Saanut 4/5 tähteä

Ondanks in eerste instantie een verkeerde levering, werd dit snel en vakkundig weer recht gezet. De producten zien er goed uit en worden nog uitgetest !

1. Matkalaukkuliike

Yrityksen kirjoittama

Bij Sunflake geloven we dat reizen begint bij het inpakken. Een goed georganiseerde tas of koffer zorgt ervoor dat je met een ontspannen gevoel op pad gaat en écht kunt genieten van je reis. Daarom ontwikkelen en verkopen wij slimme reis- en outdoorproducten die het leven van reizigers makkelijker maken. Denk hierbij aan compressie packing cubes, koeltassen, kabel organizers en stormparaplu’s – allemaal ontworpen om praktische problemen op te lossen en jouw avontuur zorgeloos te maken. Onze producten zijn bedoeld voor iedereen die graag de wereld ontdekt: van de avonturier die een verre reis maakt tot de vakantieganger die een weekend weggaat. Met de packing cubes van Sunflake blijft je bagage overzichtelijk, met onze koeltassen houd je je eten en drinken onderweg koel en met onze stormparaplu’s trotseer je zelfs de zwaarste regenbuien. Zo maken we inpakken niet alleen stressvrij, maar ook onderdeel van de voorpret. Daarnaast hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Voor ieder verkocht product beschermen wij samen met Stichting Oasebos 1 m² regenwoud. Zo draag jij met je aankoop bij aan de bescherming van de natuur en de toekomst van onze planeet. Kies voor Sunflake en ontdek het geheim van stressvrij inpakken. Fijne reis!

4,5

Oma-aloitteinen arvostelu
Sunflake-logo

Vastaus yritykseltä Sunflake

Hoi Leonrdo,

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te lezen dat je aangeeft geen product te hebben ontvangen. We hebben dit direct gecontroleerd, maar we zien geen bestelling of klantenservice-contact terug op jouw naam.

Zou je contact met ons willen opnemen via service@sunflake.nl of bellen naar +31 85 79 90 154 bij voorkeur met je bestelnummer of het e-mailadres waarmee je besteld hebt? Dan kijken we dit meteen voor je na en lossen we het graag op.

We horen graag van je, zodat we dit samen netjes kunnen afronden.

Avontuurlijke groet,
Team Sunflake

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben nog niet op reis geweest en ik…

Ik ben nog niet op reis geweest en ik ben oud en ik wil handbagage meenemen maar dit is niet erg duidelijk wat ik moet kopen en ik loop met een stok na een valpartij en die nieuwigheid om shampoo of anders mee te nemen wat wordt dan weggegooid. Dat vind ik nu zonde omdat ik dit in de verkeerde koffer had gedaan. Gelukkig had ik het 3 x gebruikt. Nu wil ik een paar dagen weg en mijn koffer is een paar centimeter te groot en die andere dingen gaan gewoon niet erin. Ik vind dit moeilijk om te begrijpen.

26. elokuuta 2025

Qualitativ sehr hochwertiges Produkt

Qualitativ sehr hochwertiges Produkt, die Kleidung lässt sich wirklich auf engstem Raum komprimieren und glaube dass die Reißverschlüsse von bester Qualität sind und deshalb lange halten werden. Absolute Empfehlung für Menschen die mit kleinem Gepäck auf Reisen gehen wollen.

26. elokuuta 2025

Snel geleverd

Snel geleverd, ziet er goed en degelijk uit. Gekocht voor toekomstige vakantie, dus nog geen gebruikerservaring.

18. elokuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin