The Bags List Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk, reactief en snel. Je kunt alle vragen stellen voordat je een tas koopt en ze reageren altijd snel. Ze kiezen altijd mooie en leuke tassen uit en ze worden goed verpakt tijdens de verzendi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hebben nu voor de derde keer een tas gekocht! Mooie tassen, goede service, snelle communicatie, snelle verzending, ophalen kan ook. Eigenaresse echt heel aardig! Tassen worden super goed beschreven... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Fijn en betrouwbaar. Je koopt wat je op de website ziet. Je product wordt netjes, stevig, mooi ingepakt en verstuurd. The bagslist is makkelijk bereikbaar via socialmedia. Antwoord krijgen kan even... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Al even opzoek naar een Louis Vuitton Noé en via via terecht gekomen bij deze mooie webshop. Nadat ik een bestelling wou plaatsen kreeg ik een melding dat de betaling niet kon worden uitgevoerd.... Näytä lisää

1. Käsilaukkukauppa

Yrityksen kirjoittama

Iedere week verzamelen wij vintage designer items. Alle pareltjes plaatsen wij in de webshop en zijn verkrijgbaar via Instagram livesales en story sales! Ben je op zoek naar een leuk vintage designer tas? Neem dan contact op!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

49 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Betrouwbaar!

Vandaag ontving ik de prachtige LV tas die enkele weken geleden op mijn verzoek werd ingekocht in Japan door Everlyn. Ik kreeg duidelijke foto’s, juiste informatie en er was totaal geen opdringerige manier van verkopen. De tas werd volgens afspraak verzonden, was keurig verpakt en is in het echt nog mooier 🤎 Mijn volgende designertas koop ik zeker weten weer bij The Bags List!

12. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 3/5 tähteä

Teleurstellende ervaring communicatie en levering

In november 2025 heb ik tijdens de Japan livesale een tas gekocht. De betaling verliep prima, maar daarna ontving ik geen duidelijke bevestiging of verzendupdates. Er werd wel een track & trace gestuurd, maar hieruit was niet op te maken dat deze bij mijn tas hoorde.

De tas bleek uiteindelijk zonder mijn medeweten te zijn afgeleverd bij een tankstation, terwijl was aangegeven dat er gebruik werd gemaakt van een speciale service waarbij het pakket persoonlijk zou worden overhandigd. Gezien de waarde van de tas vind ik dit zeer onzorgvuldig. Er is bovendien geen ID gevraagd bij afgifte.

Dit heb ik gemeld, waarna werd aangegeven dat dit met DHL besproken zou worden. Tot op heden heb ik echter geen terugkoppeling ontvangen en is er richting mij als klant geen passende oplossing geboden.

Betaling is gedaan in november 2025, tot op heden (februari 2026) wacht ik ook nog steeds op de bijbehorende doos en dustbag.

Al met al een teleurstellende ervaring qua communicatie en levering.

19. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 4/5 tähteä

Fijn en betrouwbaar.

Fijn en betrouwbaar.

Je koopt wat je op de website ziet. Je product wordt netjes, stevig, mooi ingepakt en verstuurd. The bagslist is makkelijk bereikbaar via socialmedia. Antwoord krijgen kan even duren, maar dit komt misschien door drukte. Tips zoals productcare voor je leer producten zouden wel fijn zijn.

5. marraskuuta 2025

Aankoop LV Tas

Eerste keer een aankoop gedaan en heb een hele goeie ervaring gehad ben goed geholpen en mijn vragen die ik toentertijd had zijn ook netjes geantwoord.

22. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik krijg altijd vrij snel bericht terug…

Ik krijg altijd vrij snel bericht terug met verdere informatie/foto's etc. Mooie items ontvangen, leuk dat er ook live sales zijn, zodat je de items beter in beeld krijgt. Hou zeker the baglist instagram/webshop/story's in de gaten voor mooie items!

23. heinäkuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin