Verkar bra och stabil samt bra konstruktion med bra bruksanvisning. Snabb leverans samt hjälpsam kundtjänst om återbetalade extra rabatt som inte togs vid beställningen (mitt fel antagligen). Jag... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tydlig webbshop. Information om produkt och leverans helt perfekt. Leverans helt enligt löfte. Mycket enkelt att montera. Alla delar hade perfekt passform. Det är inte många leverantörer som fått sam... Näytä lisää
Lätt sätt att beställa och bra förklaringar på det du ska köpa, även bra förklaring vid montage. Det som drar ner till 3 av 5 är att det tog lång tid att få det mot vad jag räknat med. När jag hörde... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
| Upptäck vårt stora urval |
Yrityksen kirjoittama

Gutenbergring 1-5, 22848, Norderstedt / Hamburg, Saksa
Allt bra! Alla delar kom med! Dock var ett av paketen helt trasigt så tur att inget ramlat ur. Inte Tältpartners fel såklart! Tummen upp👌🏼
Bra kontakt med Tältpartner. Levererat av UPS först efter 3:e informationen om planerad leverans.
Snabb leverans till mig.inte monterat ännu. Men det kommer bli fint
Snabb å bra leverans. Vet ej hur det ser ut då jag inte satt upp det.
Det var en skada på ena kanal-taket. Beskrivningen var bristfällig och delarna passade dåligt när de skulle sättas ihop. Det tog mycket längre tid en den estimerade tiden runt 3 timmar.

Vastaus yritykseltä Tältpartner
Det är inte många leverantörer som fått samma helhetsbedömning av mig.
Snabb och smidig leverans, pedagogisk och bra monteringsbeskrivning
Jag köpte en paviljong med kanalplasttak, allt passade bra men borstlisterna som sitter i profilerna där plasttaket skjuts in lossande och gled ut vid montering.
Mycket bra service och hjälpsam personal när jag råkade beställa fel storlek.
Fick hjälp med att rätta till detta utan större problem. Rekommenderas varmt
Smidigt att beställa, leverans vid förväntad och planerad tidpunkt, stabil konstruktion, bra guide för montering, stämde till punkt och pricka. Man behöver vara 2 för att montera, och vid vissa moment så kan det underlätta att vara 3.
Snabb leverans! Det är lätt att få dem på telefon! Bra kvalitet, över mina förväntningar! Jag beställde ett Tunnelväxthus! Allt gick snabbt och jag rekommenderar helt enkelt webbplatsen!JAG REKOMMENDERAR DENNA SIDA!!
Instruktionerna gör monteringen kan förbättras. Det är tydligen vanligt att vända duken 90 grader fel. Detta kan undvikas med bättre instruktioner.

Vastaus yritykseltä Tältpartner
Jättesnällt kontakt med tyska kvinnan i telefonen. Hon hjälpte jättemycket och bra, tack!
Den fantastiska tyska precisionen och noggrannhet.
Trevligt att slippa alla dessa Kina - produkter.....🤔