ammattilainen.

25. elokuuta 2020

Hyvä asiakas,

Emme lisää veroja, arvonlisäveroa tai muita piilotettuja maksuja. Maksat meille mitä tilauksessa näet (esim. Tavaroiden välisummat + toimituskulut). Useimmissa maissa joudut kuitenkin maksamaan veroja tai tulleja tuontitavaroista.

Joskus tietyn arvon tai tiettyjen luokkien tavaroista ei kanneta veroja. Säännöt ovat erilaisia ​​kaikissa maissa. Valitettavasti meille ei ole mitään keinoa tietää jokaisen maan kaikkia sääntöjä, määräyksiä, tapoja, perinteitä, käytäntöjä, porsaanreikiä, järjestelmiä, järjestelmiä, paperityötä, koodeja, lakeja tai päätöksiä.

Siksi emme voi eikä tule tarjoamaan neuvoja maasi veroista. Ostajana on sinun vastuullasi tietää nämä tiedot ennen tilaamista. Jos joudut maksamaan tuontiverot ja / tai ylimääräiset tullit ja myyntiverot, sinun on maksettava se kuriirille paketin / pakettien vastaanottamisen jälkeen. Emme voi laskea tätä sinulle eikä ole mahdollista maksaa sitä ennakolta. Jos lähetät postitusta tai lähetät lahjatavaroita jollekin, varmista, että he ovat tietoisia mahdollisuudesta joutua maksamaan veroja vastaanottaessaan tavaroita.

Alatunnisteen verkkosivun lopussa on myös sijaintimme tiedot C / Pirineus, 9, 17460 Celrà (Girona), Espanja

Terveiset

Saanut 2/5 tähteä

Kolmesta tekemästäni tilauksesta yksi…

Kolmesta tekemästäni tilauksesta yksi meni niin kuin piti. Kahden muun kohdalla toimitusaika venyi luvatusta ja kolmannen tilauksen kohdalla jotain jäi puuttumaan. Kun kyselin puuttuvan tavaran perään he pyysivät tekemään palautuksen. Yritin vääntää rautalangasta että haluan vain puuttuvan tavaran, mutta edelleen pyytävät vain palauttamaan paketin jota kahden viikon sijaan odotin lähes kaksi kuukautta.

7. joulukuuta 2019

Hello Olli,

We are really sorry about your comments, however we can see that you cancelled your order, you will receive your refund directly in your method payment, between 3 to 7 working days.

Regards

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin