The Bags List Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk, reactief en snel. Je kunt alle vragen stellen voordat je een tas koopt en ze reageren altijd snel. Ze kiezen altijd mooie en leuke tassen uit en ze worden goed verpakt tijdens de verzendi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hebben nu voor de derde keer een tas gekocht! Mooie tassen, goede service, snelle communicatie, snelle verzending, ophalen kan ook. Eigenaresse echt heel aardig! Tassen worden super goed beschreven... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Fijn en betrouwbaar. Je koopt wat je op de website ziet. Je product wordt netjes, stevig, mooi ingepakt en verstuurd. The bagslist is makkelijk bereikbaar via socialmedia. Antwoord krijgen kan even... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Al even opzoek naar een Louis Vuitton Noé en via via terecht gekomen bij deze mooie webshop. Nadat ik een bestelling wou plaatsen kreeg ik een melding dat de betaling niet kon worden uitgevoerd.... Näytä lisää

1. Käsilaukkukauppa

Yrityksen kirjoittama

Iedere week verzamelen wij vintage designer items. Alle pareltjes plaatsen wij in de webshop en zijn verkrijgbaar via Instagram livesales en story sales! Ben je op zoek naar een leuk vintage designer tas? Neem dan contact op!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

49 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en mooie collecties…

Super leuke en duidelijke live sales. En laten we vooral de geweldige collectie niet vergeten. Van tassen tot accessoires, voor iedereen zit er wel iets tussen, voor zowel de iets kleinere dan wel grotere beurs. Ben erg tevreden!

10. syyskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Verzendtijd vind ik redelijk lang…

De verzendtijd vind ik redelijk lang duren en wordt ook niet echt over gecommuniceerd, hoewel op de website staat 1 tot 5 werkdagen maar dat is nogal breed. Daarnaast vind ik de communicatie niet super klantvriendelijk op de chat. Ik had al om informatie voor een tas gevraagd, geen reactie op pas toen ik zei dat ik hem wilde kopen kreeg ik reactie.

13. elokuuta 2025
The Bags List-logo

Vastaus yritykseltä The Bags List

Hi Lisanne,

Wat ontzettend jammer om te lezen hoe je jouw aankoop bij ons hebt ervaren. Wij vinden het leuk om berichten te lezen en nemen elk DM/Whatsapp serieus. Soms worden we overspoeld met reacties en is het moeilijk bij te houden. Momenteel werken we aan een oplossing om ervoor te zorgen dat iedereen netjes antwoord krijgt, ook in mega drukke weken.

Pakketten worden bij ons iedere dinsdag en vrijdag opgehaald. We werken met waardevolle goederen en willen ervoor zorgen dat elke aankoop zorgvuldig gecontroleerd en geauthenticeerd is voordat we wat opsturen. Daar hebben we net iets langer de tijd voor nodig dan andere webshops maar dan we weten we zeker dat jouw aankoop goed aankomt.

chanel 2.55

ik heb tijdens de live sale een prachtige chanel 2.55 tweed gekocht. alles is vlot verlopen en de tas is in zeer goede staat!

4. elokuuta 2025

Prachtige vintage vondst!

Prachtige vintage vondst!
Ik heb onlangs een prachtige vintage Chanel tas gekocht via deze site en ben ontzettend tevreden. De tas is in uitstekende staat, precies zoals beschreven, en werd zorgvuldig verpakt geleverd. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader voor liefhebbers van luxe vintage items!

22. heinäkuuta 2025

Super!

Super! De tweede keer dat ik besteld heb en alweer erg tevreden. Snelle verzending en netjes verpakt. Product precies zoals omschreven. Ik ga zeker vaker bestellen!

24. kesäkuuta 2025

Hele goede ervaring.

Hele goede ervaring.

Everlyn, doet het zo goed ze is eerlijk. Verzorgd alles goed. Je kan met een gerust hart een hele mooie tas bij haar kopen.

11. kesäkuuta 2025

Mijn review van Thebaglist

2e tas bij Thebaglist gekocht, zowel de 1e als 2e keer alles prime goed en snel verlopen, Mooi ingepakt, Snel geleverd. Alle 2 de tassen in prima staat. Zeker een aanrader om bij haar je tas te kopen! Ik zou het zeker opnieuw doen! Ze verdient meer dan 5 sterren!

24. kesäkuuta 2025
The Bags List-logo

Vastaus yritykseltä The Bags List

Dankjewel voor je lieve review, en ook bedankt voor je bestellingen!

Vintage tas uit Japan via Thebagslist

Thebagslist ging naar Japan om Designertassen in te kopen. Je kon een verzoek doen als je opzoek was naar een specifieke tas. Alsof het zo moest zijn vonden ze mijn tas in een hele mooie staat! Ik kreeg een berichtje via Whatsapp en alles werd in orde gemaakt. Het pakketje kwam mooi verpakt binnen en alles is natuurlijk authentiek met rapport van Entrupy. Ik ben er echt blij mee. Het item is zoals omschreven en getoont op de video. Ik zal zeker nog eens via jullie bestellen!

14. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Super blij met mijn vintage LV tas

Super blij met mijn vintage LV tas, origineel gemaakt in Frankrijk. Ik heb alles gecontroleerd of mijn tas echt was. Ik kon het gewoon niet geloven. Maar het is echt zo! Houd haar pagina in de gaten, dan komt er vast ook een mooie tas voor jou voorbij. Tas kwam heel netjes behandeld aan.

7. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin