Fantasisk festlig og sjov aften med vores personaleforening. Vi havde booket mexi tema. Vores mad coach og runner, Esther & Buster, var super søde og fleksible. Alt spillede. Der var en skøn stemning... Näytä lisää
Vi lavede Vietnamesisk mad. Alle ingredienser var i topklasse. Det er super lækkert og hyggeligt. Dejligt med fri service på øl og vin imens. Det giver noget til stemningen, når man jo ikke kender re... Näytä lisää
Franske fristelser i Valby En super oplevelse og god menu, som var let tilgængelig og smagte rigtig godt. God service ved ankomst, søde og dedikerede undervisere. God stemning i køkkenet og masse... Näytä lisää
Vi var på det italienske kursus med en fire timers varighed d. 12/09 kl 19.00-22.00 Det var god mad og fin aften, desværre gik vi derfra med en følelse af at underviseren havde alt for travlt Det f... Näytä lisää
Timm Vladimirs Køkken arrangerer alt inden for events for private og erhverv i Aarhus og København. Herunder mad- og cocktailkurser, dagsmøder, polterabender og private fødselsdage.
Raffinaderivej 10F, Bygning 1, 2300, København S, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Mega sjovt firma arrangement. Vi fik lavet nogle vildt gode pizzaer. Tak for det

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Man blev godt modtaget af en glad og positiv ung kvinde. Hun har et smittende humør og vi følte os i gode kyndige hænder. Det virkede som hun brændte for mad og læring.
Absolut en fornøjelse

Fantastisk oplevelse. Kan klart anbefales

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Rigtig god struktur og god underviser

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
God og festlig aften med dejlig vietnamesisk mad, en kæk og dygtig madguide og et selskab, der næsten endte i en fælles fest.

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Meget velorganiseret oplevelse! Kompetent, sjov og inspirerende underviser. En helt igennem perfekt aften med italiensk mad!

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Kæmpe konge. Magnus fra Horsens styrer alt få ham som mad leader. Vi elsker alt ved det. Jeg skulle selvfølgelig have vundet men gjorde det ikke:)

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Jeg var på teambuilding med mit arbejde d 3/9-26 og det var en super god oplevelse. Sara som var lærer var virkelig dygtig. Hun guidede os igennem med hvad vi skulle på en professionel og meget forstående måde.
Jeg kan varmt anbefale denne event👌🏻

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Hyggeligt sted , gode forhold i køkkenet, sikkerhed i top. God måde at lære at lave pizza på og en god pizza 🍕 dej. Så alt i alt en god oplevelse og perfekt til en polterabend , med fri bar i 3 timer 🙏

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Vi fik en super modtagelse med et glas bobler og havde en supergod eftermiddag med dejlig pizza inspiration. Kokken og personalet var meget gode til at undervise, fylde op og servicere os på en meget behagelig måde.

Virkelig god oplevelse!
Mega lækker fantastisk mad!
Super sød og virkelig kompetent personale!
Kan helt klart anbefales herfra

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Mega god og hygge arrangement aften og perfekt som firmaarrangemet. Også er Amalie bare prikken over i, professionel og skaber bare en meget god stemning

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Vi havde en rigtig hyggelig aften hos Vladimirs Køkken til deres Extra Vaganza italienske aften, hvor vi var afsted en gruppe venner. Overordnet var det en virkelig god oplevelse, og konceptet er både sjovt og anderledes: De står for det grove, og så står vi selv for det sjove. Det fungerer virkelig godt som en social aften, hvor man både får lækker mad og laver noget sammen.
Der er dog et par ting, som jeg synes kunne løfte oplevelsen yderligere. De to piger, der stod for aftenen, var søde, men vi oplevede desværre ikke, at de var helt så nærværende og engagerede, som vi havde forventet. De trak sig ofte, når der var mulighed for det, og der blev ikke altid fulgt op eller fyldt op undervejs. Vi havde derfor ikke helt den oplevelse af, at de var så tilgængelige, som der blev lagt op til.
Når man samtidig tager prisen i betragtning, er forventningerne naturligt ret høje. Derfor synes jeg, at værtskabet og nærværet gerne må være en større del af oplevelsen – især når konceptet netop bygger på, at man selv er aktiv, men samtidig skal kunne mærke, at der er nogen, der guider og er til stede.
En sidste lille ting: Jeg scannede QR-koden for at få opskrifterne tilsendt på mail, men jeg har endnu ikke modtaget dem.
Alt i alt havde vi en rigtig god og hyggelig aften, og vi synes bestemt, at konceptet er fedt. Med lidt mere nærvær, engagement og opfølgning fra værterne tror jeg, oplevelsen kunne blive virkelig fantastisk.

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Pizza til perfektion - fedt kursus, hyggelige timer og god pizza! Gode faciliteter, lækre drikkevarer, hyggelig stemning og god instruktør Filip/Phillip?

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Gode instruktioner, god mad og god stemning

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Min oplevelse på et firma arrangement var ikke dårlig, men der var også en del mangler prisen taget i betragtning:
Mødedelen foregik i det "almindelige" velkomstlokale, præsentationsskærmen var på samme væg som vinduet, så man kan ikke se personen der præsenterer. Frokost og eftermiddagskage er jævnt kedeligt.
Madkurset, hyggeligt men ikke noget jeg lærte nyt af.
Jeg hyggede mig med mine kollegaer.

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Dette henvender sig direkte til betaling.
Jeg havde en oplevelse, hvor jeg oplevede at blive trukket i betaling på kort samtidig med at jeg fik tilsendt en faktura med en betalingsfrist.
Da jeg henvender mig for at få penge retur, tager det rigtig lang tid. Det er svært at få kontakt og respons via mail og telefon. Jeg havde skrevet i en mail, at jeg ønskede at få svar retur, når dette var håndteret. Jeg får svar at de vil lave en straksoverførsel, men dette tager dem 2+ timer at løse.
Efter ingen respons, ringede jeg selv tilbage og fik at vide den lå ved økonomiafdelingen og at de var på sagen. Hvordan kan det tage så lang tid, når det egentlig er en fejl fra deres side, at pengene er blevet opkrævet 2 gange.

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Vi havde valgt et madkursus i Italienske Klassikere som vores årlige Team Event, og vi var et hold på 10 personer. Vores instruktør, Sanne, gjorde et fænomenalt stykke arbejde, og udviste både professionalisme, humor og en god portion tålmodighed under hele forløbet.
Hele konceptet og omgivelserne var virkelig godt skruet sammen, og vi kan varmt anbefale dette arrangement til andre grupper. Som arbejdskolleger satte vi også stor pris på at der absolut ikke var tid til at tale om arbejde, som man jo ofte kommer til under den slags events. Vi havde simpelt hen for travlt med at lave mad, og nyde den sammen med de gode drikkevarer, der fulgte med.
Helt klart en anbefalelsesværdig oplevelse, som vi gerne gentager.