Statiegeld ingeleverd bij een machine, tikkie had storing, waardoor ik contact moest opnemen. Telefonisch zijn ze echter niet bereikbaar, dan maar via de whatsapp. Inmiddels 3 weken moeten wachten op... Näytä lisää
Melding van fraude gedaan. "Klantenservice" was niet in staat mij ook maar op wat voor manier te helpen. Je hebt niets aan ze. Wees gewaarschuwd. Minder belangrijk maar irritant: "klantenservice beg... Näytä lisää
Tikkie cashback is misleiding. In de winkel gekeken of actie product nog geldig was.(actie liep van 31 aug t/m 31 okt) Dus product gekocht en 10 min later cashback ingediend. Actie afgelopen🤬. Geen... Näytä lisää
De app vraagt om me voornaam en achternaam, om vervolgens te melden dat deze niet kloppen. Ik weet toch zeker wel beter wat mijn naam is. En geen manier om contact op te nemen met deze betweters.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kassabon via de app uploaden ging niet
Kassabon via de app uploaden ging niet, wél via de omweg. Maar je krijgt geen bericht van af- of goedkeuring en ik kreeg op deze manier voor de tweede keer mijn geld niet terug! Contact opgenomen. Zíj kunnen de bewuste bon niet vinden, en zij zeggen dat de foto geblurd (????) is, en ik krijg niets! Wat een k..zooi daar! Mensen, niet meedoen met acties via Tikkie, ondanks dat het een app is van ABN/Amro! Zij verdienen een grote NUL! Ook hun webteam is erop uit om vooral nooit iets te hoeven uitbetalen! Schánde! Oplichters!
falend cashback systeem
Hier nog 1! het cashback systeem werkt inderdaad bij mij ook niet! kassabon ingescant, dan krijg je een foutmelding, via een omweg de kassabon ingestuurd en dan zou het binnen 2 weken op de rekening moeten staan. Niet dus!! via fb een opmerking geplaatst, dezelfde reactie dat het binnen 2 weken op de rekening moet staan, ik aangegeven dat de 2 weken reeds verstreken zijn en daar word niet meer op gereageerd! via de whattsapp berichten gestuurd, geen enkele reactie meer! u bent gewaarschuwd, maak geen gebruik van de aanbiedingen via Tikkie.
Spontaan verdwenen tikkie
1 van mijn Tikkies is spontaan verdwenen. Klantenservice reageerde uitermate onvriendelijk en onbehulpzaam. Kreeg nog een sneer toe ook, terwijl ik vriendelijk om hulp vroeg. Erg bijzonder
Kan iemand mij uitleggen wat ik fout doe?
Het cashbacksysteek van Tikke werkt gewoon NIET. Je moet een kassabon scannen, maar dit is onmogelijk. De scanner op de Tikkie app is een QR-code scanner die geen kassabonnen herkent. Even verder onderzoeken hoe de actie werkt dus. Het blijkt dat je de QR-code van de actie moet scannen. Welke QR-code? De actie heeft helemaal geen QR-code. De kassabon heeft geen code en het product heeft geen code. Er is nergens een code te vinden die je kan scannen. En het mooiste is, op de website van het betreffende product staat dat de actie geldig is tot 31 dec 2022, terwijl de Tikkie app zegt dat de actie op 28 feb eindigd. Ondertussen wel al het product afgerekend. Dit hele systeem is gewoon non-functioneel en vaag.
Cashback werkt niet
Cashback werkt niet! Ik heb de L'Or koffie gekocht en wat vreemde, de kassabon werkt niet. Ik hebben drie keer uitproberen de bon te scanned. Nou, ik heb veel duur koffie, prima. Bedankt Tikkie.
UPDATE: Cashback werkt wel! Ik moest een foto van mijn bon maken en die e-mailen, en dan een week wachten, maar ik krijgt de cashback.
Cashbacks worden stelselmatig niet uitbetaald
Cashbacks zijn leuk als de bon werkt. Anders moet je het met een link doen en gegevens en bon versturen. Je krijgt hierop niets terug dus hebt verder niets zwart op wit. Dan moet je maar hopen dat ze alsnog uitbetalen. Dit gebeurt in de meeste gevallen niet zonder verder bericht. Dus je moet wekenlang je bankrekening in de gaten houden of ze wel of niet uitbetalen en als ze het niet doen heb je pech want verder geen communicatie. Maar je hebt dan wel een product gekocht wat je anders waarschijnlijk niet zou kopen voor de volle prijs. Dus echt leuke actie als uitbetaling direct lukt. Anders spannend of het wordt uitbetaald. Nu over aantal inzendingen die niet uitbetaald zijn geappt en zijn allemaal om zeer dubieuze redenen niet goedgekeurd. Moet dus nog wel eea aan verbeterd worden. Pas dus op dat je hierdoor niet een veel te duur product koopt wat je anders nooit gekocht zou hebben.
