Banner for Theorie Foutloos

Theorie Foutloos Arvostelua

1 033
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

De uitleg video’s, documenten en oefentoetsen waren heel erg handig en hebben we me enorm geholpen! Bij de oefentoetsen kwamen er af en toe wel dingen in die niet voorkwamen in de uitleg, maar zo kon... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Eindelijk geslaagd!! Helaas ben ik hiervoor met Meijer theorie 2x gezakt. Een half jaar niks meer aangedaan omdat ik het zat was. Betaald voor een theorie en vervolgens alsnog zakken. Uit... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik wil jullie graag bedanken. Dankzij jullie video’s heb ik heel veel geleerd. Jullie leggen alles heel duidelijk uit, waardoor ik veel beter voorbereid was op het examen. Dankzij de video’s en d... Näytä lisää

1. Ajoneuvohallintokeskus

Yrityksen kirjoittama

Theorie Foutloos helpt je met het slagen voor het auto, motor en bromfiets theorie examen. Met onze online videocursus, oefenexamens en geld terug garantie ga je zelfverzekerd en volledig voorbereid het CBR theorie examen in! En slaag je onverhoopt toch niet? Dan krijg je direct je geld terug gestort. Je hebt dus niks te verliezen. Met de 'Niet geslaagd? Geld terug!' garantie zijn wij zeker van onze zaak. Nu jij nog!

Onze geld terug garantie

Niet geslaagd? Geld terug!

Volg je onze cursus en slaag je toch niet voor het CBR theorie-examen? Dan krijg je direct je geld terug gestort. Zonder kleine letters.

#1 Theoriecursus van ★ Trustpilot

Theorie Foutloos is de best beoordeelde theoriecursus van Trustpilot.

Erinomainen

(1 033)

284 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

De filmpjes zijn echt super super…

De filmpjes zijn echt super super duidelijk de examens mogen we wat beter ze vragen en alles zijn ook super maar als je verder wil wil die soms nie tof gaan de antwoorden op het einde weg bij een paar en heb je dus veel fout ook kan je niet zien hoeveel je fout hebt er staat niet bij van je hebt 7 fout van de 50 bevoorbeeld dat is wel jammer.

30. toukokuuta 2026

In 1 keer geslaagd

In 1 keer geslaagd, door alleen de filmpjes te kijken van theorie foutloos, filmpjes zijn zeer betrouwbaar en komen overeen met de echte cbr vragen.

2. kesäkuuta 2026

Hallo theorie foutloos goedemiddag

Hallo theorie foutloos goedemiddag, ik vind jullie zijn de beste en jullie uitleg heel goed, maar ik heb vandaag mijn examen gedaan maat niet geslaag, ik ben gezacht, en ik wil snel nog een keer examen boeken ,jullie zei als je niet geslaag geld terug, hoe doe jullie dat?

22. toukokuuta 2026
Theorie Foutloos-logo

Vastaus yritykseltä Theorie Foutloos

Wat vervelend om te horen dat je vandaag gezakt bent
Maar bedankt voor je lieve woorden over onze uitleg, dat waarderen we echt enorm ❤️

Gelukkig heb je inderdaad recht op onze Niet Geslaagd = Geld Terug Garantie. Als je ons een mailtje stuurt naar info@theoriefoutloos.nl dan wordt dit direct geregeld!

Groetjes Emma

Geslaagd na 1 dag leren

Door alle filmpjes te kijken en maar 5 examens te maken heb ik in 1 keer mijn examen behaald!! Heel fijn platform om te leren en super duidelijke uitleg. Zeker aan te raden

14. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Fb advertentie klopt niet

Op Facebook zie ik een advertentie, oefenenexamens, niet in een keer geslaagd je geld terug voor €29. Maar dit pakket is niet te vinden als je doorklikt en is deze aanbieding bijna 50 euro. Dat kan elders dus echt goedkoper

Hieronder geven jullie aan, als reactie op deze review, dat er ook een pakket is voor 24.95 maar dat zijn enkel oefenexamens. Dat is niet wat de advertentie belooft.

14. toukokuuta 2026
Theorie Foutloos-logo

Vastaus yritykseltä Theorie Foutloos

Beste Esmee,
Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat dit verwarrend is overgekomen.

De prijs die je in de advertentie hebt gezien klopt wel degelijk. Ons auto theorie oefenexamenpakket is beschikbaar vanaf €24,95. Daarnaast bieden we ook uitgebreidere auto theorie pakketten aan van €34,97, €41,97 en €48,97. Deze zijn terug te vinden onder het kopje ‘Pakketten’.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je na het doorklikken een uitgebreider pakket hebt bekeken dan het pakket uit de advertentie. Van misleiding is echter geen sprake.

We vinden het dan ook jammer om hier direct een 1-ster review voor te ontvangen, terwijl de aanbieding en pakketten wel gewoon beschikbaar zijn op onze website.

Mocht je willen, mag je ons altijd even een bericht sturen. Dan kijken we graag met je mee welk pakket het beste bij je past!

Emma van Theorie Foutloos

Fijne ervaring

Hele duidelijke uitleg bij de oefenexamens, veel mogelijkheid om te oefenen en ook nog eens betaalbaar. Hele fijne ervaring gehad!

7. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin