Havde fået panserglas på ny iPhone men skærmen fik en revne inden for de første 3 dage efter skiftet. Jeg kom først tilbage til butikken en uge senere men fik nyt panserglas på uden beregning. Det var... Näytä lisää
Jeg skulle have lavet en mindre reparation på min simkortlæser og efter reparationen, var der påført en mindre synlig skade på skærmen. Simkortlæseren blev repareret, men skærmen gik i stykker. Det va... Näytä lisää
Var inde hos en tele reparatør i Silkeborg, hvor det var helt umuligt at få svar på hvad det vil koste at reparerer min smadret iPhone 5s front og defekte låseknap + min lillesøsters iPhone 5c front,... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
ÅRHUS - RANDERS REPARATION AF ALLE TYPER SMARTPHONES, TABLET'S SAMT PC/MAC. 2 ÅRS GARANTI PÅ UDSKIFTEDE DELE. PRISER FRA 199,- TILBEHØR & BESKYTTELSE TIL NÆSTEN ALLE TYPER SMARTPHONES, SOM: IPHONE 4/4'S - IPHONE 5/5'S/5'C - IPAD 2/3/4/MINI/AIR - NOKIA - HTC - LG - SAMSUNG.
NørreAlle 81, 8000, Århus C, Yhdysvallat
- 81302015
- info@teledoktoren.dk
- teledoktoren.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super dygtig reparatør
Total teenage smadret iPhone 5s gold... smadret glas, flere steder blottet og kunne ikke tændes. Tænker den er tabt mellem 8 - 10 gange på sten, asfalt, trægulve mm uden cover! og den blev sidst tabt i søndags, og som skrevet.... fuldstændig DØD. Uden forhåbning om noget, prøvede jeg alligevel Teledoktoren på Søndergade i Silkeborg og 1 time senere har jeg telefonen igen, alt virker og jeg forstår ikke et klap.... Nu med teenage-panserglas. Fornuftige priser. Tusind tak for rep og super god service.
Pia Brylle Hoffbeck (mor til to teenagere)
Rigtig god og forstående kundeservice
Mit glas på min Iphone 6 var knust, og det fik jeg så skiftet for 14dage siden. Der var der dog en fejl med glasset, som desværre var gået op i siden. Uden tøven var de forstående overfor problemet og de fixede iphonen inden for en time kvit og frit.
Når man har at gøre med sådan en skrøbelig telefon, så er meget tilfreds med den behandling jeg fik. Thumps up til teledoktoktoren på strøget!
Professionel. TOP Service!
Har fået skiftet skærm på min iPhone 5.
Venlig betjening. Meget engagerede medarbejder. God priser.
Kan helt klart anbefales.
Ubeskrivelig fantastisk oplevesle
Var inde i teledoktoren i Randers i dag, da jeg skulle have klippet mit simkort minder, havde regnet med at jeg skulle betale for det, men ekspedienten var yderest venlig, og sluttede samtalen af med, at det skulle man ikke betale for, det indgik i den gode service! So true
Utrolig venlig
utrolig venlig betjening, og min iPhone 6, var færdig på kun 30 minutter! vil klart anbefale Teledoktoren til alle mine venner
Teledoktoren i Randers
Rigtig fin oplevelse! God service, og virkelig venlig betjening...
Tak.
Kun positiv!
Jeg kom ind for at skulle have lavet min skærm på min iPhone 5, hvor knappen og front kameraet skulle skiftes.
Jeg fik en god pris, god service og den kunne blive lavet hurtigt.
Jeg har prøvet et par gange hvor jeg fik skiftet min skærm andre steder, men Teledoktoren er god til at få skærmen ordenligt på. Det er dem som jeg har været mest tilfreds med, og vil gå til dem næste gang når der sker noget med min telefon.
Kan helt sikkert anbefales.
Fremragende hjælp!
Altid herligt at komme ind og få lavet sin iPhone! Var ude for at en ansat, lavede min mobil med nyt batteri 5 min. Efter lukketid. - Det kaldes service! Vil stærkt anbefale stedet til andre også pga. Det glade humør! :-)
Hurtig og fejlfri reperation af glas
Hurtig betjening og fejlfri udskiftning af skærm på min Samsung telefon.
Nyt panserglas på iphone5
som lovet sidst vendte jeg tilbage igen for at få skiftet mit ødelagte panserglas.
Og som sidste var der eminent service. Det tog fem minutter og så var jeg på farten igen med ny og sikker glas protection på min iphone5. Selvom der var travlt fik jeg tilbudt kaffe mens telefonen blev serviceret.
Mange tak for den gode behandling og på gensyn
God forretning
Super forretning hurtig arbejdede fornuftig priser kan anbefale klaus
Iphone 5s Glas udskiftning.
God service og meget behjælpelig. :)
reperation af iphone 5c
hurtig reperation god service. kan stærkt anbefaldes.
Den bedste reperations butik!
Jeg kan stærkt anbefale denne butik, da de har fuldt forstand på iphone skærm og reperation! Bedste medarbejder fandtes inde hos denne butik!
Desuden er det den bedste service de giver! :) 5 stjerner herfra!
Hurtig og god betjening
Hos TeleDoktoren.dk i Silkeborg får man hurtig og god betjening. De kan varmt anbefales 👍 5 stjerner fra mig.
Super betjening og fine priser. Kan klart anbefales.
Super betjening - og billige priser. Fik dem også til at sætte et panserglas på min Ipad2. Det kostede kun kr 200,-. Ville betale med Dan-kort, som de dog ikke tager imod på Nørre Alle i Århus. Fik beskeden om, at jeg bare kunne komme med pengene i nærmeste fremtid - det kalder jeg utrolig god kundeservice. Så der kommer jeg helt sikkert igen. De åbner også snart ny butik på strøget i Århus. Godt at vide for en børnefamilie med mange skærme. Vh Birgitte.
god og effektiv service
Teledoktoren, Søndergade, Silkeborg
Mit glas på I-phone 4 blev skiftet hurtigt og til en ok pris.
Som ekstra service fik jeg film på glasset.
Tak for det.
TeleDoktoren virkelig gode priser og service
hej Alle jeg var i Teledoktoren i Randers med 2 af mine venner hvor en af dem skulle have lavet hans Iphone 5 skærm og knappen og kan kun sige positive ting omkring butikken, for det første er priserne meget rimelige og de er billigere end mange andre steder vi har været. ellers er servicen helt i top og der bliver gjort et godt stykke arbejde. alt i alt kan mig og mine venner kun anbefale at tage i Teledoktoren i Randers eller en af deres andre forretninger eller kigge på deres webshop.
Fantastisk oplevelse!
Jeg fik lavet både skærm og tænd/sluk knap hos teledoktoren i Århus igår d.26/1, sjældent har jeg oplevet så god en behandling, som den forvoksede teenager jeg nu engang er så er min iphone jo mit liv, det en time, og den unge mand var pisse sød og hjælpsom, jeg vil til en hver tid anbefale teledoktoren for jer der læser her men også for alle dem jeg kender.
Kunne man have givet flere stjerner havde jeg gjort det, jeg kommer klart tilbage!
Tak for hjælpen.