De uitleg video’s, documenten en oefentoetsen waren heel erg handig en hebben we me enorm geholpen! Bij de oefentoetsen kwamen er af en toe wel dingen in die niet voorkwamen in de uitleg, maar zo kon... Näytä lisää

Eindelijk geslaagd!! Helaas ben ik hiervoor met Meijer theorie 2x gezakt. Een half jaar niks meer aangedaan omdat ik het zat was. Betaald voor een theorie en vervolgens alsnog zakken. Uit... Näytä lisää
Zeer goede ervaring met de app, een duidekijk uitleg met zeer goede uitleg video s, top Van leerstof meete nemen naar CBR examen.🫡
Ik wil jullie graag bedanken. Dankzij jullie video’s heb ik heel veel geleerd. Jullie leggen alles heel duidelijk uit, waardoor ik veel beter voorbereid was op het examen. Dankzij de video’s en d... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Theorie Foutloos helpt je met het slagen voor het auto, motor en bromfiets theorie examen. Met onze online videocursus, oefenexamens en geld terug garantie ga je zelfverzekerd en volledig voorbereid het CBR theorie examen in! En slaag je onverhoopt toch niet? Dan krijg je direct je geld terug gestort. Je hebt dus niks te verliezen. Met de 'Niet geslaagd? Geld terug!' garantie zijn wij zeker van onze zaak. Nu jij nog!
Onze geld terug garantie
Niet geslaagd? Geld terug!
#1 Theoriecursus van ★ Trustpilot
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Het was een zeer goeie leerstof.
Het was een zeer goeie leerstof.
Ik heb vooral veel gehad aan de examens die kon doen. Top
Het is een goede video cursus
Het is een goede video cursus, alleen jammer dat het niet zoveel filmpjes zijn, maar juist heel veel proef examen, want uit de filmpjes leerde ik en van de proefexamens niet. Maar echt de moeite waard!!!!
4 dagen voor mijn theorie gestart met…
4 dagen voor mijn theorie gestart met leren en dit theoriepakket aangeschaft in de hoop het nog te halen. Uiteindelijk dik geslaagd met twee fouten!
Zeker een aanrader!
Ik heb de cursus gevolgd van 7 dagen. Alles video cursussen gekeken, 10 oudexamens gemaakt tot slagen en de documtenten goed doorgelezen. Daardoor ben ik in 1x geslaagd op mij theorie examen. Heel blij mee!!
Echte theorie vragen
Echte theorie vragen, super goede oefening voor het echte theorie examen. Zeker een aanbeveling!
Zeker het geld waard
Ik vind het een goede online theorie cursus de filmpjes en examen zijn een goede voorbereiding voor het examen. En al helemaal als de vragen ook terug komen in het examen.
opzich een prima cursus alleen de…
opzich een prima cursus alleen de plaatjes en wat dingetjes zag er niet heel clean uit. wel goeie vraagstelling kwa variatie! het systeem mag wel een upgrade kwa hoe je vragen beantwoord soms liep het een beetje stroef.
Ik heb met de videocursus geoefend en …
Ik heb met de videocursus geoefend en ben geslaagd voor mijn theorie examen.
Is er een gratis oefenexamen…
Is er een gratis oefenexamen beschikbaar?

Vastaus yritykseltä Theorie Foutloos
Goeie uitleg je slaagt makkelijk in 1…
Goeie uitleg je slaagt makkelijk in 1 keer kies voor theorie foutloos!!
uitleg van aller vragen zijn zo…
uitleg van aller vragen zijn zo duidelijk. Ik ben ook tevreden met theorie foutloos , hoe jij weer toegang kan krijgen om weer te oefenen als jij niet geslaagd ben.
Theorie Tips
De nieuwsbrief geeft handige tips over de theorie.
Super goed lesmateriaal
Super goed lesmateriaal. Lekker behapbaar, leuk en duidelijk!
Goede uitleg rustige stem en moeilijke…
Goede uitleg rustige stem en moeilijke oefenexamen en uitleg van de fouten