Saanut 1/5 tähteä

Statiegeld ingeleverd bij een machine, tikkie had storing, waardoor ik contact moest opnemen. Telefonisch zijn ze echter niet bereikbaar, dan maar via de whatsapp. Inmiddels 3 weken moeten wachten op... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Melding van fraude gedaan. "Klantenservice" was niet in staat mij ook maar op wat voor manier te helpen. Je hebt niets aan ze. Wees gewaarschuwd. Minder belangrijk maar irritant: "klantenservice beg... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Tikkie cashback is misleiding. In de winkel gekeken of actie product nog geldig was.(actie liep van 31 aug t/m 31 okt) Dus product gekocht en 10 min later cashback ingediend. Actie afgelopen🤬. Geen... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

De app vraagt om me voornaam en achternaam, om vervolgens te melden dat deze niet kloppen. Ik weet toch zeker wel beter wat mijn naam is. En geen manier om contact op te nemen met deze betweters.

1,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,5

Kaikki arvostelut

28 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Naam matcht met eerste naam op bankrekening, de man dus!

Beste Tikkie-team, weten jullie dat je als vrouwengroep een andere Tikkie-ervaring hebt dan als mannengroep? Als ik tikkies krijg van een groep vrouwen, wordt de naam van de eerste CJ genoemd. En de banken (ook ABn AMRO!) zet automatsich de man altijd als eerste bij een en/of rekening. Ik ben dus met een groep vrouwen die samen iets betalen, veel tijd kwijt aan het achterhalen wie in godsnaam allemaal horen bij de namen die mij betalen. Heel veel gedoe en ook super ackward "Ik heb al betaald'. "Oh maar heet jou man dan misschien Jansen?". Dit gaat over een wat grotere vrouwengroep, waarbij ik de partners niet per se ken. Elke keer als me dit weer overkomt, voelt het alsof ik een stap terug gedaan heb in de tijd. Ik wordt hier zoooo moe van. En we vinden het zo normaal, dat we dit niet eens als feedback geven, dus denk niet dat niet meer mensen (ja, ook mannen) hier last van hebben.

23. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Geld is overgemaakt maar niks op de…

Geld is overgemaakt maar niks op de rekening ontvangen! Als je contact zoekt bij Tikkie wordt je steeds door verbonden. Schandalig dat ze zo geld afhandig maken van de gewone burger! Iemand een idee hoe ik dit kan aanvechten. Heb al het bewijs op mijn telefoon staan!

18. helmikuuta 2025

Cashback mislukt - slechte service

Waardeloze klantenservice. Na het niet kunnen registreren van de digitale bon via klantenservice afgesproken een nieuwe bon uit te laten printen. Vervolgens meld diezelfde klantenservice dat de bon origineel moet staan en dat ze niks kunnen doen. Idioot gewoon!

We leven in een digitale wereld en dan heb je nog steeds zo’n incompetent systeem welke alleen ‘originele bonnen’ accepteert.

29. tammikuuta 2025

Geen reactie bij problemen

Product gekocht voor Cashback actie, meteen na betalen bon proberen te scannen en app zegt heletijd dat de bon al een keer is ingediend, wat dus niet mogelijk is.

Staat er dat je mail.moet sturen, nou na 2 weken geen reactie en extra mail nog steeds geen reactie

1. tammikuuta 2025

Cashbacks werken niet

Voor het eerst geprobeerd een cashback te krijgen, precies een deelnemend product gekocht bij een deelnemende winkel, kassabon zorgvuldig bewaard en een nette goedleesbare scan gemaakt. Maar wordt zonder reden afgekeurd. Enige contactmogelijkheid is een waardeloze chatbot. Je kunt het via een apart formulier nog uploaden, maar dat kan weken duren.

12. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Contact pagina heeft geen contactgegevens!

Op de contact pagina staan geen contactgegevens en de mensen achter Tikkie zijn dus niet eens te bereiken.

Heb een heel specifieke vraag die ik wel stellen (die NIET in de FAQ staat), maar kan ik dus nergens doen.
Echt heel dom dit.

28. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Als je geld niet ontvangt is Tikkie niet bereikbaar

Geld van Tikkie niet ontvangen. Abn verwijst door naar hun eigen dochter onderneming want dat kunnen ze zend niet en Tikkie reageert niet op mail ( email adres van de Abn gekregen) en ook na niieue contact kan Abn niets en Tikkie is verder niet bereikbaar en/ of reageert niet. Echt schandalig dat dit kan voor een organisatie die ook nog toezicht van de Nederlandse Bank valt !!! Dus tip : NOOIT TIKKIE GEBRUIKEN !!!! Ze zetten nl geld op hun tussenrekening en leven van de rente van jouw geld !

9. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Doe niet mee aan hun Deals!!

Doe niet mee aan hun Deals, de gekste foutmeldingen krijg je. Actie die net gestart is zou niet meer actief zijn en het artikel niet het juiste zijn terwijl het gewoon het juiste was. Oplichters!!

