Hej Tante Grøn Jeg var på ferie da du behandlede min ordre, så jeg fik slet ikke reageret på sin telefonbesked om indfarvning, lagerstatus mv. Tusind tak fordi du fandt en rigtig god løsning o... Näytä lisää
Ordered 15 February. They had 2-3 day delivery shown on the website, but since this is an international order, I expected some delays which is ok. However, as of 5 March, the order still has not sh... Näytä lisää
Jeg skrev til dem via Instagram fordi jeg manglede noget garn med en specifik indfarvning, og det var de meget behjælpelige med. Da jeg var kommet til at bruge et af mine andre efternavne ringede de... Näytä lisää
Det er så dejligt at mærke at der er mennesker bag webshoppen. Der var et lille problem med varens lagerstatus, selvom det ville blive løst inden for fristen oplyst på hjemmesiden, blev jeg alligevel... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Tante Grøn CPH - garnbutik på Frederiksberg med bredt udvalg af strikkeopskrifter, garn og livsstil
Christian Winthers Vej, 2000, Frederiksberg, Tanska
- +4524802204
- kontakt@tantegroencph.dk
- tantegroencph.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Meget meget hurtig ekspedition
Meget meget hurtig ekspedition. Varerne altid i orden.
Dejlig hurtig ekspedition
Svarer ikke på henvendelser
Jeg skrev til tante grøn d. 13. Marts om noget garn til mig, som var røget retur til dem, fordi jeg ikke havde nået at hente det (ordre 36326). Har så siden skrevet tre gange, uden noget svar fra dem. Der er altså plads til forbedring.
Rigtig go service da jeg skulle hjælp…
Rigtig go service da jeg skulle hjælp på opskrift
Service i højeste kvalitet
Service i højeste kvalitet - også selv om det måtte kræve tålmodighed, at svar på alle mine spørgsmål.
Super hurtig levering.
Kaotisk bestilling
Jeg plejer at være rigtig glad for at komme i Tante Grøn, men min sidste bestilling gik desværre helt galt. Jeg måtte rykke gentagne gange for det garn jeg havde bestilt, de gav ikke besked og vendte ikke tilbage pr tlf som lovet.
Da jeg endelig fik besked om, at mit garn var kommet, kunne de ikke finde det, da jeg kom for at hente det. Jeg måtte gå derfra med uforrettet sag, og må købe mir garn et andet sted. Øv:-(
Nemt og bekvemt 👌🏼
Blev ikke informeret om
Blev ikke informeret om, at garnet var i restordre, og det derfor var længere tid undervejs
Fik pakken lige til døren
Meget fin service
Noget af det bestilte garn var ikke på lager, hvilket jeg fik en sms om kort efter - også med forventet leveringsdato. Det er meget fin service.
Fin og super hurtig service
Make sure to double check
The in-shop experience was great, the selection of yarn is amazing and the people working there were really kind. But I was badly advised and was not sold enough yarn for my cardigan. I then contacted them and ordered the missing yarn which arrived rather fast. Giving me a small discount to cover some of the shipping fees or even just a note apologizing would have been a good way to make if up for the mistake made. Overall it’s a nice store but you should double check the amount of yarn you’re being sold
Fin hjemmeside og hurtig levering
Stort udvalg og hurtig levering
Stort udvalg og hurtig levering. Altid en god oplevelse at handle med Tante Grøn cph.
Super !
Super !
Blev ringet op, da den valgte farve garn var udsolgt og tilbudt en ny farve.