De uitleg video’s, documenten en oefentoetsen waren heel erg handig en hebben we me enorm geholpen! Bij de oefentoetsen kwamen er af en toe wel dingen in die niet voorkwamen in de uitleg, maar zo kon... Näytä lisää

Eindelijk geslaagd!! Helaas ben ik hiervoor met Meijer theorie 2x gezakt. Een half jaar niks meer aangedaan omdat ik het zat was. Betaald voor een theorie en vervolgens alsnog zakken. Uit... Näytä lisää
Zeer goede ervaring met de app, een duidekijk uitleg met zeer goede uitleg video s, top Van leerstof meete nemen naar CBR examen.🫡
Ik wil jullie graag bedanken. Dankzij jullie video’s heb ik heel veel geleerd. Jullie leggen alles heel duidelijk uit, waardoor ik veel beter voorbereid was op het examen. Dankzij de video’s en d... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Theorie Foutloos helpt je met het slagen voor het auto, motor en bromfiets theorie examen. Met onze online videocursus, oefenexamens en geld terug garantie ga je zelfverzekerd en volledig voorbereid het CBR theorie examen in! En slaag je onverhoopt toch niet? Dan krijg je direct je geld terug gestort. Je hebt dus niks te verliezen. Met de 'Niet geslaagd? Geld terug!' garantie zijn wij zeker van onze zaak. Nu jij nog!
Onze geld terug garantie
Niet geslaagd? Geld terug!
#1 Theoriecursus van ★ Trustpilot
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Heel goed instructies
Dat je hier rustig je tijd kan nemen met leren
Het was een uitstekende ervaring vanwege goed uitgelede fragmenten en zinsopbouw hierdoor begreep ik alles in 1x ondanks er eerst niks vanaf weten
Goed goede uitleg en duidelijk
Goed goede uitleg en duidelijk
Direct Geslaagd
Ik heb zelf een week een auto smart pakket genomen. Hierdoor krijg je toegang tot 10 oefenexamens, en een aantal videos waarin al de belangrijkste leerstof behandelt wordt met duidelijke voorbeelden.
Daarnaast krijg je ook toegang tot een samenvatting van algemene kennis die je ook op het examen kan verwachten, inclusief de meeste verkeersborden (bijv alleen matrixborden zijn hier overgeslagen). Het meeste hiervan wordt natuurlijk in de videos behandelt, maar hier staat alles nog even op een rijtje.
Het fijnste van theorie foutloos is dat je echt oefent met examens die super vergelijkbaar zijn met de actuele toets van het CBR. Veel andere sites gebruiken bijvoorbeeld nog het format van oudere toetsen. Dus nadat ik een aantal oefenexamens had gehaald, wist ik dat ik ook de toets van het CBR kon halen.
Nu heb ik bijvoorbeeld goed kunnen oefenen met de nieuwe videovragen die het CBR heeft toegevoegd.
Ik heb ook van alle 10 oefenexamens gebruik gemaakt. Bij elke vraag staat ook altijd een duidelijke uitleg, waardoor het makkelijk is om het de volgende keer goed te doen.
Het enige verbeterpunt is dat ik bij de uitslag van een oefenexamen graag in 1 oogopslag zou zijn hoeveel fouten ik had, je ziet meteen of je geslaagd of gezakt bent, maar niet hoeveel fouten je hebt (op telefoon).
Bovendien ging ik vanwege de 'Niet geslaagd? Geld terug!' garantie met een fijn gevoel naar mijn theorieexamen, en heb ik het in 1x gehaald!

Helemaal top
makkelijk contacten en mensen die hun werk toppie doen

Vastaus yritykseltä Theorie Foutloos
Had bij jullie een pakket autorijles
Had bij jullie een pakket autorijles. Genomen, was heel goed uitgelegd, goede vragen per examen, helaas nog steeds examen niet gedaan, ivm familie problemen. En pakket was verlopen bij de datum die ik opgaf,
Dus ook geen geld terug.

Alles
Alles
Ik heb geen zo veel ervaring maar ik wil graag leren.

Goede emails
Heel handig en maklijk te begrijpen.
Heel handig en maklijk te begrijpen.

Fijne theorie en duidelijk
Fijne theorie en duidelijk. Wel jammer als je contact zoekt dat er geen reacties komt op mijn vraag via whatsapp. Dat is het enige minpuntje
Na 3 keer geslaagd bij jullie
Na 3 keer geslaagd bij jullie
Uitleg
Theorie Foutloos legt alles heel goed en netjes uit. Ik heb meerdere sites geprobeerd en deze is toch echt wel de beste. De oefen theorie examens zijn ook precies hetzelfde als wat je krijgt bij het CBR dus goede voorbereiding. Dank jullie wel!
Handige app👍👌
Theorie
Ik vind de pakketen waar je uit kunt kiezen uitgebreid en sluiten goed aan bij de tijd die je er voor wilt nemen. De filmpjes zijn duidelijk en niet te lang. De oefenexamens lijken veel op de normale dus je kunt je goed voorbereiden!
Goede scherpe tips en veel interactie.