Fick en proffsig och noggrann genomgång, utan köptvång, av en engagerad Bianca. Vi konstaterade att det finns ett enklare sätt att städa samtidig som man sparar på både miljö och, långsiktigt, på... Näytä lisää
Äntligen en riktigt ångsystem som funkar på elektronik mm tryck 8bar 180grader termisk ånga på ca 5% luftfuktighet på endast kranvatten (inget destilerat /kranvatten blandning) kvalitet rätt i genom.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag rekommenderar att ni köper en ångrensare om inte ni har en än. Men att betala 46.000 Kr. för en Thermostar, mot en Nilfisk Steamtec 312, som kostar bara 2.500 kr, skulle vara galet. Men med försäl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Var skeptisk till en början men otroligt proffsiga Bianca vände min skepsis till att vi nu har denna underbara maskin. Nu har vi gått loss på badrummet, det glänser o är så rent! Helt utan ett enda m... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Thermostar är ett optimalt och praktisk städsystem med en industriell prestanda och teknik. Du kommer snabbt att märka att du kan rengöra områden i ditt hushåll på ett mycket snabbare sätt.
Örnabergsvägen 6a, 56232, Jönköping, Ruotsi
- 036125622
- info@thermostar.se
- thermostar.se
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Den Preis der genannt wird schriftlich geben lassen.
Da wird einem auf der Caravan Messe in Bremen das Ohr blutig geredet mit Geschichten wie toll das Gerät funktioniert das man gar nicht dazu kommt Fragen zu stellen was wohl auch beabsichtigt ist. Ich mußte den Hernn Udo F. mehrfach unterbrechen um eine Frage stellen zu können. Die Frage nach dem Preis wurde beantwortet mit: "Das günstigste Gerät würde ich nicht empfehlen, das 2t Größte für knapp 1000.- wäre passender". Auf die Frage was bei den 1000.- dabei ist: Ein Wischmopp, eine Verlängerungsstange usw. Ich wurde immer wieder aufgefordert meine Adresse auf eine Karte zu schreiben damit man einen Termin zur Vorführung abmachen kann. Dieses mehrfach verneint bekam ich eine Karte und es wurde abgemacht das ich mich melde. Ich mache mich lieber vorher immer im Internet schlau über die Produkte die ich erwerben möchte. Heute rief ich den Herrn Udo F. an um mir nochmal den Preis bestätigen zu lassen denn auf der Homepage stehen keine Preise. Er fing sofort wieder an mich über Haus und Hof auszufragen was ich wieder unterbrechen mußte um nach dem Preis zu fragen. "Ganz ehrlich blablabla, wir haben auch den Professional...blablabla.....3000.- mußt Du schon ausgeben. Ich: welches Gerät bekomme ich den für 1000.-? Antwort: " So brauchen wir gar keinen Termin abmachen, ich bekomme ja immer 100.- für den Termin, aber so geht das nicht..." Ich wieder: Was bekomme ich für 1000.-? Wieder keine Antwort, nur dummes Gelaber. Da habe ich aufgelegt. Auf der Messe wird einem erzählt das Gerät kostet knapp 1000.- mit etwas Zubehör,aber so etwas scheint es gar nicht zu geben. Jeder 2te Satz fing aber an mit: " Ich bin ehrlich, ........ So nicht mit mir.
Nachtrag: Nachdem ich mit Vertrieb in Österreich Kontakt aufgenommen habe hat man mir die Frage was es denn für 1000.- gibt geantwortet. Gar nichts, die Geräte sind alle teurer. Wie teuer weiß ich allerdings immer noch nicht. Da kann man zig mal fragen, man bekommt darauf einfach keine Antwort. Mir kommt es immer komisch vor wenn man auf der HP keine Preise angezeigt bekommt und es wurde auch hier wieder bewiesen das man dann einfach weiter scrollt. Bei Kärcher gibt es Dampfreiniger ab 200.- die sollten zum Wohnmobil reinigen auch reichen. ;.)
Leider schon 3 reparieren lassen
Leider schon 3 reparieren lassen, sehr teuer Anschaffung und Reparatur.
Jetzt nach 4 Jahren wieder kaputt.
Lässt sich nicht mehr einschalten.
Keine Garantie mehr, keine Hilfe.
Und das für € 3500.-
Sehr enttäuscht
Hatte eine Präsentation von Thermostar…
Ich bin vom Thermostar einfach nur begeistert
ThermoStar
Wir haben jetzt 1 Jahr unser ThermoStar Dampfgerät und sind sehr begeistert. Das wir ihn immer Griffbereit haben, haben wir hinter dem Vorhang eine Einrichtung gemacht.
Nach einem Jahr haben wir ein Telefon erhaltem, dass wir 1x im Jahr kostenlos einen Service zugute haben und sie vorbeikämen. So kam sie zu uns und machte den Service.
Finde es eine super Anbietung.
Wir putzen alles nur mit dem ThermoStar🤩
Betrügerische Marketingstrategien… Fake…
Betrügerische Marketingstrategien… Fake Gewinnansagen…
Kauft eure Sachen woanders, sowas sollte man nicht unterstützen…
Thermostar > Naturclean GmbH, CH-6010 Kriens
> UNSERIÖS <
Am Telefon wurde der Gewinn eines ökologischen Waschballs angekündigt, der vorbeigebracht werde, gleichzeitig werde gratis der Backofen gereinigt.
Zum Termin kommt Herr Velic mit grossem Rollkoffer und grosser Tasche und einem Zeithorizont von 2h30m.
Klar für mich, dass es hier nicht um die Übergabe eines Gewinns geht sondern um Warenpräsentation und Verkaufsgespräch.
Unlauter und unseriös, eine miese Masche.
Ich habe Herr Velic vor der Haustüre stehen lassen.
NACHTRAG
Wir wurden nochmals „von der Luga “ - ohne Nennung der anrufenden Firma - angerufen. Meine Frau hätte einen Waschball gewonnen, zusätzlich werde gratis die Fenster gereinigt, hiess es diesmal.
Heute erfahre ich von meiner Tochter dass sie einen identischen Anruf mit ebenfalls nachfolgendem SMS, mit der Bitte um Rückruf, erhalten hat.
Meine Frau, ich und meine Tochter haben an der LUGA am Stand der Firma zu gleicher Zeit ein Wettbewerbsformular ausgefüllt.
Die Firma scheint alle Wettbewerbsteilnehmer anzurufen um über das Versprechen eines Gewinns die Leute zu überrumpeln und ihnen zu Hause teure Dampfreiniger anzudrehen.
Ett trevligt och proffsigt besök av…
Ett trevligt och proffsigt besök av Bianca som demonstrerade hur man städade med ånga, helt utan kemikalier. Effektivt snabbt och miljövänligt. Ett demonstration utan köptvång.
Schweiz/Swizerland: Thermo Star, Achtung Vorsicht!!!
Schweiz/Swizerland: Betrifft nur Vertriebspartner DamaClean, Im Dorf 4, 3272 Walperswil.
Firma ruft an uns sagt man hätte etwas gewonnen (Waschball) und macht einen Termin ab um diesen Gewinn vorbei zu bringen. Ich teile dem Vertreter mit, dass er den Gewinn per Post versenden kann, Ihn in meinen Briefkasten legen oder ich Ihn an der Türe entgegennehmen würde. Ich hätte aber kein Interesse an einem 1 Stündigen Termin bei mir Zuhause. Den sogenannten "Gewinn" gibst so natürlich nicht.... Schöne Veraschung der Kunden...!
Det var en säljare hemma hos min…
Det var en säljare hemma hos min svärmor och förstörde hennes fåtölj som kostat ca 14 000kr. Hon får ingen ersättning för att han förstörde tyget. Chefen verkar vara en riktig översittare som sa åt min svärmor att hon skulle skulle ta bort hennes recension här innan de kunde diskutera en ersättning. Sagt och gjort fortfarande ingen ersättning. Nu ringde de till mig och ville visa sin ångmaskin. Jag tackade såklart nej! Vem har råd att få sina möbler förstörda? Rekommenderar att INGEN beblandar sig med detta bluffföretag!!
Härlig produkt säljare
Härlig produkt säljare, effektiv produkt som är miljövänlig. Kommer göra städning lite "roligare". Kan användas till det mesta.
Ångan, en kraftfull rengörare
Tänk hur mycket som gör att göra med ånga. Bianca från Thermostar genomförde en intressant demonstration av utrustningen och visade hur enkelt det var att rengöra ugn, spis och fönster. Och dessutom utan kemikalier.
Det är ett riktigt illa skött företag
Det är ett riktigt illa skött företag. De var hemma hos mig i december och demonstrerade sin ångrengörare och i samband med detta förstörde de min stol. Har varit i kontakt med kvinnan som bokade in demonstrationen som förmedlat mitt klagomål till ägaren. Händer ingenting och nu har det gått tre månader utan något resultat. En gång har ägaren hört av sig till mig via Mail och det var att jag skulle plocka bort omdömet här på trustpilot för att han skulle prata med mig. Rena rama hotet. Jag gjorde det men han hörde ändå inte av sig. De svarar varken på telefon eller Mail och ägarens telefonnummer ges inte ut. Säljaren som var här fick sparken. Ja ni hör själva……Släpp inte in dem i ert hem de förstör era möbler och ni kommer aldrig att få hjälp.
Bra demonstration av intressant produkt
Fick en proffsig och noggrann genomgång, utan köptvång, av en engagerad Bianca.
Vi konstaterade att det finns ett enklare sätt att städa samtidig som man sparar på både miljö och, långsiktigt, på pengar.
Insatsen är en investering som tyvärr passade oss dåligt just nu. Dörren är dock inte stängd.
Gillade upplägget med uppföljning, idriftsättande och utbildning.
Inget "sälj och fly".
Väldigt nöjd med både produkt och…
Väldigt nöjd med både produkt och säljare! Aldrig haft ett renare hem. Personalen har varit behjälplig med utbildning samt sevice.
Tack för ett otroligt bra samarbete 👍🏻☺️
Riktigt nöjd när proffsiga Bianca kom…
Riktigt nöjd när proffsiga Bianca kom och visade hur Thermostar fungerar. Jag hade tänkt göra mig av med soffan. Hon testade lite på soffan och wow, så ren och fräsch. Då slapp jag lägga pengar på en ny soffa. Hon prövade lite på ugnen och det blev också wow. Det bästa är att slippa en massa kemikalier, som jag vill slippa. Mina barnbarn blir så glada när jag tar fram Thermostar och tvättar deras skor som blir som nya. Hade en hund på besök som gjorde sina behov på mattan. Tog fram Thermostar och mattan blev ren och fräsch igen. Slapp köpa en ny matta. Joel är proffsig på det han gör. Är det några problem så löser han det. Rekommenderar verkligen Thermostar
Miljövänligt
Miljövänligt, många användningsområden, lätt att hantera.
Trevlig demonstration av Bianca.
Inget köptvång.
We're super happy with our Thermostar…
We're super happy with our Thermostar purchase! Andafter-sales visit… same here,awesome! Bianca is really on top of the product and all was made a top-notch experience. Definitely (green) thumbs up for Bianca and the company :)
Besviken
Heter Daniel o är VD för Daniels Puts & Städ AB.
Jag köpte en ångmaskin för ca några månader sen av Christian. (Han har visst slutat)
Den är är bra o vi använder den i vår verksamhet.
Betalade ca 30-35000:- för den.
För 2 månader sen gick den sönder och vi har garanti på maskinen.
För att vi ska få den lagad så vill de att vi kör lite mer 2 timmar på vägen. Sen när de kollat upp den och det är lång leverans tid på reservdelen så får vi köra 2 timmar igen för att hämta en reserv ångmaskin. Och när de är klara med våran ångmaskin så får vi åka samma väg för att hämta den. Upp till ca 6-7 resa.
Och nu ska de flytta till Varberg. Så då tar det 5H för oss att leverera den så den blir lagad.
När man köper en så dyr maskin, så vill jag ha bra service. För vi har 2st ångmaskiner av ett annat märke o visst har Thermostar vissa fördelar, men inte 20-25000:- böttre, och dessutom inte med så ursel service o bemötande som Thermostar.
Dessutom har jag skriver till VD Joel flera gånger, och förklarat o bett att han ska ringa eller skriva. Men han struntar eller skiter i oss.
Han svarar inte tillbaka.
Så jag vill varna ALLA från att köpa något från Thermostar.
Jag betalar gärna extra för en vara, men vill ha en bra relation med dem jag köper ifrån o bra service.
Jag blev lovad bra service när man köper, då är det guld o gröna skogar.
Men när det väl gäller, då står de för ingen ting som de lovat o vill inte ens visa respekt tillbaka o svara.
En väldigt besviken kund
Daniels Puts & Städ
Begreppet oproffessionellt bemötande saknas
Jag blev kontaktad av dem som en bra potentiell säljare då jag har erfarenheter av egna företag. Dock har jag aldrig varit med om en sådan rekryterare som så uppenbart ljuger om löner osv. Dessutom var det ingen annan än självaste VD:N Joel Ljungberg som påstod att en medarbetare som endast kör deltid fick ut en lön på 274 000 föregående månad. Hade sålt på 7 av 9 eller om det var 9 av 11 bokade möten samma vecka osv. "tröttnade på snacket" Provisionen per enhet är 3000 så det är bara att räkna själv hur många enheter hon sålt på en deltidstjänst senaste månaden. Fick förfrågan om att skickas på utbildning i Jönköping för att innan anställning själv "dema" inför 10 egenhittade kontakter som övning. Detta lät oseriöst. Försäljningschefen Charley ringde mig i dag och hon blev inte glad över detta som deras VD hade sagt och hur han företrädde företaget.
Vi hade besök av Bianca och en kollega…
Vi hade besök av Bianca och en kollega till henne från huvudkontoret. Hon är trevlig och en duktig säljare och vi fick en bra genomgång. Det verkar vara en fantastisk maskin som kan städa bort det mesta men priset gör att den inte blir aktuell för oss.