Tikkie is onbetrouwbaar en werkt oplichting in de hand
In verband met een verkoop via marktplaats heb ik de koper een tikkie gestuurd. Koper heeft netjes (aantoonbaar) betaald, het geld stond niet op mijn rekening. Tikkie stuurt je vervolgens via de app van het kastje naar de muur. Wijst eerst (onterecht)naar de bank van de betaler. Vervolgens krijg je bij elk schrijven in de app een andere medewerker en reactietijd op een bericht is gemiddeld 2 uur. Soms reageren ze helemaal niet meer. Ik ben dagen afgescheept met 'even geduld' tot ze uiteindelijk een verzoek hebben ingediend bij de juiste afdeling. Na ruim 1,5 week kreeg ik bericht (na zelf geinformeerd te hebben) dat het geld is teruggestort naar de rekening van de betaler. Gelukkig was deze betrouwbaar en heeft het alsnog overgemaakt, maar tikkie gebruik ik nooit meer.
Geld verdwenen en klantenservice…
Geld verdwenen en klantenservice onbereikbaar!
Betaling zoek en enbereikbaar
Grote storing die in de media niet gemeld wordt. Onbereikbaar. Bellen kan niet. Als je een bericht stuurt via app (enige contact mogelijkheid) krijg je een computer als reactie die niks oplost. Betaling al dagen zoek!!
Indian scam..
Oplichting.
NL04 ABNA 0103 2254 63 op naam gpg
Als u deze naam vindt via Google,Hallo werkgever, Ik krijg een Xbox One van deze persoon via Marktplaats, Deze is nog nooit opgestuurd maar hij heeft wel mijn geld en gegevens! levens gevaarlijk.
Gegevens kwijt
Ik was bezig met het regelen van een klein evenement waar een kleine groep individueel aan bijdraagt, verschillende bedragen afgesproken met iedereen en dit kon ik makkelijk checken doormidden van tikkie aangezien achternamen erbij staan.
Althans, dat dacht ik.
Na 3 overschrijvingen binnen te hebben had tikkie mij heel mooi uitgelogd uit de app en mocht mij helemaal opnieuw aanmelden.
Dit lukte overigens niet want daarna waren “de severs onbereikbaar”.
Vervolgens contact opgezocht met de klantenservice, die vrij snel reageerde, en zij gaven aan om de app, telefoon helemaal te updaten en als dat niet werkt te herinstalleren.
Uiteindelijk is het voor mij dus ook herinstalleren geworden en na dat ik zag dat ik vervolgens al mijn gegevens kwijt waren (dit houd in al mijn vorige betaalzaken, alle achternamen, titels, bedragen) ben ik ook maar gaan vragen wat er precies is mis gegaan.
Mevrouw vertelde dat het al genoteerd stond omdat meerdere mensen er last van hadden, dat het kwam doordat men probeerde de app te gebruiken zonder goed ge-update te hebben. Maar aangezien ik alles al ging checken voor updates kwam ik er dus achter dat ik al weken de laatste updates heb, er was niets nieuws.
Kort gezegd, hun software is onstabiel. Gebruik dit alleen voor kleine bedragen zoals een lunch terug betalen, broodjes kopen dat soort dingen.
tikkie cashback actie SLECHT
tikkie cashback actie SLECHT. bij ah boodschappen besteld incl verkade reep. actie v tikkie bij aankoop v reep terugbetaling aankoopbedrag. maar niet als je de boodschappen laat bezorgen door ah. die bon telt niet mee. duhhhh net zo goed betaald!!! en ook een bon. oplichting.
Asociale medewerkers
Asociale medewerkers, 0% empathie. Mn tikkie is geblokkeerd en ze weigeren mij te helpen. Zeg ik er wat van krijg ik een grote bek.
Rubbish app
Rubbish app, very cheap and nasty and poorly designed, that creates a payment request.
The ING payment request app is much better.
When you pay a Tikkie, it creates a transaction on your bank account which has NO LINK back to the request - apart from creditor name and account of course.
So if someone sends you multiple tikkies per week, for example for a regular sport, there is no way of reconciling payments - no proof that an individual tikkie has been paid. This leads to endless arguments.
Despite my best efforts to explain the problem to the dullards in their customer support, they simply cannot grasp the significance of this idiotic design failure.
Rampzalige en immorele Tikkie
Via Tikkie zouden diverse cashbacks worden uitbetaald. Ben er al 3 maanden mee bezig en word voortdurend aan het lijntje gehouden. Plaats je daar op nette wijze kanttekeningen bij dan wringt men zich in alle bochten , worden de feiten aantoonbaar verdraaid en word je op ongepaste wijze afgebekt. Kortom, wat een ramp die Tikkie en opnieuw onthutsend wat betreft de moraliteit bij financiële instellingen!