12. marraskuuta 2024

Cashback actie PerfectTed

Meegedaan aan cashback actie PerfectTed Healthy Energy. Blikje gekocht in winkel, bon ingescand maar doet het niet. Tikkie gecontact. Het blikje was bij de AH zonder actie, aanbieding o.i.d. EUR 0,75 ct excl. statiegeld. Dit blijkt ook uit de kassabon. Toch krijg ik geen geld terug, omdat het blikje goedkoper was dan dat het blijkbaar zou moeten kosten (EUR 1,75). Ik voldoe dus in het geheel aan de actievw, maar toch geen uitbetaling (uitbetaling van EUR 0,75 ct had ik ook prima gevonden). Nu zit ik met blikjes die ik anders nooit had gekocht om te proberen. Als het blikje een bepaalde prijs had moeten hebben, had dat bij de cashback actie moeten staan. Als je je voorwaarden niet goed op orde hebt, kan de klant daar niet de dupe van zijn en moet je je verlies nemen en ervan leren voor de volgende keer.

9. syyskuuta 2024

Misleidende deals!

Waardeloos. Bij de cashback deals, is het telkens dat bij het uploaden van de kassabon, de deal ineens voorbij is / dat je niet meer mee kan doen. Dit terwijl de actie nog wel gewoon open staat. Ik vind dit echt misleiding. Ik koop het product vanwege de deal / cashback. Dit is niet eenmalig, maar dit is me nu al een aantal keren gebeurd. Ik ben er klaar mee en wil waarschuwen om hier niet aan deel te nemen.

17. elokuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

De laatste tijd steeds problemen met…

De laatste tijd steeds problemen met terug betalingen van deals.
Als je het formulier invult om het te laten bekijken waarom de terugbetaling niet lukt krijg je het als je mazzel hebt binnen 14 dagen of niet maar daar komt geen communicatie over.

14. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Ze blokkeren vanuit het niets je hele…

Ze blokkeren vanuit het niets je hele tikkie account omdat hun eigen systeem betreft de cashback acties niet werkt, waardoor je soms tot wel 10 keer opnieuw moet scannen voor hij een keer pakt maar daarna blokkeren ze je omdat ze denken dat je onrechtmatig gebruik van maakt. En krijg je bij alles meldingen dat de bon al gebruikt is terwijl dat niet zo is. Daarna blokkeren ze eenzijdig je hele account en krijg je het nooit meer werkend. Klantenservice medewerkers zonder kennis die je afzeiken en niet oplossing gericht werken.

13. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

This app Is used by fast food chains in…

This app Is used by fast food chains in the Netherlands to commit fraud towards International tourists, that's how It works: as you might know, when you order drinks in the largest fast food chains, you are charged (often compulsory) a 1€ deposit, that you pay in card or cash, with the possibility to be given a receipt for redemption via Tikkie. I accepted and even thinked It could be a cool way to avoid use of plastics, even tough I was not Happy for not having my refund right away. But... As an Italian of course I ignored both the existence and the conditions of use of this app, which however can only be used if you have a Netherland bank account. So It was only at the moment I had to redeem the tickets for me and my Friends at the end of the trip that I found out that we could mot get the money back!! If we multiply Number of tourists that visit the Netherlands every year x AVG Number of meals in fast food chains x 1€, then we get the Total yearly amount of this fraud, probably in the order of millions. I Will not personally sue KFC or Burger King or Tikkie Simply because Is not convenient for an individual, but I see extremes for a class action here. European citiziens are not treated equally, this Is outrageus

22. toukokuuta 2024

Wat een kansloze k

Wat een kansloze k. systeem,twee dagen in gebruik en gelijk fout gegaan.
Sturen van een link waar je net vandaan komt omdat het nutteloos was,is hun antwoord? Bagger !!

1. kesäkuuta 2024

Zwaar gedupeerd door tikkie

Ooit, (vele jaren geleden) heeft een vriend een melding gemaakt bij Tikkie, (en diverse andere bedrijven) om mij zwart te maken, en gaf aan dat ik o.a. tikkie zou gebruiken voor zakelijke doeleinden. Zonder hoor of wederhoor heeft tikkie destijds mijn account geblokkeerd. Nu vele jaren later, en ruim 6 contact pogingen later ben ik niet verder geholpen, en is het onmogelijk om de onterechte blokkade van mijn account af te krijgen. In alle gevallen dat ik contact heb gehad met de klantenservice, ben ik beroerd en onbeschoft te-woord gestaan. Wat ooit een veelbelovende app bleek is wat mij betreft echt een mislukking eerste klas!

Vandaag na een strijd van jaren, besloten een officiële klacht aan te maken, en deze naar zowel tikkie als ABN ambro te sturen. Ik heb zeer onbeschofte en vooroordelen alle whatsapp gesprekken bewaard en gepubliceerd. Ik waarschuw ook iedereen om niet langer zaken te doen met tikkie.

Het paradoxale aan dit hele verhaal is nota benen dat ik zelf werkzaam ben bij de ABN AMRO als fraude analist! Dus het feit dat ik vervolgens door simpele callcenter medewerkers wordt uitgemaakt voor fraudeur vind ik zeer beledigend. Ik laat het hier niet bij zitten.

Denken deze mensen überhaupt na over de imago schade die ik als “klant” oploop, door dat ik tegen vrienden en familie moet zeggen dat ik geen tikkie heb, omdat ze mij als fraudeur aanzien? In mijn branche en cultuur is dat vrij schadelijk!

1. toukokuuta 2024

Misleiding

Tikkie vertelde mij dat mijn collega 'Daan' super blij was. Dit heb ik nagevraagd en het bleek dat hij niet blij was. Dit is een bug die echt gefixt moet worden.

26. huhtikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin