Franske fristelser i Valby En super oplevelse og god menu, som var let tilgængelig og smagte rigtig godt. God service ved ankomst, søde og dedikerede undervisere. God stemning i køkkenet og masse... Näytä lisää
Vi var på det italienske kursus med en fire timers varighed d. 12/09 kl 19.00-22.00 Det var god mad og fin aften, desværre gik vi derfra med en følelse af at underviseren havde alt for travlt Det f... Näytä lisää
Timm Vladimirs Køkken arrangerer alt inden for events for private og erhverv i Aarhus og København. Herunder mad- og cocktailkurser, dagsmøder, polterabender og private fødselsdage.
Raffinaderivej 10F, Bygning 1, 2300, København S, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Super oplevelse, en fantastisk kok der underviste os, alt i alt en rigtig og lærerig
aften. God mad og drikke
Mogens Thomsen
Dejlig oplevelse! Søde undervisere og generelt rigtig god stemning👍🏻 Gør det helt sikkert igen😀

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Andreas was the man!! Elsker alle de cocktails vi lavedede. Det var intimt og hyggeligt. Vi kommer 100% igen!

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
A really nice experience with friends or colleagues. A perfect night out together. Easy enough steps for everyone to attend. Excellent idea to have an open bar. I would do it all over again any time!

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Superfint "Alt godt fra Havet" kursus den 28. september. Retterne sad lige i skabet; vi lærte noget nyt; instruktionen var til at forstå.

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Fantasisk festlig og sjov aften med vores personaleforening. Vi havde booket mexi tema. Vores mad coach og runner, Esther & Buster, var super søde og fleksible. Alt spillede. Der var en skøn stemning hele aftenen igennem. Jeg vil klart komme tilbage!

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Super god mad, god instruktør, hyggelig stemning og alt var forbredt og godt planlagt. Kan kun anbefales!

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Meget stemningsfyldt kursus, Pizza til Perfektion - rigtig god instruktør, Marie, som virkelig gjorde vores kursus sjovt og inspirerende.
Gode lokaler og bare en rigtig god oplevelse :)

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Fantastisk mad, fantastisk underviser (Amalie) som tog os under vingerne og viste os hvordan en gyoza skal foldes. Super to timer til en firmatur

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Det var bare en super oplevelse 👍🏼
Vi havde Sara som var rigtig god ( ja tak )
Vi blev ihvertfald mætte og fik også nogle dejlige opskrifter
Og det kan varmt anbefales 😘

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Super godt arrangement, vel tilrettelagt, gode omgivelser og rigtig hyggeligt.
Eneste ting er, at jeg havde købt pizza til perfektion, så blev det aflyst første gang og der gik lidt tid inden vi kunne finde en ny dato. I mellemtiden var arrangementet steget i pris og den different skulle så lige betales. Et var hvis jeg selv havde aflyst, men det var jer, så synes faktisk ikke at det er ok.
Det overskygger ikke at det var en dejlig dag, men mere en venlig hilsen

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Super fin aften med det rette niveau af sjov, smag og inspiration. Ikke mindst grundet underviseren, som bare havde styr på det hele på en perfekt måde.

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Hyggelig aften med B&B grill edition, dejlige råvarer, god instruktør (Karen)
Lækre drikkevarer
Kan klart anbefales

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Vi lavede Vietnamesisk mad. Alle ingredienser var i topklasse. Det er super lækkert og hyggeligt. Dejligt med fri service på øl og vin imens. Det giver noget til stemningen, når man jo ikke kender resten af selskabet. Meget sød og tålmodig underviser og hjælper.
Man skulle evt have haft at vide fra start, hvor der var flere rene viskestykker. Det ville højne hygiejnen, når man skal vaske knive op til de næste. Man står på meget lidt plads. Derfor kommer der mad og stegefedt på alt på arbejdsstationen inkl viskestykker.

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Supergod mad og meget engageret vært med højt humør. Kan varmt anbefales!

Franske fristelser i Valby
En super oplevelse og god menu, som var let tilgængelig og smagte rigtig godt.
God service ved ankomst, søde og dedikerede undervisere. God stemning i køkkenet og masser af gode råvarer og ikke mindst super smag på retterne.
Glæder mig til at afprøve i eget køkken.
Tak for en lærerig og hyggelig aften.

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Det føltes mere som en demonstration end undervisning og der blev også flere gange gået videre til næste skridt inden alle stod på deres station eller overhovedet var i lokalet.
Oveni havde vi stadig 40 minutter tilbage, da vi var færdige, så man kunne sagtens have brugt 5-10 min mere pr ret, for at sikre sig at alle var til stede og havde forstået opgaven

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Dejlig aften med god underviser. Hyggelig stemning og lækker mad. “Bøf og bajer, superior” kan klart anbefales.

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Andreas og Malin var fantastiske, vi kommer helt sikkert tilbage ❤️🥂🍀

Vastaus yritykseltä Timm Vladimirs Køkken
Mega sjovt firma arrangement. Vi fik lavet nogle vildt gode pizzaer. Tak for det